Gå til innhold

HeineB

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeineB

  1. Fantastisk spill men når ikke helt opp til God of War og Horizon. Nydelig grafikk i 4K på Xbox One. Hvis du er i overkant glad i SW så vil du virkelig sette pris på story her med en epic ending. Hvis du er glad i singleplayer spill med litt collectibles og fet story/fight system er dette midt i blinken. Forstår selv ikke anmeldelsen. Enkelt 8 av 10 for min del.

  2. Dette var et bomkjøp. Man kan farme det beste utstyret i spillet i løpet av veldig kort tid bare ved og grinde bosser på normal/medium vanskelighetsgrad. Når jeg fikk det beste utstyret var det bare og skru opp til Chaos 5 vanskelighetsgrad knerte bossene også var det liksom ikke noe mer. De som har hatt ansvar for endgame her har tydeligvis ikke spilt lignendes spill før. STYR UNNA!

    • Liker 1
  3. Storkoser meg med spillet om dagen og har spilt non-stop siden start. Jeg viste hva slags spill jeg gikk til. Det er et grindespill og man må jobbe hardt for og få upgrades i endgame. Det er slik det bør være.

     

    Folk i dag forlanger og være maksa ut med det beste gear 2 uker etter release. Det har vært vanvittig mange poster om det på reddit. Tåpelig....

     

    Jeg spiller på xbox og det største problemet med spillet er at det crasher for ofte. I løpet av en 5-6 timer blir du disconnecta garantert 3-4 ganger. Det er veldig annoying.

     

    Utenom det er det ingen andre gamebreaking bugs slik jeg ser det. Man kan spille det helt normalt slik det er ment. Potensialet fremover ser også veldig bra ut.

     

    Hater du og grinde, styr unna. Hvis grinding is your game you will love it. :)

    • Liker 2
  4. Brukte en uke på 1000/1000 achievements. Når det er sagt var det et par ting som skuffa meg. Story: Den mest forvirrendes historien jeg noengang har sett i et spill. Det hjalp lite med 6 recap videoer. Dette ødelegger mye av spillet for meg.

     

    Bosses: De siste bosskampene var utrolig kjedelig og like.

     

    Bruke ca. 46 timer på første gjennomspilling. Totalt med achievements gir det nok mellom 70-80 timer spilletid noe som er bra.

     

    8/10 i min bok.

×
×
  • Opprett ny...