Gå til innhold

lola

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lola

  1. Det har nok faktisk med kostholdet ditt å gjøre! Jeg har faktisk merket det selv. Jeg tror det kan ha noe å gjøre med hvor mye karbohydrater du får i deg. Fikk høre av en venninne at jeg hadde fått "carb face". Som betyr at du har bolleansikt med er tynn ellers. Dette var i en periode der jeg spise VELDIG mye karbohydrater. Så det har nok noe å si.

     

    Du bør prøve å få i deg kanskje mer grønnsaker og mer langsommere karbohydrater og kanskje litt mer proteiner? Grønnsaker er ikke så dyrt på studentbudsjett.

  2. Jeg har et problem og det er at jeg har en kneskade som jeg har hatt i snart 6 år. Dermed kan jeg ikke løpe, eller faktisk gå noe langt før det gjør vondt.

     

    Jeg har jo et ønske om å få en digg kropp, bli litt slankere og få mindre fett generelt over hele kroppen, men spesielt magen.

     

    Dette er jo ikke lett når jeg har en kneskade, så jeg har oppsøkt lege. Det jeg frykter er at det ikke går an å gjøre noe med det.. Jeg har ikke vært hos fysioterapaut enda, men skal det så snart jeg får tid. Da håper jeg at det kan fikses.

     

    Imidlertid. Noen som har noen øvelser som funker som kondisjonstrening, som gjør deg tynnere/slankere som ikke involverer jogging eller gåing? Jeg føler det er de eneste rådene folk gir når man sier man vil bli slankere, og det er ganske kjipt når jeg er i denne situasjonen jeg er i..

     

    Når det kommer til kosthold. Må man virkelig "sulte" seg selv for å bli slankere? Det høres jo ganske kjipt ut. Jeg har ikke tro på at dette funker i lengden, med mindre det er overkommelig. Det er ikke det at "passformen" min er stor, men jeg vil fjerne en del av fettet jeg har ellers på kroppen. Få en fastere kropp.

     

    Noen som har noen gode råd på dette? Det med å spise x antall mindre kalorier om dagen er jeg lei av å høre. Jeg spiser faktisk ikke så mye fra før av heller, spiser normalt.

     

    Noen som har noen øvelser som gjør deg slankere, hvis dette finnes? haha..

×
×
  • Opprett ny...