Gå til innhold

Blaaaabkaa

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blaaaabkaa

  1. Takk for godt svar Justin :)

     

    Når jeg gir kudos til armin må jeg nesten pressisere at jeg ikke nødvendigvis er fan av stilene som blir presentert i ASOT eller liknende, men jeg syns heller armin er en essensiell ambassadør for sjangeren. mannen skaper et marked som kan bidra til at andre produsenter kan se nytteverdi av å produsere trance.

     

    Du nevner FSOE, er difinitivt enig med at de gutta kan sakene sine, mye kult som kommer ut der. vet ikke helt hva man kan si om A&B, men de har difinitivt åpnet opp for et større publikum i disse dager.

     

    vet ikke om det er så relevant, men det kan jo nevnes at eksponeringen av elektronsisk musikk til USA har noe å si. Vi har jo alle sett hvor det har ført hen. folk snakker om en gjenfødelse av Rave-scenen, men av helt feil grunner etter min mening.

     

    Når det kommer til innovativ trance kan jeg ikke la være å nevne denne. blitt en klassiker i mine øyne :)

     

    https://www.youtube.com/watch?v=ZoBOjvFvJBk

  2. Hei.

     

    Noen her blant dere Trance kjennere som kjenner til plateselskaper som Platipus, Eye Q eller Harthouse?

     

    Må si at det har kommet særdeles mye bra matreale derfra! dette var imo trance-musikkens gullalder, men de siste årene har jo som de fleste har fått med seg at trance ikke lenger er blandt de mest populære sjangerne der ute, noe som forøvrig er en god ting. Har samtidig merket at det produseres veldig mye likt og uinteressant i disse dager.Vi har har tilogmed fått elementer som "big room" , og jeg syns det blir stadig vanskeligere å se linjene for hva man kan kalle trance eller ikke. Savner kreativitet og nytenkning som vi har sett tidligere. Man kan så klart bare se på fart og struktur for så å klare å identifisere hva som kan klassifiseres som"Trance", eller som noe sier, så er det bare en slags stemning.

     

    Uansett, det var bare noen tanker fra min side. Hva tenker folket om sjangerens utvikling? spår dere en lys fremtid? eller kommer trance til og forbli et undergrunns fenomen?

     

    for min del håper jeg på en positiv utvikling, og at sjangeren kan bli født på ny , og vi kan oppleve den samme magien som det en gang var. (no offence, mye bra som produsert i dag også)

     

    All kudos til Armin og gutta som drar trance toget videre, uten dem så hadde så hadde det ikke vært mye å snakke om. :)

×
×
  • Opprett ny...