Gå til innhold

Ramjet

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ramjet

  1. Hei.

     

    - Er det noen som vet hvordan man kan få vist en kontakts alder når vedkommende har bursdag? Slik som det er nå vises for eksempel bare "Annes bursdag". Jeg vil at det skal stå "Annes bursdag (25 år)".

     

    - Nokia har hatt dette på telefonene sine i mange mange år, så jeg nekter å tro at dette ikke finnes i outlook også.

  2. Hei.

     

    - Min 1556GL fra Aopen er på vei i posten. Jeg skal bytte ut dvd-rommen med en dvd-brenner. Er dette en smal sak eller bør det gjøres av profesjonelle?

    Vet at blandt annet flere IBM-maskiner har en veldig enkel løsning på dette ved at man bare trykker på en knapp for å løse ut spilleren.

  3. - Når jeg spiller av lyder i Cool Edit hører jeg skipping og lignende omtrent som om jeg har for liten buffer eller for treig pc\lydkort. Har prøvd å juster på bufferen i Cool Edit, men til liten nytte.

     

    - Det er kun i Cool Edit jeg har dette problemet. Noen forslag til løsning?

     

    Har en 2,8 ghz, SB Audigy og SB Extigy.

  4. - Jeg har kjøpt meg Canon sitt G5 og har lyst å bruke en ekstern blitz. Jeg har en veldig gammel blitz av typen Sunpak GX24, men får ikke denne til å virke sammen med G5. Problemet er rett og slett at jeg ikke får valgt blitz på kameraet. (Når jeg trykker på blitz-knappen på kameraet skjer det ingenting) Hadde håpt på at dette skulle virke, men det er kanskje en umulig kombinasjon?

×
×
  • Opprett ny...