Gå til innhold

Netflis

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Netflis

  1.  

    Unngår man fortsatt NRK-lisens hvis man plomberer tven? Holder det i så fall å ringe NRK og si fra at den er plombert?

     

    Det gjør man, men jeg vil ikke anbefale det. NRK-avgiften skal "reformeres" slik at de som ikke ser på TV må fortsatt betale for NRK. 

     

    Må man betale full medieavgift med plombert TV?

  2.  

     

    Fra USA så har jeg benyttet JetCarrier. De tar seg av all fortolling osv også.

    Har brukt dem mange ganger, og aldri vært noe problem. Sikkert litt dyrere enn noen av de andre løsningene, men slipper å tenkte fortolling osv.

     

    Høres bra ut.

    La inn litt tilleggsinfo i første posten min etter at du hadde svart. de er nok ikke noe dyrere, kanskje hakket billigere på enkelte ting også.

    Skal se hva prisen blir, når jeg kommer hjem til Norge. Det jeg skal ha holder for fly, eller om de sender det med båt. :D
  3. Feil kategori?

     

    Shipito fungerer knallgodt og koster ikke all verden. Fin måte å få tak i ting som ikke normalt sendes hit. Går kjapt unna, de sier fra når pakken er ankommet og så fyller man ut tolldeklarerering, velger frakt (mange alternativ med og uten sporing/forsikring) og betaler. Har man ikke behov for mer enn en pakke av og til så betaler man kun $2 per pakke for videresendingen. (De har abonement med litt mer tjenester + flere destinasjoner.)

     

    Om du skal ta inn noe som er veldig dyrt så kan det være lurt å finne videresendingsfirma som ikke holder til i samme stat, sånn at du ikke må betale amerikansk sales tax. For eksempel kommer man borti dette om man handler ting fra firma i Nevada med Shipito sitt billigste alternativ uten månedspris - da må man betale 6.85% ekstra. For småting blir det ikke all verden til beløp.

    https://www.aperionaudio.com/help/shipping#international

    De skriver shipping charges er typically free. Expedited shipping will be a bit extra. If needed.

×
×
  • Opprett ny...