Gå til innhold

litera

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av litera

  1. Jeg kjøpte en Audio gd NFB 12.1. Skjønner virkelig ikke bæææret av installeringen (USB-modus). Har sikkert prøvd de fleste drivere på siden deres. Verktøyet for å finne hvilken driverversjon du skal ha, er tatt ned fra siden..

     

    Utfordringen er kanskje at jeg har kjøpt "refurbished" modell uten originalemballasje (kabler f.eks).

     

    Er det noen enkle tips her? Noe enkelt som løste alle deres problemer? :p Ser Head-fi har en enoooooorm tråd, men det blir som å lete etter nåla i høystakken..

     

    Bruker win 8.1.

  2. Hei,

     

    Jeg skulle gjerne hatt en sentral enhet på skrivebordet hvor jeg kunne koble til alt sammen (eller i det minste hodetelefoner og høyttalere):

     

    - Beyerdynamic D770 Pro 80 Ohm

    - Harman/Kardon Soundsticks

    - Antlion Modmic v4

     

    For tiden bytter jeg mellom hodetelefoner og høyttalere bak på kabinettet - det er slitsomt.

     

    Bonusspørsmål: Jeg har et ASUS ROG Impact VII hovedkort med "gamer"-lydkort, og jeg lurer på om jeg vil ha noe å hente ved å investere i en DAC/forsterker som henter signal via USB.

  3. På tide de tar tak i wattforbruk og temperatur. De siste råtassene fra AMD er på grensen til idiotiske på akkurat det.

     

    Virkelig? Idiotisk på hvilken måte?

     

    Er du en Bitcoin-miner med en maskinpark på størrelse med Googles datasenter?

     

    Eller har Rasmus Hansson fortalt deg at AMD med et par ekstra watt er kilden til global oppvarming? :)

     

    Fasiten: dette har ingen praktisk betydning for 99,98 % av oss. Det spiller dermed ingen rolle.

  4.  

     

    Vaktmestern: Er på samme punkt i spillet. Ble spurt om å lage senger, noe jeg motvillig takket ja til. Problemet da er at karakteren min er så fryyktelig lystig; "Jada, det har jeg kjempelyst til å gjøre!"

    Før spillet kom ut, så var det snakk om at man kunne velge personlighet, så selv om man valgte det samme svaret, så kunne man høres likegyldig ut, eller nesten aggressiv ut. Men jeg så ingen slike valg under character creation. Kan man ta imot nye oppdrag uten å svare "Yes"?

    Ah sånn ja. Virker ikke som det er mulig. Skulle ønske det var mulig selv, ikke fordi jeg har veldig lyst til det, men da kunne karakteren blitt mer personlig fra spiller til spiller. Kunne jo vært kult å gått rundt å kun gitt faen i alt og alle og kun tenke på å oppnå egne mål istedet for å skulle hjelpe alle man møter.

     

    Har bare sagt ja til å hjelpe alle som har spurt så langt så vet ikke hvordan det ville vært å svare negativt på det.

     

     

    Noen som har fått has på problemet med at man setter seg fast når man har brukt en terminal?

     

    Prøvde dette uten hell... Setter meg enda fast

     

    Go to your Fallout Directory i.e. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Fallout 4\Fallout4 and edit the file Fallout4Prefs, you have to make changes to the following parameters: iPresentInterval=1 to iPresentInterval=0.

     

     

    Dette er vistnok et problem hvis frameraten er for høy.

    Å sette iPresentInterval til 0 unlocker den. Sett den til 1 istedet.

     

    Prøv også dette: https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s6ile/disable_vsync_for_zero_input_lag_and_limit_fps/

     

     

     

    Finnes det virkelig ikke noen enklere fremgangsmåte enn dette? Jeg er stuck på en terminal i en quest jeg gjerne skulle kjørt gjennom..(AMD skjermort og 144hz skjerm)

     

    Noen som har løsningen?

  5. Jeg sitter med Pioneer SE-MX9 - men disse er så trange over hodet mitt at midtbøylen fikk en knekk etter noen uker - reklamasjon?

     

    Egentlig burde jeg vel finne noe nytt (til gaming med mic). Har tenkt mye på Audio-Technica ATH M50x og Beyerdynamic DT-770 Pro. Disse burde vel passe et stort hode.

  6.  

    Selv prøvde jeg noe ligdene og må si det mislykkes.

     

    Silverstone SFX SX600-G 600 watt bør du velge.
     
    Jeg har noe som i3 4340 og GTX 7850 + 8 GB ram.
     
    Har ofte problemet med HDMI kabelen ikke sitter, så får ikke bilde, prøvd å bytte kabelen verfall en gang.
     
    Får også problemet med skjermkort etter 1-2 timers spilling, maskinen blir så varm at den slår seg av.
    Så problemet ligger at det ikke finnes skjermkort som er beregnet på slike små kabinetter, må nærmest ha jetmotor vifte for å gi god nok trykk før skjermkortet få bra nok kjøling. Så er eneste prosjektet jeg har lagt på is.
     
    Kjøp deg heller ATX hvis du vil overklokke eller ha gaming PC.

     

     

    Selv har jeg hatt Corsair 250 D i med 4790k, Corsair H100i, 16 GB RAM og AMD R9 290 i ett år nå - funker til gaming, det? :) Null problemer med maskinvaren hittil. Har i tillegg 3 SSD-er og en harddisk. Mini ITX er absolutt mulig for gamere, men jeg har ingen erfaring med RVZ01-kabinettet.

  7. Det er vanskelig å vite nøyaktig hva denne ideologien står for (det finnes tilsynelatende 1000 arter, med visse forskjeller - alt avhengig av hvem du snakker med), men felles for de mest "frie" ideologiene våre er at de er nytteløse. Dermed er beste valgtaktikk å sette seg inn i hvordan verden fungerer, og stemme etter beste evne. Eventuelt opprette et eget parti.

     

    Hadde vi fulgt de "frie" ideologiene fra tidenes morgen ville det kanskje fungert bedre enn om vi byttet over til dem i dag. Det vil ikke fungere.

    • Liker 1
  8.  

     

     

    Dette er jo helt latterlig. Her ligger AMD nede med kniven på strupen, og så er det überkortklassen de har fokus på? Virkelig, AMD? Trenger dere rådgivning? Tror dere at satsning på et nisjemarked kommer til å redde dere? Hva med mainstream?

    Du får sende inn en jobbsøknad. Du er sikkert en attraktiv kandidat.

     

     

    Hadde du noe konstruktivt å komme med, eller? :)

    Var vell omtrent like lite konstruktivt som ditt orginale innlegg. Bare fjas med andre ord.

     

     

    Du er velkommen til å fortelle hvorfor det er "fjas". Jeg registrerer at du er uenig - det kommer en rekke sure oppstøt fra deg - men du er ikke i stand til å motbevise meg. :)

  9.  

    Dette er jo helt latterlig. Her ligger AMD nede med kniven på strupen, og så er det überkortklassen de har fokus på? Virkelig, AMD? Trenger dere rådgivning? Tror dere at satsning på et nisjemarked kommer til å redde dere? Hva med mainstream?

    Du får sende inn en jobbsøknad. Du er sikkert en attraktiv kandidat.

     

     

    Hadde du noe konstruktivt å komme med, eller? :)

     

     

    Dette er jo helt latterlig. Her ligger AMD nede med kniven på strupen, og så er det überkortklassen de har fokus på? Virkelig, AMD? Trenger dere rådgivning? Tror dere at satsning på et nisjemarked kommer til å redde dere? Hva med mainstream?

    Du vet at disse "problemene" AMD har på skjermkortmarkedet har stort sett vært i hodet til uopplyste grønne fanboys? Helt fram til nVidia dyttet ut Maxwell har AMD vært bedre på ytelse per krone.

     

     

    It's all in my head, sure..

     

    http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-09-28/amd-said-to-have-held-stalled-investment-talks-with-silver-lake

     

    Redigert: Såvidt jeg har hørt er det faktisk samarbeidet med Sony og Microsoft (konsollmarkedet) som har vært AMDs største seier de siste årene, og ellers går det nedover på alle fronter.

     

    Heldigvis er jeg ingen fanboy - jeg er et oppgående menneske. Jeg vil ha konkurranse, jeg. Det gleder meg nada om AMD går nedenom.

  10.  

    Dette er jo helt latterlig. Her ligger AMD nede med kniven på strupen, og så er det überkortklassen de har fokus på? Virkelig, AMD? Trenger dere rådgivning? Tror dere at satsning på et nisjemarked kommer til å redde dere? Hva med mainstream?

    De har ingenting å komme med for mainstream. Det tar tid å utvikle nye design, og det virker som om Nvidias Maxwell tok dem på senga. Mest sannsynlig er dagens Fury-kort bare en tilpasning av GCN for å få HBM-kontrolleren til å fungere på 28nm før man krymper designet og legger på ny minnekontroller pluss arkitekturendringer.

     

     

    Da bør de kanskje gå i seg selv.. Ta en kaffepause og vurdere hva de holder på med, og om de har prioritert rett.

     

    Nå synser jeg selvsagt bare, men det er kanskje noen av dere som har tall på hvordan ulike skjermkort bidrar i omsetningen? Jeg kan aldri tenke meg at skjermkort til over 10k er det som skal redde AMD.

  11.  

    Det er mer oppsiktsvekkende at forfatterne av undersøkelsen kaller HTML et programmeringsspråk.

     

    HTML describes the structure of a website semantically along with cues for presentation, making it a markup language, rather than a programming language. (wikipedia)

     

    Hadde de ikke gjort det, ville kanskje enda flere tippet feil. Folk flest ser ikke nyansene du trekker frem her. :) Det er kanskje noe av det mest grunnleggende du må huske på hvis du jobber innen IKT.

  12.  

     

    Z3 blir vel byttet ut med Z5 nå?

     

    Bortsett fra det så vet jeg ikke om andre modeller. Og hva er det du ser etter i en god telefon? Hva er dine krav/bruksmønster?

     

    Litt vanskelig å si, "vanlig bruk"? Nexus5 har fungert fint, men har litt for kort batteritid når den har blitt eldre, har en grei størrelse. Liker at den har stock android.

     

    AtW

     

    Jeg er i samme situasjon, klarte å knuse min Xperia Z3, så jeg bruker Galaxy S4 Active som reservetelefon i mellomtiden. Venter på de nye Nexus-telefonene som kommer på tirsdag, har et ørlite håp om at de blir tilgjengelig i Norge fra dag én, selv om det virker lite sannsynlig.

     

    Hvis jeg måtte kjøpe ny telefon i dag hadde jeg sannsynligvis gått for LG G4 eller en av S6-modellene (på tross av at jeg ikke er noen fan av Touchwiz eller Samsung sine trege Android-oppdateringer). Eventuelt fjorårets Nexus 6 eller Moto X Style.

     

    Kan egentlig ikke anbefale Sony-telefoner ut fra min erfaring. Var veldig fornøyd med Z3-en i starten, men måtte etter noen få uker sende den inn fordi deler av dekslet over ladeporten falt av. Har lest om flere andre med samme problem, så det kan virke som det er dårlig kvalitetskontroll. Senere begynte jeg å få misfarging langs venstresiden av skjermen, i området ved ladeporten (kanskje skadet under reparasjonen?), men gadd ikke å sende den inn på nytt. Nå knuste frontskjermen fullstendig ved første fall i asfalt, Galaxy 2/3/4 ble behandlet betydelig røffere uten at skjermene knuste. Så på tross av at telefonen er pen, har bra batteritid og minimalistisk software kjøper jeg ikke Sony igjen på grunn av:

    1) dårlig byggekvalitet/kvalitetskontroll, 

    2) middelmådig kamera, og

    3) såpeglatt glassdeksel på baksiden

     

     

    Jeg må dessverre støtte dette.. Jeg skal aldri ha Sony igjen. Ekstremt skjøre telefoner. Hva slags gorilla glass bruker de, egentlig? Noe de fant på dynga utenfor fabrikken? Selv små dagligdagse fall fra ekstremt korte avstander kan knuse skjermen.

     

    Så, da er spørsmålet mitt: kjøper jeg LG G4 eller HTC one M9? Jeg vil ikke gå mye mer opp i pris, og er bundet til en operatør litt til...

  13. Jeg ønsker å lage en tråd hvor vi kan dele erfaringer med utstyr vi bruker til gaming. Hvis alle sammen sier litt om tidligere erfaringer og preferanser kan dette til slutt bli nyttig lesestoff for de som vil oppgradere gaming-verktøyene sine :)

     

     

    Tastatur

    Qpad MK-50 (cherry mx red)

    Rimelig priset mekanisk tastatur med akkurat passe håndleddstøtte. Jeg anbefaler dette varmt!

     

    Qpad MK-75 (cherry mx red)

    Storebroren til MK-50 - jeg kan ikke se noen vesentlige forskjeller bortsett fra justerbart lys i knappene.

     

    Mikrofon

    Blue Snowball

    En pen og god mikrofon - men her ligger også litt av problemet - den fanger opp veldig mye bakgrunnsstøy. Jeg syns synd på mine venner på Skype..

     

    Mus

    Zowie EC1 eVo

    Hvis du likte den gamle Microsoft Intellimouse 3 så er dette noe for deg! Her får du den fantastiske ergonomien fra klassikeren til Microsoft, samt 3 trinn med sensitivitet. Ikke blant de største gamingmusene, og den har kun to funksjonsknapper. Anbefales på det sterkeste - jeg er godt vant med Logitech MX 518 og Qpad 5k, men denne tar kaka!

     

    Hodetelefoner

    Roccat Kave 5.1

    Relativt dårlig lyd - føles litt svak og metallisk for meg. Tror dette kan ha noe å gjøre med "surround sound"-greia, dvs. at de har stappet flere høyttalere inni hver klokke, i stedet for å ha to store kvalitetshøyttalere. I tillegg er det mye kabler og styr med konfigurasjon. Anbefales ikke. Eneste positive jeg har å si er at de sitter godt på litt store hoder.

     

    Pioneer SE-MX9

    Elegant design, god lyd - men de klemmer altfor hardt rundt hodet mitt. Bøylen fikk en sprekk etter noen dagers bruk. Anbefales ikke til personer med litt stort hode ettersom disse blir ubehagelige etter 1 time.

    • Liker 1
  14. Molyneux' strategi later til å være "kill them with words". Mannen aldri har vært i stand til å formulere seg kort, konsist og tydelig. Så, vær så snill - gi meg en TL;DR her?

    Hva fungerer ikke? (please, ikke skriv "sosialismen" eller "den nordiske modellen" - definer hva dere _tror_ dere snakker om)

    Hvordan vet vi at noe ikke fungerer?

    Hvorfor fungerer det ikke?

     

    Angående førsteposten: "sosialismen ble innført i 1970"? Hæ?

    • Liker 2
  15. ... og for å supplere Horten Market:

     

    Korrupsjon, med eller uten staten inne i bildet, medfører at ressurser disponeres på grunnlag av en hemmelig avtale heller enn hva som er mest bedriftsøkonomisk / samfunnsøkonomisk.

     

    Dette er absolutt ikke bare et fenomen som gjelder grensesnittet mellom offentlig sektor og private bedrifter. Vi har alle en interesse av at private bedrifter seg i mellom driver rasjonelt og effektivt.

×
×
  • Opprett ny...