Gå til innhold

TiltMeMuch?

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TiltMeMuch?

  1. Hei!

    Kjøpte nylig en brukt PC på finn.no - Kjøper sier ingen problem er å spotte som han kommer på i farta.
    Jeg trasker rolig ned til posten, betaler postoppkravet og kobler opp.

    Første jeg ser når jeg starter på pcen er at i oppstartsfasen / biosen er det fullt av HVITE streker over HELE skjermen.

    Usikker om dere ser det på dette bildet så har illustrert med å tegne hvordan det ser ut.

    20gjifl.png

    Så går jeg inn og ser dette:

    15yd8gg.png

    For så og se dette:

    6qkw06.png

    Har søkt litt rundt om dette og virker som ett "populært" problem i 2012 tiden. Her ble det snakk om at muligens folk hadde defekt kort, noe som gjør at jeg er redd for en ting:

    Har han lurt meg? Solgt meg en PC med defekt skjermkort? Er det noen triks dere sitter på / informasjon dere sitter på som kan bekrefte dette? Er det noen easyfix her?

    Selger informerte meg om at dette var en Komplett Gamer PC som har kjøpte for 17.000,- i sin tid, noe som kan stemme med innmaten i pcen (?).

    Har brukt drivercleaner til å fjerne og installere drivere uten hell. Samme strekene i oppstarten og i windows. Dræt oppløsning og hvite streker overalt. OBS: De hvite streke går vekk når "Windows loader baren" kommer opp i oppstartsfasen for what its worth.

    Håper på noen kloke svar her, for jeg føler jeg har blitt skikkelig lurt? (Men sånn er vel risikoen?) Nå drar jeg bare konklusjoner da, håper såklart kortet er i beste velstand.

    Mvh / Best regards

    En frustrert bruktkjøper.....


×
×
  • Opprett ny...