Gå til innhold

Cazpara

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cazpara

  1. Hei.

     

    Kanskje et litt dumt spørsmål, men når det står en liten E eller en liten 3G ved siden av den store E eller 3G, betyr det da at telefonen laster ned noe, slik at jeg vil få en enorm regning? Synes den kommer på i tide og utide. Men om det ikke koster noe at det står sånn så er det jo ikke så farlig :)

  2. Huff nå har min telefon begynt å og slå seg av i tide og utide,

    den tåler ikke å skifte tema, eller spille noe særlig mp3 og

    høtaleren slår seg på når jeg prater i telefonen og det kommer

    en samtale til, drit altså, får vel levere den inn igjen da. Synes

    det er litt sørgelig at det skal være så mye tull med den fine telefonen :(

  3. Da har dere kanskje lært hvor dere ikke skal handle mobil (eller andre ting) neste gang? ;) 

     

    Da jeg sendte inn min telefon fikk jeg beskjed om å ta direkte kontakt med Nokia (Anovo). Fikk kontaktinfo pr mail fra mpx.no og da jeg pratet med Anovo sa de at jeg skulle få en helt ny. Virker som om det er en del som sender inn pga dette, og det er IKKE holdbart av et firma å si at det skal være sånn, for det skal det helt klart IKKE.

     

    Dette gjør de nok for å slippe ekstra jobb, og spør du meg er dere "dumme" dersom dere godtar et slikt svar... :)

    5953298[/snapback]

     

    Kan du gi meg den kontaktinfoen?

  4. kan det med slarken fikses på reperasjon? blir en sikkelig høy lyd ves jeg tapepr på skjermen litt. ser tydelig at den beveger seg mye :O
    Jeg leverte min telefon inn til Siba pga slarkete design. Da jeg fikk telefonen tilbake fikk jeg beskjed om at telefonen var helt fint, og at den skulle være sånn. Jeg sa at jeg forventet kvalitet når jeg kjøpte en mobil til over 3000 kr, men kom ikke noe lenger av den grunn...

    5953155[/snapback]

     

    Hei.

     

    Samme skjedde meg, leverte den inn på service men fikk beskjed om at dette var standard nokia, skulle altså være slarkete, jaja, begynner å venne meg til det nå ;)

  5. Min telefon er irriterende slarkete, kjøpte den på Spaceworld.. Nokia har vel fått tilbakemelding om dette surret? Så det funker å levere de inn på service og få en slarkefri N6280 tilbake??  *tenker positivt* :!:

     

    Ellers er jeg jo kjempefornøyd med telefonen!

     

    Men slarket tar livet av meg snart...

     

    Noen som har levert inn tlf?

    5888288[/snapback]

     

    Jeg leverte inn min, fikk ikke ny, de ville reparere den. Har ikke fått den tilbake enda så jeg vet ikke hvordan resultatet er blitt.

  6. Heisann

     

    Bestilte en 6270 fra gsm.no den 12 mars. De har jo som kjent leveringsproblemer, men sender ut fortløpende. Kunne vært interessant å høre med de som har motatt telefonen fra gsm.no når de fikk registrert betalingen og når de mottok telefonen.

    5797853[/snapback]

     

    Hei.

    Jeg bestilte min telefon den 16 mars, 17 mars var den innlevert til postkontoret. Bestilte med postoppkrav så jeg betalte den når den kom nå på onsdag :)

  7. Da har endelig jeg fått min også. Var nok en ganske stor glippe der ja, litt irriterende, kanskje 1,5- 2 mm, har dere andre det også??

     

    Har dere problem med å lagre ringelyder og meldingslyder? Jeg har lagret den ringtonen jeg vil ha på generell, og da er den der en stund også plutselig er det nokia tune og standard medlingslyd.....har ikke tatt ut minnekortet.

    5796572[/snapback]

    Det følger temaet du bruker, virker det som.

    5796688[/snapback]

     

    Ja det kan stemme ja, takk for hjelpen :)

  8. Jeg har bestilt min telefon fra gsm.no, sendt fredag, men når jeg nå sjekket via posten, var den ennå ikke videresendt fra Bergen... :cry:  men som jeg leser her at de som har problemer med 6280 kjøpt fra nettbutikker, sender dere de inn og får en helt ny en da? er det som oftest ikke en software-feil som heller burde fikses?

     

    et annet scenario: får en feil med telefonen som er en garantisak, må moben da sendes inn for å få fikset den uten kostnader? bor i bodø og har et Club-Nokia autorisert verksted bare noen få hundre meter unna....

    5782320[/snapback]

     

    Min telefon ligger også i Bergen, men dette kan vel ikke stemme. Det har vært noe feil med systemet til posten i helga,vært nede i to dager så håper det er det som er skjedd, kanskje har den allerede kommet :)

  9. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde en uke ifra kjøpet på å levere den inn til gsm.no hvor jeg kunne enten heve kjøpet eller få en ny den 31 mars. Gsm.no får inn 230 stykk den 31 mars.

     

    edit: Noen som vet om jeg har krav på en lånetelefon i perioden hvor  jeg ventet på ny telefon?

     

    -hsds

    5782332[/snapback]

     

    Jo, fra første dag dersom reparasjonen tar over sju dager. Men vet ikke hvordan det er når du skal få ny telefon??

  10. Kom nettopp av telefonen med gsm.no. Må levere den inn før fredag også får jeg en ny den 31 mars.. Skikkelig kjiperen å ha ventet siden august så er jeg den første som kjøper den hos gsm.no og den er defekt. Får vel belage meg på å være uten telefon noen uker til da :/

     

    Og det er ingen andre her som har problemer med avspilling av musikk og video?

     

    -hsds

    5781906[/snapback]

     

    Føler med deg, tipper det samme skjer med min tlf også siden jeg har bestilt fra samme sted. Men håper ikke det da, hadde den bare kommet snart.... :hmm:

  11. gsm.no har den på lager nå! :D

     

    eidt: snakket med dem nå, de hadde fått inn 70 stk.

     

     

    70 bare, huff da får ikke jeg min da sikkert, bestillte i går. Sa de noe om når de fikk inn fler?

    5768279[/snapback]

     

    hvis du har betalt så sender de den i dag, var bare 53 som hadde betalt, og de ble sendt ut nå :)

    5768308[/snapback]

     

    Jippi nå ble jeg glaaaaad :D

     

    Men jeg har nå egentlig ikke betalt da, bestillte den som postoppkrav, må vel være bra nok det vel??

×
×
  • Opprett ny...