Gå til innhold

thiosofio

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thiosofio

  1. Jeg fikk oppgaven min nå nettopp og den er: Sammenlikne temaene «Den industrielle revolusjon» og «Den Amerikanske revolusjon», og vise hvordan disse har bidratt til endringer i det norske samfunnet og verden ellers.

     

    Hvordan skal jeg sammenlikne disse? de er jo så forskjellige

    Syntes ikke sammenlikningsoppgaver er de beste når det kommer til historie (passer i norsk faget). Om jeg skal gi deg et godt svar på den oppgaven må jeg sette meg dypere inn i det, noe jeg dessverre ikke har tid til siden jeg selv får min i morgen. Men må helt ærlig si at du har fått en forvirrende oppgave...

  2.  

     

    Syntes det er rart dere får så mange dager forberedelse? Vi får vite hvilket fag to dager før, og får først oppgaven dagen før. Trodde det var slik for alle?

    Jo, er sånn for meg og. Det er vel bare hvis man blir trukket opp på en fredag at man får lenger tid (helgen altså)?

     

    Sånn for oss også, halve kullet ble trukket opp fredag og halve idag. Det vil si at jeg (som kom opp i historie) får bare halvparten så lang forberedelsestid som de som kom opp i historie på fredag :/

     

    Det er jo kjempe urettferdig! Ikke noe vi kan gjøre med det, men slik burde det ikke være om eksamen er ment for å være så rettferdig som mulig... Slik hadde vi det på ungdomsskole nivå, hvor karakterene ikke hadde stor betydning. Men på videregående når de fleste prøver å komme inn på ulike universitet og høyskoler, burde det ha vært bedre satt opp.

×
×
  • Opprett ny...