Gå til innhold

Millymary

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Millymary

  1. En dag fløy jeg opp til himmelen og fløy rundt sola 9 ganger og ned til jordas indre og ut i igjen i løpet av 1/6 del av et sekund. Jeg er overbevist at det var petter pan som hjalp meg å gjøre dette.

     

    Hva sier du til dette TS? Som du sier selv, kan dette forklares?

     

    Selv om noe ikke kan motbevises betyr det ikke at det er sant. At noe er sant krever et bevis.

     

    En trygghetfølelse er bare kjemiske reaksjoner i hjernen din, som i teorien kan oppstå i alle forskjellige hendelser, "farlige" eller ikke.

    At man kan føle at vinden tar tak i en, kan enkelt forklares med at hjernen lurer oss hele siden. Et eksempel er optiske illusjoner, altså stillbilder som ser ut som de beveger seg. Betyr det at gud har noe å gjøre med det? Neppe.

    Det der er et av de mest geniale svarene jeg har hørt. Takk for en RÅBRA begrunnelse! Skjønner hvordan du tenker;) Dere tenker at hjernen "misforstår" og "lurer" oss? Jeg vet at hjernen kan det, men tenkte ikke på det sånn før. Gøy hvor flinke folk er til å forsvare det de mener er sant og riktig. Takk for alle svar;)

    • Liker 2
  2.  

     

    Enkleste forklaringen er som regel at det kun er fabrikerte historier. "Min venn kjenner en venn av en venn" går igjen, som med deg.

     

    Ja, jeg ser den... Men jeg kjenner PERSONLIG den ene...

    Så dere tror altså at det aldri har skjedd? Det er både skikkelig interessant og litt sånn "åååh, hvorfor ikke?!" På en gang... Men takk for svar;) Kom gjerne med flere svar:)

    Ingen bevis i noen som helst saker med "mirakler", litt rart, synes du ikke?

    Åh. Tror beviset jeg har er at jeg stoler på personen og hva han

    forteller, men det er jo forståelig at du ikke ser på det som bevis fordi du ikke kjenner personen. Men jeg bare lurer: Hva hadde du tenkt om du var den personen dette hadde skjedd med? Og ikke hatt noen forklaring? Hadde du fått den minste tanke om at "det KAN hende"? Bare et spørsmål, har ingen interesse av å omvende folk eller noe, altså;) Hadde aldri giddet dette uansett hvor mye jeg lurer på dette hvis det ikke hadde vært for oppgaven.

    • Liker 1
  3. Lurer bare på hva ateister sier til englevakt/mirakler/undere?

     

    Jeg skal ha en oppgave og må derfor vite hva ateister sier til dette. Hvordan forklarer dere dette?

     

    Min venn kjenner personlig ei jente som dette mirakelet har skjedd med:

    Hun hatet å gå forbi et narkohus på vei til skolen. Hver dag måtte hun det, men det gikk bra, for det var alltid flere som gikk samme veien. En dag måtte hun bli igjen på skolen litt lengre og gikk derfor helt alene hjem. Ved narkohuset sto det to narkomaner som sto utafor. Hun hørte hva de sa imens de hun gik mot dem: -Se på ho jenta der da! Skal vi ta henne? Spørte den ene, hun ble fryktelig redd, men følte plutselig en trygghet. Hun ante ikke hvor den kom fra, men så hørte hun den andre narkomanen si:

    -Nei, vi kan jo ikke det. Hun går jo med faren sin.

    Og hun gikk helt alene. Men følte en trygghet. Hun er overbevist om at det var en engel.

    Hva sier dere til denne historien.? Hehe, som dere sikkert skjønner er jeg kristen, men syns det er skikkelig interessant å høre hva dere har å si. Har flere eksempler, disse personene kjenner jeg personlig:

     

    En gutt gikk med kusinen sin på en vei på vinteren når det var helt mørkt. Det blåste og snødde, og de kunne ikke høre annet en vinden. Plutselig kjenner han en sterk usynlig hånd som tar tak i skuldra hans og dytter han hardt så både han og kusinen faller i veikanten. Sekunder etter suser en stor lastebil forbi dem, og de hadde blitt påkjørt hvis de ikke hadde blitt dytta i veikanten. Han la vekt på at det var en HÅND ikke vinden, som TOK TAK i han.

     

    Hva sier dere? Kan dette forklares? Dette er skikkelig spennende og interessant!! Spent på hva dere svarer;)

×
×
  • Opprett ny...