Gå til innhold

jojo1717

Medlemmer
  • Innlegg

    328
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jojo1717

  1.  

     

    Er det noe klokkeslett det skal komme ut på, eller er det bare i løpet av dagen i morgen?

    Jeg har mappen, men får ikke installere enda.

     

    Kl 08.00 er offisiell release i Norge.

     

     

    Har du kilde?

     

    I følge http://www.windowscentral.com/windows-10-upgrade-will-be-available-12am-each-country skal det være klar fra 24.00 om natt i enkelte land.

  2. Du trenger et redigeringsprogram som OGSÅ kan ta opp data-signaler fra DV-videokamera. For eksempel Pinnacle Studio - og det er ikke et dyrt program. :cool:

    Datamaskinen må være relativt sterkt nok til å kunne fange ALLE bildene av filmen som blir overført. Hver 10 minutter bruker den 2 GB.

    En ting vi må krysse fingrene er at din datamaskin også har firewire-kontakt hvis videokamera har også firewire for å få max filmkvalitet. Da trenger du en firewirekabel til dette formålet.

  3. Hurra! Jeg fikk min oppgradert til 2.3 via oppgraderingsprogrammet som finnes i telefonen!!! :-) (husk ha påslått wifi!!)

    hehe.. Dette var aprilspøk fra min side.. Jeg ville i hvertfall ikke sjekket noe før i morgen eller dagene fremover.. Utifra hva jeg har forstått - skulle den komme rundt 15. april.... i følge Samsung og det som sto også i amobil.no.

  4. Hvofor får jeg ikke oppdatert når jeg har XEE og nyeste kies?

     

    Hvor finner jeg nyeste odin?

    http://samfirmware.com/ er en bra sted hvor vi kan få riktige programvarer - ODIN, pit, phone/pad/csc-filer. Men du må først registrere deg før du får gå inn.

    Jeg har nå det nyeste 2.2.1 derfra. Men vær obs på å velge riktig 2.2.1 - se etter I9000XWJS7.

    2.3.2 finnes der og jeg hadde prøvd den. Liker den svært mye bedre enn 2.2.1, men den er ikke kompitabelt innen Norge. Huff!! Derfor må jeg foreløpig bruke den offisiele.. :-(

  5. Har jp6 nå. Får beskjed om at jeg mister alle brukerdata ved å oppdatere, men har lest andre steder at jeg ikke gjør det. Hva er deres erfaringer fra jp6 til jpa?

    Syns det gikk flott med oppgradering fra jp6 til jpp (ikke jpa). Det som var nytt når man oppgraderer fra en tidligere versjon og med ny Kies-prg er at det blir lagret kontakt-listen som backup på samsung-server og det blir liggende der i 2 år.

    Brukerdata blir ikke slettet! Hadde kjøpt Flightradar 24 Pro og det gikk utmerket når jeg oppgraderte til JPP, noe som var litt tullete under JP6.

  6. Jeg fikk i går en melding fra en kamerat og satt puslebiten på plass for å svare, jeg svarte på meldingen og trodde alt var greit helt til jeg kom på jobb i dag. Da viste det seg at jeg ikke hadde svart til personen som hadde sendt meldingen, men en helt annen på jobb.

     

    Når jeg da gikk inn i innboksen og gikk inn på meldingsloggen til personen jeg trodde jeg svarte så kom det opp et annet navn når jeg trykte meg inn. En restart fikset problemet, men denne var ny for meg :p

    Det opplevde jeg også en gang en stund siden - det var nok pga jeg "testet" mobilen for hardt at det ble slik.

  7. Noen som vet hvordan man kan få Galaxy S til å vibrere hver gang man får en SMS, samtidig at den er lydløs på nesten alt annet? Sliter å få det til!

     

    meldinger > menu tasten > innstillinger > varselinnstillinger > vibrering

    :hmm:

    enig :hmm: Får det ikke til selv om jeg har det på!

     

    Har dere prøvd å gå inn på først meldinger så -> touch knappen nederst til venstre -> innstillinger, nederst der finner du vibrering på eller av.

    Det gjorde jeg (og kanskje den andre også). Men det hjalp ikke.. Før virket det, så jeg må ha skrudd av et eller annet sted!! Vet ikke hvor!

  8. Har selv gitt ut Flyinfo på Android Market, så håper den kan finne sin plass inn i listen. Skjønner at jeg er litt subjektiv her, så dere får selvsagt finne ut selv om dere liker app'en! =)

     

    Kim

    Hei! Veldig bra at du har laget dette! Jeg sliter å få den nedlastet til Galaxy S... Hver gang får melding om nedlastningen ikke var vellykket.. :-( Trenger sårt denne prg. Dessuten venter jeg på flightradar24 (opprinnelig svensk/skandinavisk) til Android. Så blir de to prg sammen et ypperlig verktøy for flyspottere! :-)

×
×
  • Opprett ny...