Gå til innhold

V3gard

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av V3gard

  1. Spillet har virkelig en identitetskrise. Lore og setting sier at dette er en voldsom krig som herjer over hele verden. Men så har man disse "spesialistene" som lirer av seg hvor gøy det var.. eh.

    Og jeg klarer ikke riste følelsen av at alt fremstår, i mangel på et bedre ord, sterilt? Ingen av kartene ser ut til å være krigsherjet, det er jo velholdte hager og flotte plener rundt om. Det burde vært feltsykehus, operasjonsbaser, skyttergraver og generelt herjede områder, men nei. Her er alt flott og fint, med unntak av mye sand og x100 tornadoer som ikke gjør skade på noe som helst.

    Dette føles ikke som Battlefield

    • Liker 1
  2. Førsteinntrykket er hvertfall meget godt. Alt fra menyer til innlasting av spill går meget kjapt, selve konsollen er mer eller mindre uten lyd og kontrollen ett kapittel for seg selv! Alle må prøve astros playroom.

    Fikk ikke til overføring av data fra gamle PS4, men kun en feilmelding om at noe gikk galt.

    Har ikke det mest spennende oppsettet, men ser godt hvor stor den er!

     

    IMG_20201119_165125.jpg

    • Liker 4
  3. SverreLøk skrev (1 time siden):

    De har opplyst om salget via elkjøp_gaming i alle fall.

     

    Håper inderlig at enten Elkjøp, Power eller Netonnet sender et par dager før release. Konsollen er jo ute allerede andre steder i verden, og jeg vil anta at det derfor ikke vil være noen big-deal for Sony. Å sende konsollen den 19. vil jo innebære at alle som ikke bor rundt Oslo mest sannsynlig ikke vil motta konsollen før mandag 23.

    NetOnNet sender ut tidligst 1-2 dager før release følge deres kundeservice.

×
×
  • Opprett ny...