Gå til innhold

ztudent1

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ztudent1

  1. Angående utbetalt til selger 20.1 (gitt at lånet ble innfridd) fikk jeg:

     

    kjøpesum ifg kontrakt: 8.300.000

    - lån 432.321

    - overført utlegg: 230.000

    - forretningsfører: 4350

    = utbetalt til selger: 7.633.329

     

    Er det flere som har fått dette? Jeg brukte samme utregningsoppsett som for Heggveien. Et annet tall jeg har fått opplyst om som folk har fått her er 7.637.179 og 7.637.679. Hva er egentlig riktig ?

  2. Håper dette ser rett ut? :hmm:

    (Er det dumt å legge ut alt dette? Er ikke juks eller noe? Ville bare høre om dere hadde det samme)

    Nice. En del likt. Men hvorfor har du med forretningsfører som leverandør her? forretningsfører gjelder jo avregningene på Heggveien, man trenger ikke føre opp denne som en leverandør! :hmm: PS: Lag et leverandørskjema for takstmann U.Stødig klart, er sikker på at han dukker opp i en av eksamensoppgavene !  ;)

    • Liker 1
  3. Hei, er det noen som har gjort ferdig posteringene fra caset? Er nesten ferdig men har et par spørsmål til noen posteringer som jeg ikke får helt til, eller tallene til å stemme.

     

    I 5.1 så betaler man skjøte/pant til bjørkeveien, men har ingen informasjon om dette er en andel eller selveier, skal man bare ta utgangspunkt i noe da eller?

    Jeg lurer på det samme ... vil anta at man må ta utgangspunkt i noe her. Jeg har sett gjennom tidligere eksamenscaser og det ser ikke ut som om noe lignende har blitt gitt. Foreløpig lar jeg denne stå åpen. Ideer tas gjerne imot fra flere som ser denne tråden.

  4. Tror kanskje jeg/vi har ført for mange poster, som noen har nevnet litt tidligere! Men, tror kanskje ikke det er så farlig, det vil jo fort vise seg på eksamen og om vi har regnet ut det på forhånd (og eventuelt bare må plusse/trekke fra noe) så har vi jo spart litt arbeid

    Et grundig forarbeid er aldri feil :thumbup:

    Kunne jeg spurt om du vil dele leverandørposteringene dine også ?

  5. Her er alle mine posteringer, noen som ser noen åpenbare feil? Supert med innspill!

    Hei, Sommernatt ! Det eneste jeg lurer på her er hvorfor det posteres -860 på klientkonto (bilag 7 i posteringssammendraget). Om jeg ikke tar feil skal denne posteringen under leverandørkontoen istedet? Ser man på kundespesifikasjon for Blåveien er det ikke postert noe på bilag 7 under klientkonto. Har jeg rett? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...