Gå til innhold

Positive

Medlemmer
  • Innlegg

    442
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Positive

  1. Hei!

     

    Som tittelen sier, så har jeg et rart problem hvor alle usb portene slutter å fungere. Dette skjer helt ut av det blå, men jeg har merket meg at det første som kutter er som regel wifi dongelen. Deretter forsvinner mus og tastatur, og jeg må restarte maskinen. Dette er utrolig irriterende, og jeg skjønner ikke hva det kan være. Det første som slår meg er at det er noe galt med hovedkortet, men kan det være noe annet som gjør at dette skjer?

  2. Har rev 1.0 av dette hovedkortet.

    Min erfaring er at du må sørge for å finjustere timings selv , det kan også være at du bør gjøre en minimal justering på spenningen på minnet fra 1.5v opp mot 1.52 -1.55 (Sjekk gjerne hva minnet kan tåle ) .

     

    Jeg hadde samme problemene her da minnet kun kjører på 1600 om du manuelt justerer riktig( XMP profil ) og om jeg lot minnet kjøre på auto ble det noe ustabilt.

     

    Så det du bør trolig gjøre er å starte maskinen på nytt og gå inn i bios, les av XMP profilen og juster alle verdiene manuelt i bios til dette, i tillegg kan du øke minnet fra 1T til 2T som ser ut til å gi bedre stabilitet.

     

    Hjertelig takk for gode innspill!

     

    Har forsøkt med å øke spenningen en smule, samt at jeg har økt minnet fra 1T til 2T. Dette har allerede gitt meg et mer stabilt system. Skal lese av XMP profilen og stille dette inn manuelt og se om det gjør noen forskjell!

  3. Hei. Som tittelen sier så har jeg noen problemer med å få minnet til å fungere skikkelig med hovedkortet. Automatisk vil hovedkortet ha meg til å kjøre minnet med 1866 i frekvens, men da får jeg bare feilmeldinger når jeg skal boote i windows og maskinene blir ustabil. Jeg har forsøkt å legge inn timingen selv, etter hva Ballistix anbefaler (10-10-10-30 på 1.5v)

     

    Dette fungerer heller ikke. Jeg kan sette hovedkortet til å velge timingen automatisk, og sette rammen til å kjøre på 1600, og dette går helt fint, uten ustabilitet (står nå på 11-11-11-28) Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre for å få rammen til å kjøre slik den skal?

     

    Specs:

     

    AMD FX-8350 BE 4.0ghz

    Asus Sabertooth 990fx R2.0

    Crucial Ballistix TX sport 1866 2x8gb

    Corsair 700w Psu

     

    Edit: Fant dette postet på et annet minnerelatert spørsmål:

     

    "FX-8350 har ikke "støtte" for mer enn 1600MHz native heller, alt over blir ansett som overklokking, grunnen til at hovedkortet ditt er merket 1866MHz er fordi FX-9590 "støtter" denne hastigheten offisielt. Det betyr derimot ikke at FX-8350 ikke har multipliere som går forbi 1866MHz."

     

    Det forklarer vel hvorfor dette ikke går slik oppsettet mitt er pr i dag. Hadde jeg bare lest meg opp på dette før jeg handlet deler ;P

  4. Fant ut til stor skuffelse i dag at når jeg er i en samtale hører personen i den andre enden ekko av sin egen stemme. Spiller ingen roller om det er jeg som ringer, eller blir oppringt. Noen andre som har opplevd det samme? Eventuellt vet om dette skyldes hardware feil, eller kan være relatert til software?

     

    Er redd det fort kan ta et par uker å få erstattet den dersom jeg sender den tilbake.

     

    Dette har jeg erfart med så og si alle telefonene jeg har eid opp igjennom årene, hvis jeg ikke husker feil. Hadde det på S3 også, så tror ikke det er hardware som er den skyldige i det fenomenet.

  5. Sliter med lav lyd på headset utgangen. Noen som har noen tips. Bruker f. eks denne i bilen og selv om telefonen står på fullt er det liksom ikke høyt. Må skru til ca 90% på anlegget for i det hele tatt ha en følelse av høy lyd

     

    Min tidligere telefon, iphone 4s, hadde ikke dette problemet.

     

    Noen tips? Har googlet litt rundt på nettet og funnet noen apps. men de støttes ikke.

     

    Jeg har motsatt erfaring fra deg. Hadde tidligere S3, og jeg synes lyden er mye kraftigere på S4 i bilen. Den er kraftig nok for å si det sånn. Passer du på å stille volumet på telefonen helt opp da? For den stiller seg automatisk ned til ca halvparten når man kombler til en aux kabel eller headset. (Du har sikkert sjekka dette men)

  6. hadde veldig problemer med dlink dir-655.

    løste det ved å endre standarden på wifi nettverket til kun g

     

    Takker for tipset!

    Etter å ha lest endel på nettet og sjekker rundt, så ser jeg at det er en D-link router vi har som hovedruter her. Jeg får selvsagt ikke endra noe på den, ettersom det er en fellesrouter som kun husverten har passordet til.

  7. Fikk min S4 i dag og er veldig fornøyd med førsteinntrykket, i alle fall på utseende og hvordan den kjennes ut i hånden. Gikk fra S3 til denne og liker utformingen på S4 bedre.

     

    Men har et problem, desverre. Jeg får koblet til det trådløse nettverket her i kollektivet og kan sjekke mail og være på face på mobilen. Men så snart jeg skal laste ned noe, enten via play store eller se på youtube, så havarerer nettet på mobilen. Står å jobber litt, så får jeg bare beskjed om at der er noe feil på nettverket mitt. S3 min fungerer feilfritt. Dette blir jo et kjempeproblem da jeg ikke har tilgang til å endre ruter, eller instillinger på den, ettersom det er en fellesruter i bygget.

     

    Noen som har vært borti dette og som har noen tips?

     

    Edit: Vi har to routere her i bygget kom jeg på. S4 fungerer utmerket med den andre, men ikke den jeg har brukt S3 min på nå i snart et år. Hva kan ha endret seg fra S3 til S4 som gjør at den har et problem med den ene routeren? Har aldri hatt noe problem med noen routere med S3, så er jo kjipt om jeg må bekymre meg for det med en nyere telefon..

  8. Hvilke billadere/docker bruker dere i bilen for å kunne bruke mobilen som handsfree via aux inngang på anlegget?

    Slik det er nå så fungerer jo ikke mikrofonen på telefonen hvis den er koblet til aux. Har lest at dette skyldes at du må ha en dock til telefonen som trigger dock-mode eller noe i den duren.

    Tips til en billig slik en? =) Takker sålangt!

  9. Heisann! Hvilke billadere/docker bruker dere i bilen for å kunne bruke mobilen som handsfree via aux inngang på anlegget?

     

    Slik det er nå så fungerer jo ikke mikrofonen på telefonen hvis den er koblet til aux inngangen. Har lest at dette skyldes at du må ha en dock til telefonen som trigger dock-mode.

     

    Tips til en billig slik en? =) Takker sålangt!

  10. Jeg har forarget meg over en ting med S3.

    På min LG optimus 2x så koblet jeg denne til en aux kabel i bilen og spilte musikk fra den i anlegget. Når noen ringte kunne jeg snakke i telefonen mens den sto i holderen sin, og få lyden ut i høytalerne i bilen, genialt.

    Men på S3 så er det sånn at mikrofonen blir satt på mute når man har en jack plugg i den. Så når folk ringer nå, så må jeg rive ut jackpluggen, og sette den på speaker for å få det til. Det er i grunn en smule kjipt :p

  11. Headsettet som fulgte med S3'en min fungerer bare på venstre side, men om jeg vrir kontakten rundt så er det visse "punkter" der det også kommer lyd på høyre. Slik ble det rundt 24 timer etter åpning av headsettet, og kanskje én time i bruk. Er dette noe det er vits å få erstattet?

     

    Det samme har faktisk skjedd med mitt headset. Er vanlig lyd i høyre side, men for å få lyd i venstre må jeg presse pluggen litt nedover og holde den slik.

  12. Kom denne oppdateringen dere snakker om i dag? Kan jeg spørre om dere oppdaterte via KIES eller OTA på telefonen? Søkte etter ny software på telefonen i dag og fikk ikke opp noe, det gjorde jeg forøvrig ikke sist heller. Så ville bare høre om det kun er jeg som ikke får varsler på telefon om at det er oppdateringer tilgjengelig :)

  13. Bestilte Ultra slim cover duopack fra CDON for et par dager siden og fikk dem i posten i dag.

    http://cdon.no/elekt..._white-20444609

     

    Jeg synes coveret var veldig bra! det er utrolig tynt og gjør derfor ikkke telefonen noen merkbart større, som var et must for meg. Nå har jeg beskyttelse for bakdelen og på sidene, uten at det sjenerer telefonen noe merkbart. Det hever seg også litt over linsen, slik at det minsker faren for å få riper på den.

     

    Det hvite coveret jeg bestilte til min hvite S3 er ikke hvitt, men gjennomsiktig. Vet ikke om det gjelder for den blåe versjonen også. Det står heller ikke Galaxy SIII på det slik det kunne virke som på illustrasjonsfotoet hos cdon. Det er med andre ord helt plaint, med litt mønster i seg som stikker ut, det er altså ikke helt glatt og ta på, noe som gir det litt ekstra grep.

     

    Alt i alt, et godt alternativ for oss som ikke vil "gjemme" bort telefonen i store deksel.

×
×
  • Opprett ny...