Gå til innhold

camaxide

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av camaxide

  1. Ser denne er gammel, men var en av de første postene jeg fikk opp når jeg søkte hev senk bord, så det er sikkert nye som også finner denne. Jeg var å så på AJ produkter sitt showroom, og deres hev senk bord (prøvde mange) bråket endel (motoren) og det er ikke gjevn start og stopp på de, det rykker 0-100 i hastighet og stopper likt, så har du skjermen på en arm så rister og dingler det ganske mye når du starter og stopper bevegelsen. De ve har på jobben mellom norengros er derimot veldig stillegående og har myk start og stopp, som er veldig mye bedre. Merico A.S er et annet merke vi har på jobben som også har myk start og stopp, og bråker lite.
    Så bryr man seg opp myke bevegelse og lite motorlyd, så er ikke AJ å anbefale.

  2. Det er en grei mus, men personlig syntes jeg ikke sideknappene var særlig gode.. de stikker ikke ut fra kroppen overhodet, og jeg følte man må helt over knappen for å få trykket den 'inn' i kroppen istedenfor andre muser hvor knappen stikker litt ut og lett kan trykkes også 'fra siden'. Kjøpte 4 mus, dette var den eneste jeg returnerte. Fra Razer sin serie beholdte jeg derimot Razer Basilisk Ultimate som deler samme knapper, sensor og trådløs tech som denne musen, men der har de heller laget sideknapper som stikker ut og er gode og lette å trykke uten å måtte helt 'over' knappene for å trykke de. Disse to musene er i forskjellig vekt kategori.. så til FPS beholdt jeg Roccat Kone Pure Ultra, som da har ledning, men til gjengjeld er kjempelett (66g) har fantastisk grip, scroll og knapper - og en form som faktisk er tilpasset en høyrehånd.. som er mye mer praktisk en en som også skulle passe hånda jeg aldri bruker :) Så for meg er poengene som trekker ned på Viper Ultimate: Sideknapper, Form, ingen knapp bak scroll og grip. ellers har den fantastiske vanlige knapper og god trådløs tech og en genial dock.

  3. personlig venter jeg nok uansett til det skulle komme på PC - å til alt content er ferdig så man ikke må spille seg ferdig.. så vente lenge på neste 'chapter' - liker i det hele tatt dårlig at de velger å dele det opp da stakato spilling ikke er min greie - liker å kunne kjøre gjennom når jeg først starter. men spelles skal det :)

  4. Hva om de slutter å bruke 24fps og heller går over til 60fps eller enda bedre, 120fps?

     

    Helt enig, de får slutte å syte og innse at 24 bilder i sekundet er lite når ting beveger seg fort. Det oppleves som hakkete, evt. Grøtete pga motion blur som de legger på for å dekke over hvor hakkete 24fps faktisk er.. de er oppe i 4K nå, men tviholder på eldgammel utdatert 24fps.. 60 bør være et minimum. Latterlig når de sier ‘men det er 24 som ser ut som film’...

    • Liker 7
  5. Tips: bare bytt til Altiboks om mulig.. det har vi nylig gjort og ALT har blitt mye bedre.. Get boksen mista ofte stereoen så man måtte spole for å rette det opp, snål bug. kontrolleren var utrolig treig å ofte måtte man trykke 2-3 ganger før noe skjedde. kontrolleren sluttet ofte å virke hvor batteri ut/inn fikset problemet - man kunne ikke starte et program fra start med mindre man på forhånd hadde valgt opptak, og om det ble f.eks ekstraomganger i et opptak så mistet man jo de - med altiboks er kontrolleren topp, trenger ikke engang peke mot dekoder - man kan se alt fra siste uka i reprise om man vil, ingen bugs har vist seg - det er rett og slett en fryd sammenlignet med hva Get ga oss..

  6.  

     

    Ikke at det er noe stort marked for dette uansett, AMD har annen langt mer fancy teknikk som kan ha langt mer innvirkning på ytelse og estetikk som vist i artikkelen. Er sånne ting som er mer relevant for alle forbrukere og alle ytelsesklasser og ikke bare eliten som sitter med 80fps i 1080p mens jeg meier dem ned med mine 200fps på en 1080p 240Hz skjerm.

     Har du bare 200fps? Cs kjører nå 5-700 nå  :dribble:

    Tror ikke det har så mye å si, serverticken er vel på 30/sek ?

    Helt urelatert :) man tjener på høyere fps uavhengig av hva server tickraten er på :) inputlag bedres og interpolation sørger for at clientside oppdateres oftere en tickrate :) tickrate er bare hvor mange ganger i sekundet server synkroniserer alt alle clientene har gjort å sender ut info om dette.

    • Liker 2
  7.  

    Overpris.. Jeg byttet originalt batteri til NOK135,- på under 20 sekunder på min Samsung, ikke at det var nødvendig, hadde bare for mye på gang.. :p

    ??

     

    Menn Syns ikke 399 var noe overpris.. ja da hadde du Samsung S5 nedover i så fall :)

    Men så betaler du også frakten, samt venter en god stund.. er 17 dager siden jeg sendte inn min til batteribytte, å den har de ennå ikke startet på, står ennå i kø. Jeg byttet selv batteri på en iphone 5 på under halvtimen tidligere. Nå er dette et generelt problem på nyere tlfer av alle merker, rett og slett enten dårlig design, eller bevist crippling for å tjene mer penger på service.. for 15 år siden var det helt vanlig å kunne bytte batteri selv.. (og vanntett er ikke en grunn til at man ikke kan det idag)

    • Liker 1
  8. Okey. Du er der ja. Bytte telefon fordi du ikke kan få ringelyden du ønsker deg. Det er bare å kjøpe deg en 10 år gammel telefon med mono-lyder, får dem til 500kr på Finn.no. Eller så kan du kjøpe deg en Android. Der får du ikke bare et stort utvalg av egne ringelyder men du får også et udatert operativsystem med svak sikkerhet.

     

    Vi andre er mer opptatt av andre ting enn ringelyden.

     

    Nå er dette bare ett eksempel på hvor dårlig og tungvindt ting er i apple-world.. det han beskriver går igjen og igjen i hele systemet til apple.. ting er tongrodd og overstyrt over det meste. Jeg har hatt iphone nå i 5 år fra jobben, men kan love at neste tlf ikke vil være produsert av apple :)

  9.  

    PS4 Pro har jo 4k-grafikk, uten at den koster like mye som GTX1080ti, som er hva man må ha på PC for å få 4K i spill.

     

    Merkelig at jeg spiller i 4K med hardware fra 2012 på min pc da.

    Spill som f.eks Dirt 4 kan jeg bruke temmelig høye grafikkinstillinger på i 4K og fortsatt ha god framerate.

     

    Så nei man MÅ ikke ha ett 1080Ti, men klart det vil hjelpe på.

    Nå er det vel ingen som bruker Dirt3 som en benchmark for maskinytelse.. det krever ikkeno av pcen å drive det spillet, for grafikken er klein :) test witcher 3, battlefield 5, gta v eller andre AAA spill med brukbar grafikk :) da trenger du skikkelig hardware :)

  10. Så det kan ikke sies at det faktisk er en DVD spiller men må oversettes til "optisk drev" makan til idiotiske oversettelser det til stadighet må skrives om omrent som Itavisen om Ray Tracing som blir til "strålesporing" lol

    Hva blir det neste å oversette "ram" til "norsk som da blir "Tilfeldig tilgangshukommelse"

    Så hvor mye ram har du i pc din? jeg har 16 GB "Tilfeldig tilgangshukommelse" jeg.

     

    Optical drive.. en betegnelse på cdrom, dvdrom, bluray, uhd bluray osv.. blir teit å kalle alt for dvdspiller når det er helt feil.. :)

  11. Her vil jeg si det er noe feil med forventningene, ikke med korta.. at toppkortet klarer stabile 60fps i 1080P på high settings er jo fantastisk. Mener man noe annet har man ikke peiling på raytracing. Jeg hadde forventa at vi lå nærmere 30, og at man da spilte med lavere en high settings. Det er helt klart en feature jeg foreløpig ville brukt kun i singleplayerspill og myltiplayerspill som ikke krever rask bildeflyt.. men sånn var det om man ville spille i 4K Ultra i noen år også.. det er veldig imponerende at første gen realtime raytracing yter så bra som den gjør :) prisen på korta klager mange på, men den er nok slett ikke verst med tanke på teknologien som ligger i disse korta.. er de mainstream? Neh, det er ikke mulig å anbefalle hvermansen å gå til innkjøp av et 2080Ti.. men da har man 1080Ti til en «billig» penge, mens man venter på at rtx serien får utvikle seg litt mer.

    • Liker 1
  12. Når 5G nettverk kommer, så vil dette være en god løsning. Akkurat nå er det for lang responstid på rundt 50ms på dette, og det er litt i det meste laget.

     

    1-2 ms fremfor 50ms merker man på inputlaggen. 

     

    Du får lavere delay på 5g en på 4g, men du får ikke lavere ping på 5g en på fiber.. så drømmen om 1-2 ms kan glemmes. om maskina som det streames fra står i samme hus får du 5-6 ms i ping over 5g.. dette får du lett ned i 0-1 ms om kablet nettverk. så da må du regne 5-6 ms høyere en fiber minimum ved å bruke 5G over fiber..

     

    https://www.kotaku.com.au/2018/05/meet-the-future-low-ping-gaming-over-the-5g-mobile-network/

×
×
  • Opprett ny...