Gå til innhold

Flyes

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flyes

  1. Hei:) e har akkurat kjøpt meg ny data, type HP. Men e sliter litt med touchpaden når e skal scrolle med to fingre. Plutselig scroller den mange sider ned når e bare skal bla sakte nedover,også plutselig så scroller den ikke i det hele tatt. Og noen ganger så klikker musa helt mongo mens e scroller og musepekeren flyr over alt og trykker på masse linker, og merker tekst.. Veldig rart, har prøvd å stille på hastigheten men det har ikke hjulpet noe. NOen forslag til hva e kan gjøre?

    Du har ikke hatt noe på fingrene mens du har brukt touchpaden? Noe som den oppfatte som en berøring?

    Fungerer den utmerket til vanlig bruk, men ikke til scrolling?

     

  2. Har akkurat kjøpt meg en Samsung Ativ book 13.3" (900x3e-k01se), muligens den siste nye maskinen som er å oppdrive i Norge.

    Kjøpte denne pga. nydelig design og baklyst tastatur, da jeg bruker PC mye i mørke omgivelser..

    Det jeg lurer på er om backlight bleed er normalt på disse..   Dvs. at så legne jeg kjører med sensoren som regulerer lys på skjermen, så er det ikke store problemet. Om jeg derimot skru av denne i samsung settings, å øker lysstyrken til max, ser jeg tydlig lysene som sitter montert i nedkant av skjermen, som topper bortover underkanten..  Legger til at disse også er godt synelig ved sort skjerm også på 50% lysstyrke, dersom man er i mørke omgivelser.

    Om noen med samme type PC kan bekrefte/avkrefte dette? Lurer på om PCen skal inn å bytte skjerm, eller om dette rett og slett er bortkastet tid..  

     

    Vedlagt bilde, ligner veldig..     Sett lysstyrke på fult, lage en sort skjerm i paint, vise i fullskjerm, gjerne i mørke omgivelser..  Veldig takknemmelig om noen gidder å sjekke dette på sin PC, dersom det er en 13.3 9 Serie PC, med matt skjerm, uten touch...

     

    Clouding.png

     

    Har ikke erfaring, men det bildet du la ut der ville jeg returnert. Det bør være en lett garantisak, da det med en slik ramme ikke bør være slik etter min mening. Evt. høre med andre om de har noen erfaringer. Kan du legge ut et bilde av skjermen når den her på middels lysstyrke med svart bakgrunn? Ta også og få en helt hvit bakgrunn og sett lysstyrken på maks og se på tegn etter nyanseforskjeller i hvitfargen.

  3. Hei,

    Det skal bygges hytte og har etter anbefaling fra en byggingeniørstudent prøvd Revit for å få opp en plantegning på bygget. Videre hadde jeg ønsket å fått mulighet for 3D innredning av hytten for å finne ut om den planløsning vi har kommet frem til vil være best mulig. Har sett noen bruke 3ds Max og andre bruke Unreal Engine 4, men har lite erfaring fra noen.
    I korte trekk er tanken å få hytten ferdig tegnet i Revit Architecture, for deretter å implementere dette inn i et 3D program for så å kunne innrede og sette litt preg på hytta.

    Synes det hadde vært lærerikt og interessant og fått til noe slikt, og beregner selvsagt timer på dette da jeg ikke er erfaren. Gjør dette like mye for egen læring.

    I korte trekk ønsker jeg at det skal være tålig greit og bruke, samtidig må det finnes diverse 3D modeller fra før av, jeg kan ikke bruke tid på å 3D-modellere hvert møbel. Fokuset på at det er utvalg av muligheter vektlegges i like stor grad som vanskelighetsgraden.
    Noen som har tips til program OG implementeringsmetode for dette? Regner med noen besitter erfaringer knyttet til dette? Hva brukes i salgs- og arkitektsbransjen?

     

    Takker for svar.

  4. Ettersom hva jeg har forstått og erfart har Nvidia implementert resistorer på selve kortet som gjør at det ikke er mulig med mer voltage. Har selv flashet og hardmoddet (loddet over resistorene, bypasset de) uten suksess. Kan holde deg oppdatert om jeg kommer noe videre på dette eventuelt. 
    Du bør sjekke ut disse to sidene: 
    https://www.kingpincooling.com/forum/showthread.php?t=2886

    http://overclocking.guide/increase-the-nvidia-power-limit-all-cards/

  5. Har G3258 og lurer på 970 selv, mye på grunn av maxwells ytelse per watt.

    Leste akkurat denne tråden på Tomshardware, men er ikke sikker på om jeg ble stort smartere. Mye snakk om evt senere skifte av prosessor osv.

     

    Hvordan er støynivået på Zotac kortet kontra Asus Strix og MSI?

    Eller skal du ha vannkjøling på GPU også?

    Har ikke hørt MSI eller Asus sine kort, men støynivået er ikke høyt på normal bruk på Zotac sitt kort. På full guffe vil viftene brøke en god del, men det gjør for så vidt resten av min pc-en også.

    Nå kjører jeg mine 2 Zotac GTX 970 på 1450 boost clock og 1960 Memory clock uten at temperaturen overstiger 55 grader under spilling, så vil tro at vannkjøling vil være for støynivået sin del, ikke for kjølingen.

  6. Takk for svar :)

     

    Tror ikke jeg skal overklokke skjermkorte da det er et veldig lite kabinett og begrenset airflow. Må i tilfelle begynne å modde i plexiglasset eller front dekselet, noe jeg ikke gidder med det første. :nei:

    evga hadron air med Silverstone TD02 montert på toppen, så holder at jeg må kappe til tubes tenker jeg :dremel:

     

     

     

    Edit: da går for dette skjermkorte :)

    Mrk. at komplett.no selger det for samme pris og at du da får med FarCry4/Assassins creed Unity.

  7. God kveld!

    Lurer på om noen har erfaring med overklokking av Core i7 5820k. Får stabilisert og kjørt stresstester på 4,4 og 4,5 Ghz, men den stabiliserer seg ikke på 4,6Ghz. På 4,6 kan jeg kjøre den gjennom stresstester på spill, dekomprimering etc., men ved Cinebench og 100% bruk kreves så kuttes det etter noen sekunder. Noen tips? Har økt voltage og Vrin. Temperaturen er ikke noe problem, da jeg på 4,5Ghz under 100% stresstester ligger på ca. 65 grader.

    Fikler også litt med Zotac GTX 970. Får kjørt igjennom benchmarks med 1400Mhz boost clockspeed og 7,5Gbps memory clockspeed, men er ute etter 1500Mhz og 7,7Gbps. Må trolig endre voltage, men noen som har idé om hvor mye? Her er heller ikke varme et særlig problem slik jeg kjører nå.

    Målet er å dra ut maksimalt av systemet pr. dags dato.

    Alle tips mottas med takk! :)

×
×
  • Opprett ny...