Gå til innhold

vissvas

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vissvas

  1. Støtter forslag om 2 pc'er (1 server, 1 pc), men ser at budsjett ikke dekker det. Kjøpte nylig Komplett sin "Summer gamer" m K4790, ssd,16gb ram gtx960 (som min sønn er fornøyd mht spilling) kom på 12' blank - men den selges ikke lenger. Bruker den primært til videoredigering. Dersom du skal spille ville jeg prøvd å få med SSD disk dersom mulig (eks 256gb), og en sekundær snurredisk som ikke koster allverden for 

     

    Det er endel faktorer som ikke kommer frem. Er dere eksempelvis flere i hustanden og du har ok ruter, evtl kablet nett, ville jeg vurdert et NAS (eksempelvis WD som koster veldig lite i forhold til TB). 

     

    Forslag: Begynn med 1 PC og utvid med NAS når du får behov for det. Sikker på at du ikke kan bruke den gamle lap top'en som en ren plex server?

  2. 1. Slett apper du ikke trenger og som tar plass (kan alltid laste dem ned siden)

    2. last over filmer i lav oppløsning (divx eller lignende, 1 film ca 5-800Mb) (bruker selv Avplayerhd app med trådløs overføring fra app)

    3. Ta med ok hodetelefoner (fortrinnsvis lukkede, "over ear" inkl den tåpelige fly-pluggen slik at man også kan kan koble seg til underholdning på fly dersom noe er av interesse.

    4. Last ned spill du tror vil fenge. 

    5. Last ned en lydbok/e-bok - tar ikke mye plass.

    6. Ikke glem å engasjer ungen(e) uten ipad: Tegne/aktivitetshefte kan være stas (fås kjøpt på flyplasser). Favorittleken til ungene mine er noe så banalt som man tegner et ord på ryggen til hverandre (en bokstav av gangen) og så skal man gjette hva det er. Annenhver gang..... 

     

    God tur!

  3. Støtter positiv omtale av Sony MDR-1RBT og selv om jeg også blant annet har Sennheiser Momentum (over ear) er de ubehagelige (tross "forhud" i kalveskinn) sammenliknet med Sony. Må si at kabel er et herk når lyd/kvalitet/pris for trådløst er så bra som på MDR-1RBT. Kan lytte/prate i minst to dager uten å lade.

     

    Litt OT: Det eneste jeg sliter med er at jeg sliter med forsinkelse når jeg ser film via Ipad. Selv billige kina bt headsett har ikke dette... Finner ikke firmware oppdatering via offisielle kanaler.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...