Gå til innhold

IN HIIIDEN PLACES

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IN HIIIDEN PLACES

  1. Jeg har ikke mange poster i dette forumet, og har aldri postet noe av mitt arbeid her. Men allikevel har jeg vært aktiv leser av dette forumet i flere måneder og jeg har lært utrolig mye siden jeg meldte meg inn om desing/css osv.

     

    Men en del ganger får helt nye og uerfarne designere/kodere bare helt fyken her! i stedenfor å komme med god konstruktiv kritikk, kommer det gjerne bare noen få korte kommentarer, som feks "dritt design, begynn på nytt"! De såkalte "guruene" på dette forumet holder seg som oftest for god til slike kommentarer, men også de kan innimellom komme med helt usakelige kommentarer.

     

    en annen ting er at hvis en nybegynner kommer med en side som han/henne er strålende fornøyd med (gjerne hans/hennes første noen gang), så er ikke nødvendigvis nivået noe høyt. Vi har alle vært på nybegynner stadiet og laget sider med masse gif animasjon og plenty javascript. Istedenfor at da denne modige personen, som har postet sitt design blant dyktig folk, skal få god konstruktiv kritikk, og vite hva som var bra og eventuelt dårlig, kommer det heller hauevis av små dårlige kommentarer som ikke hjelper han/henne noe særlig. Synes at mange ganger blir kritikk ALTFOR dårlig presisert og forklart.

    For en nybegynner er tabeller himmelen. Det er enkelt og greit, og du kan lære det fort. Hhar en nybegynner postet en side som er satt opp i tabeller, er det ingen som gidder å gi tilbakemeldinger på siden en gang. Kommer da bare en kommentar: "du har brukt tabeller, lær deg css". javel, hva er det? en nybegynner forstår ikke hvorfor han/henne ikke bør bruke tabeller, men css. Forklar han/henne det! Er du ny vet du heller ikke hvilken fonter du bør bruke, bør du bruke frames, hvilken farger passer sammen osv. MANGE ting som du ikke lærer før du har prøvd noen ganger.

     

    Føler at en del av holdningene her inne til tider kan bli litt for opp i skyene. Det som trådstarter sier om ryggslikking, tja... Direkte ryggslikking har jeg ikke lagt merke til her, men det er tydelige antydninger til at når en "guru" har sagt sin mening, så er de fleste andre meningene som blir postet den samme.

     

    jeg nevnte innledningsvis det at jeg aldir har postet noe av mitt arbeid her. Jeg er nettopp ferdig med et nytt design og skulle gjerne hatt noe tilbakemeldinger, men no vet jeg ikke om det er riktig sted å få tilbakemeldinger lengre. jeg vil ikke kalle meg selv en nybegynner, har drevet med dette i mange år og designet mange sider, men jeg er, høres litt dumt ut, redd for å få helt fyken. Skal du få postivie tilbakemdldinger må du opp på et veldig høyt nivå her. Du må være en dreven designer som har gjort dette i mange år, og kan photosohp inn og ut. Holder du ikke det nivået er det bare negative ting som kommer ut av hodene til enkelte.

     

    Føler at dette forumet har mistet litt av det amatørmessige. Før kunne hvem som helst, om du var god eller ikke, poste her og blir likestil og vurdert likeverdige. Idag må du nesten ha opparbeidet deg litt creds i systmeet her, før du bør begynne å poste arbeid. Dette synes jeg er dumt!

     

    Tilslutt vil jeg også gi kritikk til enkelte av de som poster her inne, og som oppfører seg helt uholdbart. De poster design osv og ønsker tilbakemeldinger, men når/om/hvis de får konstruktiv kritikk fnyser de bare av det. At også enkelte forlanger at andre brukere skal lage ferdige sider til de helt gratis, er heller ikke bra. Synes i det hele tatt at det er blitt en liten "u-kultur"(som Karl I. Hagen sa det så fint) her på forumet.

     

    Håper i fremdtiden at holdninger gjevnt over (nevner ingen navn, da jeg heller ikke tenker på noen spesielle) blir bedre. Dette er et flott forum med muligheter for alle å lære av hverandre. La oss gjøre det, og ikke bare krangle hele tiden!

     

    Vil bare presisere at mitt innlegg gjelder i hovedsak design/selv oppsettet på siden. Rene kode spørsmål innen css, eventuelt i php blir bra besvart.

  2. Zethyr Skrevet 17/04/2004 : 16:26

      #1:Dette burde ligge i kategorien om bilder osv...

    #2:Dette har vært oppe før... bruk forumsøk..

    #2.5: Utrolig forstyrrende nick, hvor alt var skrevet i UPPERCASE

     

    #1: Kategorien for bilder???? Henne er den? er jo daglig hauevis av spørsmål angående design, photoshop osv her inne. Ser ikke den store grunnen til at dette skulle være så gale innlegg.

    #2: Fant ingen ting da jeg søkte

    #2.5: Nicket mitt har jeg som jeg vil :p

  3. Jeg er klar over at Apple har kjøpt opp e-magic som produserer logic. Men du får fremdelels tak i Logic rundt om kring, og emagic skal fortsette å støtte win brukere med oppdateringer på logic. Men uansett det blir en smaksak hvilket program en liker. Cubase og Logic er de store professjonelle programmen, og de aller beste.... :w00t:

  4. Lydkort ja.. Spennende greier.. Skal du ha med mik-preamp? Eller bare vanlig med analoge inn/ut ganger? Skal du ha helt vanlig lydkort anbefaler jeg M-audio. Du kan få m-audio delta 1010LT til 4 store. Det har 8 analoge inn/ut ganger, midi inn/ut osv.. et veldig bra lykort til den prisen. Dette er lykort beregnet for innspilling/avspilling av musikk og fungerer bra. Skikkelig por saker. Lydredigerings programmer er veldig forskjellige. Har selv erfaring med Logic, og er godt fornøyd med det. Har også prøvd Cubase som er veldig bra på mer moderne musikk. Ellers kan du jo kjøpe d norske merket Musicator, men det synes jeg at er sånn passe. Et sånt program er noe du egentlig bare må prøve mange av og se hva du liker best.

     

    Håper at det var noe hjelp der...

    :xmas:

×
×
  • Opprett ny...