Gå til innhold

l3373r

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av l3373r

  1. Hvem tror paa denne guden og denne andre guden, og hva er det som gjor disse til mennesker som har med deg aa gjore? Jo, de er mennesker, ikke muslimer, ikke kristne, ikke joder, men mennesker. Og mennesker prater mye, og naar de ikke har mer aa prate om saa prater de dritt om andre, uansett om de er muslimer, kristne eller joder, uansett om det er sant eller ikke det de sprer av rykter bak andres rygg. For finnes det ikke noe sannhet, saa finner man bare opp en logn, og det bare for aa ha noe aa prate om aa enes om. Og av det saa ser du at vi er mennesker. Det finnes ingen fader i himmelen, naar alle mennesker er grunnleggende like, selv om de tror paa hver sin oppdiktede gud, men likevel oppforer seg grunnleggende sett paa samme maate.

     

    Bare gi avkall paa alt som heter religion, for det er de samme hyklerske og dobbeltmoralske menneskene som baade har skrevet, koranen, bibelen og toraen. Dersom det faktisk skulle finnes en gud, saa finner du ikke hans ord i noen menneskelige skrifter. Gud lever i oss alle. Det som finnes bak det evige kontinuitetsprinsippet er 'gud'. For eksempel, verden startet med big bang, men hva kom for det? Og hva kom for det igjen? Det kan kalles 'gud' paa ett vis.

  2. De to siste gangene jeg har faatt modem fra Telenor/bestilt internettabonnement har de sendt med en returlapp, klistremerke, for aa returnere modemet gratis dersom jeg skulle avbestille etc. Jeg vet ikke, men uansett skal du av sunn fornuft ikke betale for noe du ikke har bestilt. Du har bestilt en tjeneste en gang. De fikk det ikke til aa fungere og de sendte deg flere tjenester du ikke har bedt om, for aa faa den forste tjenesten du faktisk har bedt om, til aa fungere. Jeg mener du ikke skylder de en krone. Det er ikke din feil.

  3.  

    Det er aldri verdt aa kjope et lydkort, ettersom du er domt til elektrisk stoy som folge av alle komponentene rundt som forstyrrer inne i et kabinett. Da er det bedre med en ekstern forsterker/lydkort, gjerne via USB om du vil det.

     

    For noe bullshit. Du kan umulig ha hatt noe internt lydkort før.

     

    Jeg har kjopt lydkort naar lyden fra hovedkortet og jacken har tatt kvelden. Og da kun for aa ha lyd bare for aa ha lyd i det heletatt. Og hvorfor kjope et internt lydkort for ca. 1.500 kroner naar du kan faa en ekstern forsterker for samme prisen som er ca. 15 ganger bedre?

     

    God lyd er korrekt gjengivelse av lyden, intet mer intet mindre. Hvordan kan du faa korrekt gjengivelse av lyden med stoy fra alle komponentene som omgir lydkortet i et kabinett kontra noe eksternt som omgaar dette?

  4. AAP er AAP. Det er ingen forskjell paa hva du og en annen faar utbetalt. Det er disse pengene du faar dersom du kvalifiserer til nettopp AAP. Hvis du mener du har krav paa mer maa du soke sosial stotte ettersom alle har krav paa et visst belop aa leve for. Hvis du for eksempel bor i en kommune hvor det er umulig aa faa leid et sted til under 12.000 kroner, saa maa kommunen stotte deg med alt av regninger og mat, ettersom du maa bruke hele AAP paa husleie. Du kan altsaa faa tileggstonader dersom du mener du har krav paa det. Og AAP er noe som gis dersom du trenger behandling for aa komme deg ut i arbeid igjen. Glem ikke det. Hvis det koster 120.000 kroner aa faa deg i arbeid, saa faar du det. Men det er best om du snakker med din fastlege om dette. Det er h~n som best vet hva du trenger. Og hvis h~n mener du trenger ditt eller datt, saa faar du som sagt det.

  5. høres helt jævlig ut.

    Kondolerer til deg TS...

    Var selv sammen med en tilsvarende dame, hun prøvde febrisk og styre meg, og det endte med "makaløse krangler uten sidestykke"... Og vi fikk en kid.

     

    Nå er det hun som har kiden hele tiden og store ringer under øya.... ser alltid trøtt ut, og hun for aldri sett folk, gått ut, møte venner....

     

    Jeg ser kiden lite, men har tid til alt jeg vil. Og det er fanken så deilig :)

     

    Nei, jeg er ikke skrudd sammen sånn at en kjerring vet hvordan livet mitt bør være bedre enn meg selv, så håper for din del TS at du er det, hvis ikke kondolerer jeg virkelig :S

    Psykopati har 16 karakteristikker eller symptomer. Du burde lese om de.

     

    Det er fortsatt ditt avkom, og du sier rett ut at du ikke vil ha noe med det aa gjore, fordi det er saa deilig aa vaere alene og kunne gjore akkurat hva man vil naar man vil, som om man ikke hadde barn i det heletatt. Men du har et barn, og du driter i det, fordi det er saa deilig aa kunne gjore hva man vil og aa se barnets mor vaere saa sliten og utmattet at hun faar morke ringer under oynene.

    • Liker 1
  6. Det kan kanskje fungere å være sammen bare på grunn av barna, hvis man også er venner. Virker som om hun er dritt lei av deg hvertfall, men sikkert kjipere å være alenemor til tre barn i tillegg til å være den som tar avgjørelsen om å dra. Siden du åpenbart er innstilt på å få dette til å fungere. Da oppfører hun seg vel slik, fordi du ikke skal elske henne mer og ta avgjørelsen om å dra, fordi hun ikke klarer. Det er èn teori. Eller kanskje hun har gitt opp. Hjelper du henne mye med barna?

     

    Forelskelse varer bare tre år eller rundt der, mens forholdet etterpå handler om å være sammen om ting, hjelpe hverandre, være en familie rett og slett, for å bli glad i hverandre og elske hverandre på den måten. Begge må ta et standpunkt. Hvor skal dere i livet? Til samme sted eller ikke? Være en familie eller ikke?

  7. Dessverre så har jeg blitt et sjalu monster av ting hun har gjort, mens hun er like kald og rolig.

     

    Hun har hatt god kontakt med eksen sin siden vi ble sammen, jeg trodde det ble roligere men der tok jeg dessverre feil, og hun hadde sendt veldig kosete meldinger til han.

     

    Hun fikk melding fra han der det sto at hun kunne komme til henne om 10 minutter, de er naboer...

     

    Anonymous poster hash: 60dc0...857

    Det er uakseptabelt. Du er ikke et sjalu monster, fordi du krever absolutt tillit og ærlighet i forholdet, dersom du tross alt skal slå deg til ro med den samme resten av livet, og da vil man jo gjerne være to om ting, noe som gjør livet dobbelt så lett hvis man forstår hva en familie er. Dersom det er det du vil, noe jeg antar siden du sier du ikke klarer å gjøre det slutt.

     

    Det å ringe på den måten til hennes venninder er kontrollerende, hvis du gjør det mer enn ved enkelte tilfeller hvor du har saklige mistanker, og bare vil få det bekreftet eller avkreftet.

     

    Jeg foreslår at du gjør det slutt, fordi det åpenbart ikke er en jente du deler noen nøkkelinteresser med, men hvor det virker som om det er en "trofekone" du er livredd for å miste. Hvis du først får for deg at hun er utro, så går ikke det ut av hodet med det første. Da er det bedre å bare finne noen andre som deler flere av dine verdier.

    • Liker 1
  8.  

    Staten sparer, vi taper - men igjen; "staten, det er meg".

    Staten er ikke meg eller deg, Staten er de som jobber i Staten, resten av oss er kun deres leielendinger

    http://no.wikipedia.org/wiki/Leilending

     

    Selvsagt er du en leilending. Men det er fordi naturen er skapt slik at noen er over og andre er under. Det er survival of the fittest. Adapt or perish. Du lever på en måte i en bondegård, hvor bøndene steller med deg, betaler veterinærer for deg, alt for høyere avkastning, men du har det sannelig bedre enn disse stakkarene som sitter under blikktak på kalde jordgulv langs elvene i Myanmar, der hvor den ene driter og litt lenger ned en annen som vasker ballene, der hvor omgangssyken faktisk kan ta livet av deg.

     

    Nordmenn innser ikke hvor bra de faktisk har det. Selv om du jobber på McDonalds 4 dager i uka, så har du råd til å leve i en varm leilighet med toalett og elektrisitet, du vet er sikker, for alt er kontrollert og godkjent av de rette offentlige myndighetene, hvor de som har bygd huset, lagt opp vann og strøm er statslisensierte fagarbeidere som følger byggeforskriftene. Du kan spare til en PC, mobil, bil og spise nogenlunde greit også. Og skulle du miste jobben har du NAV som et solid sikkerhetsnett. Dette velferdssystemet er sentralt i den norske sjelen. Det kommer fra en tradisjon vi alltid har hatt; dugnad.

×
×
  • Opprett ny...