Gå til innhold

flashcrw

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av flashcrw

  1. UPDATE2k5

     

    Ja mas ...

    Siden er egentlig ferdig for launch og videre utviklet derfra. However, man må vente på at domenet skal aktiveres av domeneshop, noe som sikkert blir gjort førtskommende virkedag (ja mandag for de litt trege) siden jeg betalte med nettbank på fredag. Så da er det bare og roe seg kraftig ned, og vente spent på det. Dere lurer sikkert på hvor alle posterne er også? Ja de er på #northclan på quakenet. Så kom dit - vi er alle der. Riktig så koselig har vi fått det ettervært. Men for dere som ikke gidder det og ellers venter, så er svaret eventuelt gjør det vi alle gjør ...

     

    SPILL WORLD OF WARCRAFT FINAL BETA!

    Jeg kan bli funnet som Tauren Druid på server nr.4 PvE btw!

    Hei,

     

    Det er greit med IRC hvis du har mulighet til å sitte klistret til skjermen og følge med på alt som skrives. Men det er ikke alltid man har mulighet til det.

    Jeg regner med at div. viktig info uansett blir postet her i forumet eller hva?

  2. Istedenfor å ødelegge tråden til skymarshall med diskusjoner om websider, domener etc. så starter jeg likegodt en egen tråd om det.

     

    Det viser seg at det er en interesse ang. egen webside og forum for HL2DM "klanen" som holder på å bygge seg opp her på forumet.

    Ikke for å tråkke Skymarshall på tærne (for han satte jo igang dette in the first place), men jeg har tatt meg friheten til å allerede ordnet webplass, og forumet er allerede installert (trenger bare noe finpuss). Tilbyr meg også å koste/ordne med et domene som vi blir enige om. F.eks. hwklan.com er ledig. Foretrekker å bruke .com domene, da det er billigere og lettere å administrere.

    Alt dette for å vise litt inisiativ samt å støtte en god sak (forhåpentlighvis) ;)

     

    Kom med noen innspill om dette folkens!

  3. ATTENTION WHORES!

     

    Jeg driver as we speak og snakker med diverse aktører om det hadde vært mulig med sponsing av eventuell webside og/eller gameserver for oss som er aktive med denne klanen. Mer informasjon kommer om den saken så fort jeg vet noe mer!

    Hvis du ikke får positivt svar, så har jeg umiddelbar tilgang til webserver, forum programvare, you name it...

     

    Har drevet med webdesign, server etc. i snart 15 år, så det er ikke noe problem.

     

    Gi meg beskjed da? ;)

  4. Som nevnt tidligere så skal jeg sette opp en dedicated for oss om noen dager. I følge eksperter skal det ikke være noe problem med 2.5/2.5 mbit. Hver spiller krever rundt 36.6 kbps, og det betyr nesten 70 spillere på en 2.5 mbit linje.

    Har selvølgelig ikke tenkt å tillate så mange, men rundt 20 hadde vært passe.

    Har server, fast ip og full pakke, så dette skal bli gøy (håper jeg) ;)

     

    Hvis jeg får dette til å funke tilfredstillende, tar jeg sikte på å legge inn et stort kvanta med maps som byttes hver dag, og f.eks rotere 4-5 stk i slengen.

     

    Hvis dere ellers har noen tips om dette så kom med det snarest.

     

     

    :yes:

  5. Som jeg nevnte i en tidligere tråd, så har jeg muligheter til å sette opp en server for oss med 2.5/2.5 mbit.

    Noen av dere trodde det ville bli for slappt, men jeg har sjekket litt rundt på forumet til steam.

    Der påstår div. "eksperter" at med f.eks. en 1/1 mbit linje skal det ikke være noe problem å hoste rundt 25 spillere på en gang.

    Tror jeg skal teste dette når jeg får tid, og gi dere beskjed hvis det evt. funker.

    :yes:

  6. Doom 3, Far Cry og Half-Life 2 er alle spill med meget god grafikk. Det er veldig vanskelig å skille ut hvilket spill som har den beste grafikken...

    Hvis man skal sammenligne doom3, far-cry og HL2 grafikkmessig så vil jeg si følgende: hva er best grafikk? Alle disse spillene har jo nydelig grafikk på hver sin måte, men hvilket ligger mest opp til "reallife"?

    Far-cry har jo kjempegrafikk, men er veldig fargesterk og cartoon-aktig. Ikke så veldig realistisk egentlig. Du kan jo prøve å sette på en film på tv'n, og skru alle fargene på max, så får du samme effekten :p

     

    Doom 3 har jo også veldig bra grafikk, men det er jo konstant mørkt (som det er ment å være) og grafikken kommer ikke til sin rett. Her er det også etter min mening brukt for sterke farger for å komme opp mot reallife. Det er heller ikke brukt så mye tid på små detaljer.

     

    HL2 har etter min mening nesten perfekt fargesammensetting og er det spillet som grafikkmessig kan sammenlignes mest med et ekte bilde. De små detaljene er også til de grader tilstede. Har du f.eks prøvd å løfte opp en bruskasse med gravgun og lest teksten som står på kassen? grafikken er så full av disse detaljene, at man kan gå seg helt vill i alle sammen. Og det er jo nettopp detaljer som skaper mest mulig reallife grafikk.

     

    Hvis definisjonen på bra grafikk skal være : "mest mulig lik real life"

    så er jo HL2 en soleklar vinner.

     

    Men som nevnt i tidligere tråder, smaken er som baken.

     

    God jul alle sammen! :thumbup:

  7. Skjønner ikke at noen kan si at HL1 "suger" når det tross alt var et grensesprengende spill når det kom ut i 1998. Det har vunnet alt som går ann av priser, og har satt en solid standard for fremtidige spillprodusenter. Spillet "suger" riktig nok grafisk sett i forhold til dagens spill, men er fortsatt like spennende for de som ikke har spillt det før. Likevel er det litt tull av Valve å gi det ut på nytt, men de vil vel squize sitronen for hva den er verdt.

×
×
  • Opprett ny...