Gå til innhold

Amanda96

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amanda96

  1. Hadde RLE på tirsdag. Det er viktig at når du blir spurt ikke bare svarer på spørsmålet, men prøver å se sammenheng også. Hvis du for eksempel får spørsmål om menneskesyn i kristendommen, da bør du tenke, finnes det likheter mellom Kristendommen og de andre relingene, livssyn og filosofene. Du må prøve å dra inn så mye som mulig, og se sammenhenger.

    Åhh, det hørtes lurt ut ja. Tusen takk! :)

     

    Andre som har noe?

  2. Jeg har ikke full oversikt, men i år er det 3 timer på første del (uten hjelpemidler) og 2 timer på del to (med hjelpemidler). Litt endring av læremål, men ellers ser jeg ikke store forskjellen.

     

    CAS er en del av geogebra, og et program som regner for deg. Å bruke CAS handler om digital kompetanse, og jeg anbefaler deg at du setter deg inn i det. Det er egentlig veldig lett å bruke. Skriver du for eksempel inn "deriver" og en likning så blir likningen derivert for deg. Dette hindrer deg i å gjøre tullete feil. Ifølge læreren min kan de også på enkelte oppgaver be deg om å løse oppgaven ved hjelp av CAS.

    Hmm.. skjønner! Tusen takk for svar. :)

  3. Etter de nye ordningene skal man bruke blant annet programmet CAS, men hva er det egentlig? Er man nødt til å bruke det eller holder det med geogebra?

     

    Hva er egentlig forskjellen på eksamen i S1 i år, i forhold til tidligere? Har lest om det, men vil vite det fra andre slik at jeg vet jeg har forstått det riktig.

×
×
  • Opprett ny...