Gå til innhold

Lindeberg

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lindeberg

  1. Siden begynnelsen av august har det vært mye aktivitet i og med at Goons og TEST har angrepet NC./PL sine systemer i Tribute og Vale. Dette er et forsøk på å slå tilbake etter World War Bee og utkastingen av TEST og Co2 som fulgte etter. Det har vært flere store kamper, og selv om NC./PL/PH m.fl. har vunnet de store enkeltkampene har også Goons/TEST klart å ta enkeltsystemer og nå sist en station. 

     

    Samtidig er det jaktsesong på Rorquals, carriers og supercarriers flere steder i New Eden.

     

    Til vinteren kommer refineries, og en total omlegging av hvordan T2 mats samles. Moons blir endret og må scannes på nytt, og refineries + mining må til for å hente ut T2 mats.

  2. Hvis det er en stund siden du har spilt vil du nok merke endel forandringer. I tillegg til at interceptors er immune mot bubbles og at flertallet av shipstyper har blitt buffet/nerfed for å skape balanse er det gjort endringer på warp-speed. Dvs. at små skip er vesentlig raskere i warp og har høyere warp speed enn større skip.

  3.  

    Så hvis jeg ordner en jumpclone her jeg er nå, og prøver meg, så vil jeg spawne igjen her jeg er nå og fortsatt ha implantene på meg om jeg skulle dø? Og hvilket skip ville du gått for? Helst et Caldari skip og ikke noe dyrere enn hundre mill,

     

    Implants følger den nåværende klona du er i, så hvis du bruker en jumpclone fra en plass til en annen, blir implants værende igjen der du jumpclona fra.

     

    En shuttle er helt flott til å fly igjennom low-sec med, da så lenge du warper til 0, så er sjansen ganske liten for at noen greier å locke deg før du har warpet, bortsett fra hvis du havner en plass der folk bruker smartbombs da de ikke trenger å locke deg. Null-sec igjen er litt skumlere da du fort kan møte på en boble camp, og da sitter du fint i det, er vel fortsatt bare T3 med interdiction nullifier subsystemet som kan ignorere disse boblene.

     

    Ellers har du jo cloake ship, ala covert ops, har du tunga rett i munn skal det mye til for at du blir fanget.

     

    Det tryggeste for å fly hurtig gjennom 0.0 er nok en interceptor med inertia stabs. En nullified T3 kan bedre tåle smartbombs, men har samtidig align-time som gjør at den kan tackles.

  4. 1) Finn deg et player corp. EVE er et elendig single-player spill. Det er det sosiale, og det å oppnå noe sammen som gjør det unikt og bra.

     

    2) Ikke bare tenk norsk/nordisk. Tenk timezone. De du blir med bør ha en god EUtz.

     

    For øvrig;

     

    Eve University er et trygt valg uansett. De lærer deg alt fra basic game mechanics til pve og pvp. Det er også mange "viderekommende" corps/allianser som rekrutterer videre fra Eve Uni

     

    Pandemic Horde er en nybegynnerallianse assosiert med Pandemic Legion og ledet av folk derfra. Fokus på 0.0 pvp

     

    Karma Fleet er en nybegynnerallianse i Goonswarm Federation. Regn med at fleets her er større enn i Pandemic Horde, men ellers er nok mye likt.

     

    Brave Newbies har de siste ukene har BNI slitt med både interne og eksterne problemer, og etter å lest hva ledelsen driver med ville jeg nå styrt unna.

     

    Red vs Blue er to corporations i konstant krig. Dette er en veldig grei måte å lære seg solo/small gang pvp på.

     

     

     

    Uansett hva du gjør, finn deg et player corp. NPC corp + mining/missions = garantert lei om 1 mnd.

  5. Hey,

     

    Jeg har lenge sett på EVE å tenkt på å starte, men finner universet så stort at det er veldig vanskelig å starte. Finnes det noen gode norske eller utenlandske som tar i mot komplette noobs å hjelper dem skjønne spillet.

    Det spørs litt hva du er ute etter.

     

    Eve University er et trygt valg uansett. De lærer deg alt fra basic game mechanics til pve og pvp.

    Pandemic Horde er en nybegynnerallianse assosiert med Pandemic Legion og ledet av folk derfra. Fokus på 0.0 pvp

    Karma Fleet er en nybegynnerallianse i Goonswarm Federation. Regn med at fleets her er større enn i Pandemic Horde, men ellers er nok mye likt.

    Brave Newbies har de siste ukene har BNI slitt med både interne og eksterne problemer, men er fremdeles den største nybegynnergruppen i spillet

    Red vs Blue er to corporations i konstant krig. Dette er en veldig grei måte å lære seg solo/small gang pvp på.

     

    Uansett hva du gjør, finn deg et corp. NPC corp + mining/missions = garantert lei om 1 mnd.

  6. Jeg kjenner ikke til noen norske mining/indy corps.

    Av pvp corps, så er Norcorp security ifølge dotlan fremdeles i BL. Norcorp Enterprise har flyttet til Thera etter at No holes barred splittet opp. http://www.themittani.com/news/noho-confirmed-be-leaving-polaris En del av Norcorp/NoHo har gått en annen vei. Dette inkluderer endel nordmenn.

     

    Jeg kan absolutt anbefale wormholes, selv om jeg brukte så godt som hele mars måned på å flytte ut av ett*. Wormholes har mistet endel av mystikken og kulturen som var der, men kampene som kan oppstå er fremdeles suverene. Et stort tips: ikke dra med en haug av skip og assets inn fra K-space. Du ender antakelig opp med å enten miste det eller å flytte det ut igjen. Jeg kommer garantert ikke til å ha med meg mer inn i et wormhole enn jeg kan stappe i en carrier.

     

    *No holes barred flyttet i løpet av 3,5 uke over 160 capitals og 1000 subcaps ut av Polaris. Jeg har ikke lyst til å gjøre dét igjen..

    • Liker 1
  7. Takk for det. Det er jo lenge til enda. Dere må huske på å minne Alliance CEO på at han må sende inn skjemaet i år, ikke bare fylle det ut.

     

    For øvrig, her er en kort video fra vår tur til Provi og Catch:

     

    Fleet var for å ta midlertidig farvel med alliansens yngste (og Norske FC) før han dro til rekruttskolen. Kort sagt, vi inviterte noen venner og hadde det moro. Meningen var at alt skulle eksplodere, men vi måtte til slutt ofre han i Sendaya.

    • Liker 1
  8. Hehe, alltid noe morsomt snacks på undocken i GE- ;)

     

    Har dere sett denne btw?

    https://zkillboard.com/kill/44061283/

     

    Var premie for 2 plassen i allianse turneringen for en tid tilbake.

    Kult hvordan de forklarer hva som skjedde i kommentarene på killen også.

     

    Ja, godt å se AT skip bli brukt. Det er altfor mange av dem som er på ship spin runde #39509

     

    Jeg hadde et håp om å møte et av dem i ATXII, men vi ble gruset av vanlige skip ;-)

  9. EVE passer for personer uten samvittighet ja, så må være litt obs!

     

    Nå virket offeret i den saken der relativt naiv, men det er vanskelig å vite hele storyen. Det er flere som spiller for "the perfect scam", og også de som har scamming som sin primære inntekt.

     

    Når det gjelder nybegynnervennlige corps, så vil jeg anbefale f.eks. Brave Newbies (litt av alt), Eve Uni (strukturert læring) eller RvB (fokus på mye small-gang pvp). Karmafleet (Goonswarms nye newbie-vennlige reddit corp) kan også være et alternativ.

     

    Når det gjelder norske corps, så er Norcorp Security i Black Legion og derfor involvert i de større kampene. Norcorp Enterprise, er i Wormhole-space. Begge deler krever mye skillpoints for å være effektiv. Jeg kjenner dessverre ikke til noen nybegynner-vennlige norske corps, men tar gjerne i mot tips om det.

  10. Jeg kjenner godt til følelsen av å "må ha skill x, y, z NÅ". Ang. mining, så er det liten vits i å gå til lowsec/nullsec med mindre det gir deg tilgang til Rorqual-boosts eller at de er en del av en nullsec-allianse med stations med refining-upgrades. Såklart dersom du ikke er i områder som "går tom" for asteroids.

     

    Hvis du sjekker http://ore.cerlestes.de/#site:ore så ser du at det bare er Hedbergite som ligger noe særlig høyere i verdi enn scordite/pyro/plagioclase

  11. NorCorp Security er et rent norsk nullsec pvp corp. De har vært med i litt forskjellige allianser, men er nå i Black Legion: http://evewho.com/corp/NorCorp+Security Jeg kjenner ikke til kravene for å bli med, men regner med at nå som de er i BL er de ikke så nybegynner-vennlige.

     

    NorCorp Enterprise er skandinavisk og et av tre corps som utgjør No Holes Barred. Vi holder til i Wormhole space, og har J150020, populært kalt Polaris, som hjemsystem. Vi har relativt høye krav knyttet til skillpoints og kunnskap. Det hjelper imidlertid ikke med skillpoints om ikke personlighet matcher.

     

    Enterprise og Security har felles opphav, men har ellers ikke så mye med hverandre å gjøre. Security kom til unnsetning med 10-15 stk når Polaris ble invadert.

     

    Jeg kjenner for lite til andre norske corps. Det er flere svenske, og blandt de mest kjente spillerne er det både svensker og finner.

  12. Vurderer og starte på igjen med EVE..... hadde en konto for mange år siden, men den husker jeg ikke noe info fra, så tror jeg starter en ny likegodt. Hvordan er spillet nå? Har mest lyst til å drive med noe ala crafting, mining o.l... Ikke så veldig interesser i pvp, ihvertfall ikke nå ;)

     

    Noen forslag på hvilken "rase" som passer en slik spillestil best?

    Race/background er helt uten betydning for dette. Først og fremst fordi forskjellen på de ulike starting skills er få timers trening i forskjell, men også fordi alt av industri-skip (utenom transport-skip) er fra "ORE-faction", som ikke er en starting faction.

     

    Når det gjelder mining/industri/crafting/hauling vil jeg uansett anbefale at du blir med i en spiller-corp. Det er det sosiale som driver spillet.

  13. Noen allianser som passer perfekt for en person som nettopp har startet med EVE online? :)

    Litt avhengig av hva du vil anbefaler jeg:

    -Brave Newbies, som er store og driver med alt mulig, men hovedsaklig fleet pvp og det som trengs for å opprettholde det. Deres områder er noen av de meste aktive nå om dagen.

    -Eve University, som er en organisert "skole". Du lærer ulike aspekter av spillet på en strukturert måte.

    -RvB (Red vs Blue) som er en ren pvp-allianse. Dette er det nærmeste Eve kommer "fair fights" og "battlegrounds".

     

    Generelt vil jeg anbefale deg å bli med i en spillerstyrt corp/allianse så fort som mulig. High sec mining i en venture, alene i et NPC Corp er garantert uninstall i løpet av en uke. En annen ting er at selv det er mulig å spille "gratis" ved å farme og deretter kjøpe plex (30 dagers spilletid), så er det enorm effort i begynnelsen med mindre du vet nøyaktig hvordan du skal utnytte ulike aspekter.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...