Gå til innhold

TH86

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TH86

  1. Da fikk jeg en telefon fra regnskapsavdelingen til MDhuset. De ringte fra skjult nummer så jeg lot det gå til talemelding. Vriker ikke akkurat seriøst, jeg får ikke ringt tilbake da talemeldinger ikke lagres og jeg ikke rakk å skrive ned telefonnummeret de oppga. Det var forøvrig et nummer som begynte på 8-noe. Skal de ha mer penger fra meg?

     

    Uansett så har jeg ikke fått en 3. purring og jeg fikk 3 dager på å svare for meg før det gikk til inkasso. Dersom det er tilfellet blir det å opprette tvistesak da jeg har alt på mitt tørre og opp til flere bevis på hvorfor avtalen er ugyldig (se avtaleloven om ugyldige viljesærklæringer).

     

    Dette tar mye på psyken og kommer til å ta mye av tiden min dersom det blir tvistesak. Jeg skulle gjerne ha vært mer opplyst før jeg i det hele tatt tok telefonen, men de ringte meg før jeg engang visste at jeg var ferdiregistrert og jeg forstod rett og slett ikke hva det var jeg svarte på av flere årsaker, spesielt grunnet missledende informasjon. Det at de ikke tar opp hele samtalen men kun en liten del av den blir missledende. De kunne gjort som telenor eller netcom gjør når de ringer. Informere om at hele samtalen blir tatt opp istedenfor kun den biten som er til fordel for de. De får da bare komme etter meg. Jeg biter tilbake og gir meg ikke før en eventuel dom. Anbefaler andre å stå støtt også.

     

    Hvordan gikk det med saken din Lintu...???

    Min samboer har nå fått "arbeidsbekreftelse" og venter på faktura fra selskapet. Virkelig lureri.....!!!!!!

×
×
  • Opprett ny...