Gå til innhold

Tulle68

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tulle68

  1. Nå har jeg blitt et offer for Telefonkatalogen.biz

    - Nå heter ikke firmaet Mediahuset Nova lenger, nå er det Inorden LTD.

     

    For 3 dager siden gikk jeg dessverre i samme fella som flere andre har gjort. Selv etter den siste tids oppmerksomhet på slik svindel, klarte selgeren å få meg til å trykke OK på SMS. Gratulerer til han!

    Under hele samtalen sa jeg klart i fra at jeg ikke skulle inngå noen avtale og ikke betale noen penger for noen som helt oppføring.

    Etter en lengre ubehagelig samtale, fikk selger meg til å svare OK på at han kunne sende meg Passord og Bruker ID pr. mail, slik at jeg selv kunne endre opplysninger vedr. min lille nyåpnede bedrift. Han presiserte at han måtte ha min tillatelse på å få sende denne mailen til meg.

     

    Metoden beskrevet av Lintu lenger oppe, er omtrent identisk med det jeg opplevde.

    5 minutter etter samtalen med selger, fikk jeg nok en telefon av en person fra Telefonkatalogen.biz. Han ville spille et opptak for meg som repeterte avtalen jeg hadde inngått. Da forsto jeg hva som hadde skjedd. Jeg sa til vedkommende at det var uakseptabelt og jeg jeg på ingen måte skulle være med på dette. Da fikk jeg beskjed om at det var for sent, jeg hadde godkjent alt pr. SMS.

    Jeg sendte klage umiddelbart, men har liten tro på at min klage og fortvilelse går gjennom hos denne gjengen. Jeg har pratet med noen damer pr. telefon - det hjelper ingen ting.

     

    Jeg har bedt om å få tilsendt opptaket som ble gjort, som jeg skal videresende til advokat.

     

    Jeg er så forbannet og fortvilet at det går utover nattesøvnen.

    Nå er jeg nysgjerrig på hvordan det har gått med dere andre som har vært i samme situasjon. Har dere noen gode råd til meg?

     

    Jeg takker for alt som kan komme meg til nytte.

    -Tulla68-

×
×
  • Opprett ny...