Gå til innhold

Mr-Smith

Medlemmer
  • Innlegg

    479
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr-Smith

  1. Hei

     

    Skal opp på vinstra en liten tur imorra (torsdag) for å plukke opp dama... hvor lang tid tar det å kjøre fra ålesund til vinstra? (normal fart)

     

    Dama kommer fra Kristiandsand og skal oppover til vinstra (sitte på med en anna bil), plan er at jeg skal begynne å kjøre når dei er "mi" tid unna vinstra men hvor blir det?

     

    hehehe.... stor oppgave til gutta her ;p

     

    *fann svar på gulesider/kart

  2. har hatt adsl/sdsl og nå adsl2+ fra mimer. Har aldri hatt noe tull med dei, bytta på linjehastighet mange ganger uten å måtte betale for det :)

    Ser igrunn ikke noe problem med bindingstiden, siden en alltid kommer til å få raskest og billigste linjen fra tafjord mimer.

    Bor ca 1100meter fra sentralen og har 19,4mbit/1mbit

  3. Hei

     

    Har nettopp kjøpt et Asus P5GDC Pro hovedkort, så lurer jeg på hvordan brikkene skal stå for å kjøre dual ddr. Har lest i manualen men ble ikke helt klok på det.

     

    Kortet har:

     

    2x gule dimms (ddr2)

    2x sorte dimms (ddr)

    2x blå dimms (ddr)

     

    Har 2stk twinmos dual ddr (2x512)

     

    hovedkortet

  4. du finner 220v i strømforsyningen, dersom du skal koble kabelen via den, så må det loddes. Selve loddejobben er veldig simpel (store kontaktpunkt)

    Før du i det hele tatt åpner strømforsyningen så bør denne stå fullstendig frakoblet fra nettet (kobl fra strømledningen inn) i minst 1 time, dette er for å lade ut diverse skumle spenninger som ligger ladet i kondensatorer.

     

    De to største punktene som er merket på bildet er 220v, den lille gule er jord.

    post-25-1123478631_thumb.jpg

  5. militæret betaler ikke renter på billån, heller ikke forsikring og andre avgifter du må ha der. Så om det er billån må du fryse lånet og betale rentene selv, og for å slippe unna årsavgift og forsikring må bilen avskiltes. Etter 6mnd blir skiltene dine makulert og du må betale 600kr for nye skilt (var ivertfall det beløpet for 3 år siden).

     

    Konklusjon: Militæret er dyrt :p

  6. Nettverksutstyr kan du feks høre med lokale databutikker om å få leie (ikke expert og elkjøp) men butikker som har kun med data. Er også mulig å høre med komplett, psdata osv.

     

    Fordelingsskap til strøm kan du høre med lokale elektrikkere om å få leie/sponset, dette krever somregel at en elektrikker er med å setter opp siden det ofte må hentes strøm fra større sikringer i sikringsskap osv.

     

    Internettlinje kan du høre med lokale internettleverandører om å få leie/sponset, her trenger du også modem og router. Er også mulig å ringe telenor, de har ivertfall vært sponsor på endel lan jeg vet om.

     

    Lykke til

  7. trance selger bra det, bare ikke i norge for øyblikket.......... men ifølge folk som har litt peiling er det på stor vei tilbake nå, hyperstate vil feks komme tilbake, sammen med resten av de store partyene.

     

    Ser jo feks nederland....... Hjemlandet til all trance :p

  8. Jeg har ingen problem med å binde meg hos mimer, byttet mellom adsl hastigheter i ett sett uten noen problemer. Har nå sdsl, men blir vel byttet til ADSL 2+ når det kommer i drift.

     

    Tafjord mimer kan levere raskere og bedre linjer til oss siden de eier utstyret i sentralen og fibernettet (fiber lagt av tafjord kraft). Så de vil nok vær den beste leverandøren i området her uansett.

    Det med å vær raskt ute er jo en stor fordel, kaprer flest kunder da.

  9. Musikk Nerdebule til sommern, om alt går etter plan :p

     

    Bula

     

    Fra utsiden

     

    *noen som vet om en plass en kan få seg gratis webspace, alla home.no (fungerer ikke her av en merklig grunn. siden bildene ikke ligger på min konto så får jeg ikke redigert størrelsen akkurat nå :(

  10. Jeg mener du skal få dekt det der av garantien, det er tross alt ikke noe som har vært i veien med kjølingen, siden området rundt GPU er like fint.

     

    Kan tyde på en produksjonsfeil/dårlig lodding.

     

    Forhør deg med forhandler (hjelper godt på om du sender med bildene)

×
×
  • Opprett ny...