Gå til innhold

Hjodd-

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hjodd-

  1.  

    Jeg er på jakt etter en PC som skal fungere som gaming og jobb/skole-pc. Den vil hovedsakelig bli brukt til FPS-spill, type CS og PUBG.

     

    Ettersom planen er å ha PC'en noen år fremover, er dette kanskje en veldig negativ faktor. 

     

    Ut fra de to kravene/ønskene, så er det dessverre ikke så kraftig PC du får til den prisen. Nå kan du komme unna med noe mindre kraftig til CS:GO da siden det ikke krever så mye, men nyere spill er noe annet. Kommer litt an på dine krav til ytelse og spill settings.

     

    Har du vurdert bruktmarkedet? Spare opp mer penger?

     

     

    Takk for innspill! :-)

     

    Jeg har egentlig ikke veldig store krav til ytelser - og er per dags dato ikke avhengig av å kjøre spillene på max settings heller. 

     

    Har sett lite på bruktmarkedet, ettersom jeg i utgangspunktet ønsket å få tak i noe nytt. Men skal ta en titt der! 

    Jeg har i utgangspunktet mer penger å legge i, men PC'en vil nok ikke bli brukt til å kjøre andre spill enn de nevnte (da jeg også benytter meg av konsoll-spilling) samt vanlig skole/jobb bruk. Håpet derfor å komme unna uten å legge alt for mange tusen i PC'en. 

  2. Heisann! 

    Jeg er på jakt etter en PC som skal fungere som gaming og jobb/skole-pc. Den vil hovedsakelig bli brukt til FPS-spill, type CS og PUBG. Jeg er en casual gamer, og har planer om å fortsette med det. 
    Ellers vil den bli brukt til vanlig surfing/mail/tekstprogrammer. 

    Jeg har liten erfaring ved kjøp av PC, men tenker å legge ned rundt 7-8k. 

    Et viktig moment er at PC skal stå i en stue (forholdsvis liten), slik at størrelse/støy på maskinen vil være viktig for meg. 
    Har selv sett på å bygge selv, men de kabinettene jeg har sett på, blir fort store til å ha stående fremme i en stue. Er ellers veldig åpen for å prøve å bygge selv - forutsatt at PC'en ikke blir for "voldsom" i størrelse. 

    Kom over et tilbud på Netonnet som så ut til å være ok - spesielt med tanke på størrelsen på maskinen. (https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/stasjonar-pc/datamaskin/asus-m80cj-oculus-nr009t/243461.11066/). Problemet her er jo at mulighetene for oppgradering faller bort. Ettersom planen er å ha PC'en noen år fremover, er dette kanskje en veldig negativ faktor. 

    Er det noen som har noen andre forslag? 
    På forhånd - tusen takk for eventuelle forslag!  :) 



     

×
×
  • Opprett ny...