Gå til innhold

Pai

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pai

  1. Hei Mopi, hvorfor avsluttet du din forrige konto for to uker siden og lagde ny med navnet "Pai"?

     

    Burde vi forvente en bølge av nye diskusjoner nå om islam som du er så nysgjerrig på?

    Å hei. Har du ikke en syklubb eller en jihadist klubb å melde deg til istedet for?

    Du gjorde en fremragende jobb som en apologetiker mot en innvandringskritiker og kritiker av religion av teokratiske verdien, som den står for på sine verdier. Og anti demokrati.

     

    Jeg vet hvor mye du elsker selvmordsbombere og martyrdød. Jeg håper du snart får prøve din første selvmordsaksjon :)

     

    To jennah with Abigor.

    729x.jpg

  2. Altså jeg vil sammenligne Islam innenfor 1500 tallet. Og at om jeg skulle bruke typiske strenge bevegelse sammenligning. Så er det noe innenfor dette.

     

    Sunni = Katolsk

    Shia = Protestantisk

     

    Er tåpelig at de slåst i dag, på samme måte som at protestanter og katolikker slåst før. Men utifra at det er mer hat for Shia innenfor Sunni kretsen. Som det var med katolikker på protestanter før i tiden. Du vet.. de som ikke ville følge den til punkt å prikke utifra katolsk betydning og ble kalt for hedninger. Mens Sunniene kaller Shia vantro eller Kaffir.

     

    Du vet. Jeg har rett og du tar feil. Litt meningsløst men det får blodet til å sprute.

     

    Et eksempel på at Shia virker litt mer mildere, at de kan blant annet avbilde sine profeter.

    Som man ser her i Iran.

     

    Edit:

    Også lurer jeg på noe.

     

    Jeg vet at Sunni tolker religionen sin som "Drep vantro/kafirs. Og drep de som forlater Islam" Men praktiserer Shia slikt?

     

    Altså er det i Shias lære at de dreper folk som er vantro eller som forlater religionen, eller har de ikke slikt i sin religions opplæring. Bare noe jeg lurer på?

  3.  

    Kvinner: Fordi de ikke blir satt på lik linje med å velge hvilke klær de vil gå med på samme måte som menn har den muligheten.

     

    Så fordi enkelte kvinner ikke får velge alle plagg, så skal vi forby alle kvinner å velge enkelte plagg?

    Ja. Absolutt. Det er noe som blir fremhevet av tvang. Så slikt symbol er bare greit å få vekk. Dette er så ille at det til og med har vært en nakenprotest imot det i Paris 2014, som er ifra Iran, Egypt osv-

     

    For å si det slik. Jeg vil heller at folk skal være naken enn å bli slått for å ikke gjøre som det de folka vil at du skal kle deg i. Så ja, på den måten synes jeg det er rimelig rett for å ta vekk mishandling og skjønnsdiskriminering som den teokratiske religionen står for.

     

    Dette har kanskje kunne ordnet om teokratiet ikke var så sterkt implementert i Islam. Andre religioner er derimot ikke på galskapens nivå i dagens verden og kan faktisk tilpasse seg i et demokrati. Anti demokratisk kan men nesten kalle islam for ved tanke på hvordan teologien er tolket i dag til favør for teokrati.

    http://youtu.be/s--gVk02L44

    • Liker 2
  4. Hvorfor skal det bli forbudt da?

    Min personlige mening er at det er veldig fornærmedes på likestilling, både på menn og kvinner.

    Menn: Fordi vi blir fortalt at vi er dyr som ikke kan kontrollere oss selv om vi ser en ankel til et kvinnfolk (Runking er vel umulig :roll:, så da er vel den idiotiske voldtekts unnskyldningen for teokratiserte folk innenfor islam. Dette er ren 1800 talls mentalitet som har et lavmålt syn på at folk er folk, voks opp)

    Kvinner: Fordi de ikke blir satt på lik linje med å velge hvilke klær de vil gå med på samme måte som menn har den muligheten.

     

    Men den logiske grunnen er pga identifiserings grunnlag. Om man ser logiskt på det. På lik linje om folk skulle gått rundt med finlandshetter hver eneste dag. Man vil kunne identifisere personen, og det går ikke med niqab og burka. Så derfor er forbud et forslag.

    • Liker 9
×
×
  • Opprett ny...