Gå til innhold

detvarengang

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av detvarengang

  1. Har jobbet med et dokument i word. Før jeg lagret og lukket dokumentet, klarte jeg av en eller annen grunn å miste en god del av det jeg hadde skrevet. Dette ble ikke oppdaget før jeg idag åpnet dokumentet igjen. Underveis hadde jeg lagret flere ganger.

     

    Er det noen mulighet for å gjenopprette det gamle utkastet?

     

    Bruker word 2010, windows vista.

  2. La oss si at det er muntlig. Oppmøtetid er 8.30, starttid 9.00. Man ankommer kl 9. Får man ta eksamen? Hva om man kommer 1-2 minutter over starttid? Er det veldig A4 eller tror dere lærer/sensor ikke er såpass strenge når det er muntlig?

     

    Noen som har opplevd å komme for sent eller vet noe?

     

    Presterte av alle ting å forsove meg. Sovnet uten alarm. Kunne rukket å være der til akkurat starttid eller 1-2 minutter over. Nå angrer jeg litt på at jeg ikke bare dro, kanskje de hadde latt meg ta det.

  3. Er det slik at hvis jeg får medhold - slettes karakteren, eller står den pluss at jeg får ta en ny? Om første er tilfellet kan jeg jo risikere å gjøre det dårligere neste gang. Fikk nemlig 5, og hadde omstendighetene og bedømmingen vært rettferdig og riktig for seg hadde jeg vært fornøyd, men det var det ganske tydelig ikke. Men det blir jo kjedelig å risikere å få en dårligere karakter og måtte ta alt på nytt. Tror jeg bare kontakter skolen og hører med dem jeg.

  4. Hei! Er det for sent å klage på muntlig eksamen? Privatist. Jeg hadde den noen dager siden. Noen steder står det at man må klage med engang man får vite karakter, andre steder står det at man skal klage innen 10 dager. Hva er riktig? Vet det siste definitivt gjelder skriftlig, men gjelder det muntlig og?

     

    Vet jeg kun kan klage på formelle feil, men er det jeg skal.

  5. Du får oppgaven/tema som du sier 24t før eksamen, og der får du info om lengde etc. Min eksamen var 15/20 min framlegg, og resten spørsmål fra sensor. Disse spørsmålene kommer fra hele pensumet, og er alt fra egne meninger om saker i mediene til forklaring av den "fjerde" statsmakt.

     

    Det viktigste er ikke å huske alle mulig detaljer, men forståelsen av hvordan media styrer og påvirker hele samfunnet. I tillegg huske det viktigste fra pensum.

     

    Takk Läkerol! Kan jeg spørre deg hva slags oppgave/tema det var du fikk? Slik at jeg får en idé om hvordan oppgaven eller eventuelt tema kan være. Og spørsmålene du fikk i etterkant om jeg skjønner riktig, var ikke relatert til framlegget? Jeg håper det blir mye prat om media som 4. statsmakt og påvirkning, for er det jeg kan best.

  6. LØNN:

    Hvis man jobber i kommunen, og får utbetalt den 12. hver måned. Er dette lønn for denne måneden eller er dette lønn for den forrige måneden?

     

    BOSTØTTE:

    Så lurer jeg på.. For å få bostøtte så må man ha lønn under en viss grense. La oss si at denne grensen er 360 000. Tjener man da f.eks 361 000 vil man ikke få noe bostøtte. Jeg tror det likevel er forskjell på om man tjener 250 000 eller 350 000. Den som tjener 250 000 vil få mer i bostøtte enn den som tjener 350 000. Stemmer dette?

     

    Saken er den, at vi ligger ann til å ligge rett rundt grensa. Jeg lurer på om det da er lurt av meg å prøve å holde meg under grensa, eller om jeg ikke vil vinne så mye på det uansett? Det er litt surt å tjene f.eks 1000 over grensa, så går man glipp av bostøtte for et helt år..

  7. Er privatist. Noen som har erfaring med eksamen i dette? Eller som vet litt? Jeg har 24 timers forberedelse på et tema eller oppgave. På eksamen er det 30 minutter med eksaminasjon. Noe jeg lurer på er om det bare vil bli snakk om oppgaven/temaet jeg har forberedt meg på disse 24 timene, eller vil de spørre meg ut i andre deler også? Kommer det en uforberedt del?

     

    Grunnen til at jeg lurer er at jeg har flere eksamener. Og hvis det er slik at et uforberedt tema vil dukke opp, må jeg jobbe mer med dette. Om ikke, kan jeg fokusere litt mer på andre eksamener som ikke har forberedelsesdel.

     

    Håper noen vil hjelpe :)

×
×
  • Opprett ny...