Gå til innhold

MrAw3some

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrAw3some

  1. Styr unna PG279Q, panelet har så mye problemer med ips glow og backlightbleed at du neppe blir fornøyd.. har vært gjennom to av disse skjermene til nå. Jeg gir opp dagens høy hastighets IPS paneler. Dem er rett å slett ikke gode nok.
    Skjermen er helt ubrukelig til film og spill med mørke scener, hvis ikke du liker gult lys i høyre nedre del av skjermen. Begge mine skjermer kom med dette! Jeg prøvde og en acer versjon XB271HU ellerno, men samme problem.

    Jeg tror jeg går for PG278QR neste gang, TN er fortsatt superb til gaming! Jeg tror ikke jeg ser mye forskjell på fargene på denne og PG279Q. Gi meg heller dårligere farger som funker i mørke omgivelser enn det ovenfor :)

    Hvis du er av typen som bryr deg om kvalitet hold deg unna. Egentlig er disse monitorene utstyrt med et AHVA panel som per definisjon ikke er IPS. 

  2. Jeg har vært gjennom 2 stk PG279q og en XB271HU og begge alle disse skjermene var ikke tilfredstillende for mine behov. Acer sin hadde mer hvit look glow mens asus hadde gul glow. 
    Den hvite var ikke like ille å se på som den gule, men acer hadde dårlig byggekvalitet på foten som gjorde at jeg ikke ville ha den. Den vinglet for mye.

     

    Men tilbake til problemet. Alle bruker samme panel fra AU Optronic. Det samme gjelder din AOC. Disse panelene er egentlig ikke et rent IPS panel, men blir markedført som det. Det er en kombinasjon av VA og IPS med navn AHVA (Advanced Hyper-Viewing Angle). Det er Vertical Alignment med In-panel Switching slik jeg har forstått det. Slik jeg skjønner det er det for å få ned responstiden til å "matche" dagens TN-paneler.

     

    Jeg tar forbehold om evt. feil :)

     

    Det er opp til deg å finne ut om du kan leve med det, eller velge en annen teknologi. For du blir ikke kvitt problemet, men du kan få et eksemplar som er bedre.

  3. Jeg testet Acer sin Predetor skjerm.. Jeg likte ikke helt kvaliteten på selve foten. Skjermen var vinglete når jeg kom borti bordet så står skjermen og svinger en god stund før den stopper. Likte at det var litt mer motstand "dempning" av en slik effekt i foten på Asus.

     

    Jeg er veldig fornøyd med min Benq 2420z, men fargene er jo begredelig.

     

    Sliter veldig med valg av skjerm, om det beste er å bare gå for en billigere sekundærskjerm til min Benq foreløpig til ny teknologi er på plass.

     

    Takk for tips om DELL. Har sett på denne litt før. Dell virker som har bedre kvalitetskontroll enn de flest andre atm. Synd dem ikke har et eget gaming "IPS" panel enn det møkket fra AU Optronics.

  4. Hei

    Trenger ny skjerm til gaming.

    >144 Hz

     

    Bør jeg gå for 27" eller 24"? Spiller mest FPS (BF1, H1Z1, LOL og alt mulig annet).

    IPS eller TN? Sitter mye i mørkt rom. Testet PG279Q pg XB271HU, men mine eksemplarer hadde glow selv om jeg så rett på skjermen.

    Jeg ønsker meg 1440p. 4k blir for drøyt for pcen min og vil ikke kjøpe 2x 1080ti når den tid kommer for å dra dette greit.

     

    Budsjett?

    Most bang for buck

  5. Jeg vil ikke anbefale PG279Q til noen. Jeg har til nå testet ut 2 stk av denne skjermen og en XB271HU. Begge disse bruke samme IPS panel. Makan til problemer med backlight bleed og IPS glow skal man lete lenge etter. Alle mine skjermer har ikke stått i stil til hvor mye Asus eller Acer skal ha betalt for disse. Kvalitetskontrollen må være totalt fraværende. Alle mine skjermer går tilbake igjen. Tror jeg velger et godt gammelt TN-panel hvor jeg hvertfall får "svart" bakgrunn og ikke mørkt grått. Hvis du sitter i mørkt rom og spiller. IKKE VELG DAGENS IPS-PANELER!

    • Liker 1
  6.  

    Hei

     

    Jeg kjøpte først en asus skjerm og var rimelig misfornøyd med den store gule flekken nede til høyre.

     

    Asus PG279Q

    http://bildr.no/view/ZDArbzY5

     

    Deretter kjøpte jeg en acer skjerm da jeg leste at dem hadde bedre kvalitetskontroll enn asus.

     

    Acer XB271HU

    http://bildr.no/view/TzB6MTl0

     

    Begge skjermene er tatt på 25 prosent lysstyrke i mørkt rom. Beklager litt lys fra tastaturet på det første bildet.

     

    Er det jeg som er uheldig med mine skjermer eller er IPS skjermer skikkelig dårlig?

    Dette er merkbart når man spiller etc. helt forferdelig.

     

    Det som er kjekt, er at man ikkje merker slikt ved vanlig bruk. Hvem gidder å se på en helt sort skjerm uansett? :p

     

    Det er mulig jeg er uheldig for jeg ser dette selv om skjermen ikke er helt svart. Jeg merker at det nederste høyre hjørnet er gulere enn resten av skjermen selv om skjermen ikke er helt svart. Hvorfor skal jeg betale dyrt for en skjerm med slike mangler?

    Hvorfor er det kun IPS glow i nedre høyre hjørne, men resten av skjermen er fin? 

    Innsynsvinkelen er jo også bare BS at den er 178 grader. Ser jeg på skjermen i en vinkel er det jo bare en stor IPS glow xD

  7. Hei

     

    Jeg kjøpte først en asus skjerm og var rimelig misfornøyd med den store gule flekken nede til høyre.

     

    Asus PG279Q

    http://bildr.no/view/ZDArbzY5

     

    Deretter kjøpte jeg en acer skjerm da jeg leste at dem hadde bedre kvalitetskontroll enn asus.

     

    Acer XB271HU

    http://bildr.no/view/TzB6MTl0

     

    Begge skjermene er tatt på 25 prosent lysstyrke i mørkt rom. Beklager litt lys fra tastaturet på det første bildet.

     

    Er det jeg som er uheldig med mine skjermer eller er IPS skjermer skikkelig dårlig?

    Dette er merkbart når man spiller etc. helt forferdelig.

     

  8. Hei

    Ja, var i kontakt med EVGA de virket veldig hyggelige. Nå har jeg lagt ballen litt død siden problemet har ikke oppstått på over en uke og jeg klarer ikke tvinge den frem heller. Tviler på gud gjør underverker på powersupplies, men kan neste virke sånn nå hehe.

    Så jeg avventer saken litt å ser om det oppstår igjen. Pcen min foreløpig drar ikke 750 watt heller så hvis det skulle oppstå noe så koker den vel ikke helt før jeg legger merke til det.

  9. Hei

     

    Til redigering bør du mye heller går for X99 enn z170. Den cpu kjøleren du har valgt kan du klokke en 5820k til tilnærmet samme hastighet som en stock 6700k. 2 ekstra kjerner er gull verdt.

     

    Tror ikke du trenger 32gb med ram. Den rammen du har valgt der er ikke spesielt rask heller. Jeg har ikke helt peiling på om du trenger så mye ram til redigering, men du trenger det hvertfall ikke til spilling. Jeg mener en sweetspot er 16gb. Da ville disse http://www.prisjakt.no/product.php?p=2782245gitt mye mer effekt.

    • Liker 1
  10. Hjelper å lese hele siden :)

     

    ZERO FROZR

    Smart cooling, stay quiet.
    MSI’s Twin Frozr V Thermal Designs are equipped with ZeroFrozr technology which was first introduced by MSI back in 2008. ZeroFrozr technology eliminates fan noise in low-load situations by stopping the fans when they are not needed. Compared to other graphics cards, there is no continuous hum of airflow to tell you there’s a powerful graphics card in your gaming rig. This means you can focus on gaming without the distraction of other sounds coming from your PC.

  11. Det er så jævelig irriterende ettersom det er helt ny pc som jeg har lyst til å bruke fremover. Kontaktet netonnet og de ville ha den på service. For meg virker det helt idiotisk når det står at det er ingen serviceable parts på enheten. De kan jo heller sende meg en ny. Noen som har erfaringer med netonnet på dette området?

    Kan jeg kreve at dem bare sender meg en ny?

     

     

    Den virker hvis jeg rister den lett, så spinner viften som den skall men dette er jo ikke til å stole på. Virker som det er noe som blokker den i å spinne da det er et veldig mekanisk klikk.

     

    Akkurat for øyeblikket spinner den som den skal så jeg vet ikke hvordan jeg kan fremprovosere feilen igjen. Det har skjedd to ganger allerede på 6-10 oppstarter så jeg tørr ikke la den stå så lenge jeg ikke er der.

  12. Du kan se på Corsair GTX 100i eller GTX 110i. De er også bra. Les reviews på nett du. Bare pass på å sjekke hva kabinettet ditt støtter.

     

    Ytelsesmessig er det nok ikke noen enorm forskjell på quad-channel og dual-channel på X99. Men det ser jo jalla ut med 2 brikker på socket 2011-3 .. virker liksom som man ikke vet hva man driver med :p

    Enig. har noe å mobbe han for hver gang. Har lyst til å stikke bort å se om de er montert riktig også. Jeg hadde ikke blitt forundret om de stod i samme channel. 

     

    Det skal være plass til en 240mm radiator i toppen på h440. Det ser så mye mer sexy ut en en stor noctua kjøler midt i trynet. Når det koster såpass mye må det se bra ut også :)

  13.  

    Er det noen som har noe kommentar på vannskjølingen? Er usikker på hvilken type. Trenger jeg 240mm eller holder det med 120mm f.eks?

     

    Er det noe vits med vannskjøling og hvilken er isåfall best?

     

    Holder ikke med 120mm imo.

     

     

    Best: (?) http://www.prisjakt.no/product.php?p=3119799

     

    Litt kjedelig at de ikke har den på lager da :( Så skikkelig villbass ut!

    Ville bare se om noen har erfaring med slike lukkede vannkjølere. Satser på flere innspill :) 

×
×
  • Opprett ny...