Gå til innhold

Krissis

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krissis

  1. Et par spørsmål:

     

    1. Når man ser på kamerasammenligningen virker det nesten som bildene er tatt på to forskjellige steder. Så stor forskjell er det i fargene. Hvilket kamera gjengir de virkelige fargene best?

     

    2. Kan man ta raske bilder på iphone der nattmodus blir aktivert, eller delvis aktivert? Eller må man holde kamera i 3-4 sekunder for at bildene skal bli bedre i mørket?

     

    3. Hvilken av de tre modellene har best batteritid i real life-bruk?

  2. Hei.

     

    Jeg har en samsung s7 og bruker ofte en bluetooth-høyttaler for å spille musikk.. Lyden blir veldig lav i forhold til iPhonen til en kamerat av meg!

     

    Høyttaleren står på det samme, men når jeg har maks volum på min telefon så spiller det ganske så mye lavere enn når iphonen er halvveis på volumet. Er det noen innstiller eller noe annet jeg kan gjøre for å få høyere lyd?

     

     

  3.  

    Kan jo starte med å finne billigste butikk ihvertfall

    https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/samsung-65-4k-uhd-led-tv-ue65mu6175uxxc/p-517804/

    8221kr er vesentlig billigere enn 12'000

     

    Ellers ser jeg at Samsungs egen bildekvalitetsskala er på 1300 PQI, det er ganske lavt. Ikke forvent allverdens kvalitet på oppskalering av bilde. Vil tippe det vil være en del hakkete og uklart bilde ved rask panorering. Men skal man bli kvitt det må du nok opp til omtrent det dobbelte i pris i den størrelsen

    Det var en god pris, men ser ut som det allerede er for sent. Spesielt med 20% på DNB mastercard fra og med i morgen hadde det vært et skikkelig kupp.

     

    Hvis MU6175 er tilnærmet lik fjorårets KU6075, og mye tyder på det (http://rtings.com) så ville jeg ventet på et bedre tilbud. Elkjøp hadde 65" KS7005 til 11111,- for noen uker siden, det er en vesentlig bedre tv.

    6-serien synes jeg har for lite lysstyrke, ellers er det en ok tv. Hadde trøbbel i lys stue hos meg.

     

     

     

    Har den godt nok panel for å se sport med raske bevegelser da? Kommer til å ha tven i en kjeller, så akkurat det med lys er ikke så farlg for min del

  4.  

    Min z5 compact har apper som "mitt telenor" "min sky" etc.

    Kan du avinstallere disse appene?

     

    Håper jeg får en unbranded telefon. Ikke at det betyr noe særlig, men oppdateringene kommer som regel først til unbrandede telefoner.

     

     

    Det kan de ja! 

    • Liker 1
  5. Kan dere med Z5/Z5 Compact som har kjøpt den fra Telenor sjekke om den er branded? Ligger det Telenor-apper inne på telefonen?

    En kollega av meg har kjøpt Z5 fra Telenor, den er ikke branded.

     

    Min z5 compact har apper som "mitt telenor" "min sky" etc.

  6. Hei.

     

    Har gått til innkjøp av xperia Z5 compact, men er skuffet over batteritiden. Den holder ca en dag med under middels bruk. Når jeg går inn på strømstyring ser jeg at det er noen apper som bruker mye batteri, selv om de ikke er brukt noe særlig.

     

    Hvis jeg klikker på f.eks Facebook står det at aktiv mobilradio har vart i nesten fem timer. Klikker jeg på f.eks whats new står aktiv mobilradio på nesten to timer, og det uten at jeg har brukt appen i det hele tatt.

     

    Har ingen advarsler under strømforbruk for App heller.. Non forslag til hva jeg kan gjøre for å forbedre batteritiden?

  7. Hvordan er kantene langs skjermen og på baksiden? Jeg har slitt litt med at min Z2 rett og slett sliter hull i lommene på samtlige jeans jeg eier.

     

    Føler ikke at det skal være noe fare for det med denne mobilen, men jeg har aldri hatt noe problem med det tidligere heller riktignok (har hatt z1 compact). 

     

    Et annet viktig ankerpunkt er uansett at Sony IKKE har klart å løse varmeproblemet. Skjermen har ikke låst seg, og telefonen har ikke skrudd seg av, men den blir ganske varm under vanlig bruk (internett, musikk osv)

  8. http://www.theguardian.com/technology/2015/sep/23/sony-xperia-z5-compact-review-best-smaller-smartphone

     

    Henter min i posten ikveld (fra netonnet) oppdaterer tråden i helga med førsteinntrykk, sammenligning og erfaringer sammenlignet med de ander mobilene jeg har eid (Sony Z, compact z1, N5, GS4 etc)

     

     

     

    Hvordan har inntrykket og erfaringene vært? Jeg er spesielt interessert i høre opp mot z1 compact da jeg har hatt den fram til nå..

  9. Jeg skal kjøpe ny telefon etter at min z1 compact har begynt å telle sine siste dager.

     

    Det står mellom de to nevnte.. 4700,- for samsungen eller 4500,- for z5 compact (prisen på sistnevnte er regnet ut fra djuice sin pris minus abonnementet).

     

    Hva er forskjellen på disse bortsett fra størrelsen? Var veldig fornøyd med min sony de første 6 månedene før den begynte å henge seg litt / bli varm. Frykter samme greia med z5. En annen viktig ting er batteritid. Vet s6 har fått litt tyn for dette, men er det sånn at det nesten ikke rekker en dag med tung bruk? Noen som har erfaringer?

     

    Kamera skal vel være bedre på s6, men mulig at z5 blir like bra etter ny oppdatering i november eller er ikke det mulig å gjøre om på i etterkant?

     

     

  10.  

     

     

     

     

     

     

     

    Med ca samme abonnement vil chess sin pris komme på rundt 9500,-. 

     

    Jeg har hatt z1 fram til nå. Den lyser ikke når det kommer meldinger? Gjelder dette alle androidtelefoner, eller kun sony? Hvis sistnevnte: Har dette vært tilfelle på z2 og oppover også, eller har det kommet en innstilling for dette? Vet det fins apper, men de bruker mye batteri..

     

    hvis du mener ett lite notifikasjonslys så har z1 det jo? det har sony hatt siden iaf xperia z. Tror det nå befinner seg ved den øvre høyttaleren på mikrofonen. 

     

     

    Tenkte på om skjermen lyser opp når det kommer melding (samtidig som den vibrerer/lager meldingslyd). Savnet av dette har vært stort, spesielt i anledninger der telefonen står på lydløs..

  11.  

     

    Djuice har den til 3290,- dersom man velger et abb. til 299,-.

    Kan vel ikke klage på den prisen, bare 300 opp fra Z3C.

    Jeg turte i alle fall ikke vente med å bestille i tilfelle den er feilpriset :-)

    Bestillingen gikk i alle fall igjennom så får vi se.

    Ta deg en kikk hos Chess også, så får du ennå bedre deal :) minste totalpris på ett år: 5987,-

    Ja enig meg deg at Chess kan komme rimeligere ut, men det forutsetter at du har et abonnement som koster mindre enn 74,25 per måned, eller at ingen andre betaler for deg :-).

    Chess oppgir ikke totalprisen sin inkludert abonnements utgifter, så det kan virke misvisende dersom man er for rask. Fordelen er at du får en telefon som ikke er operatørlåst.

    Uansett. Jeg ville bare tipse flere om et tilsynelatende godt tilbud. Begge nett funker godt nok for min del.

    Q

     

     

    Med ca samme abonnement vil chess sin pris komme på rundt 9500,-. 

     

    Jeg har hatt z1 fram til nå. Den lyser ikke når det kommer meldinger? Gjelder dette alle androidtelefoner, eller kun sony? Hvis sistnevnte: Har dette vært tilfelle på z2 og oppover også, eller har det kommet en innstilling for dette? Vet det fins apper, men de bruker mye batteri..

×
×
  • Opprett ny...