Gå til innhold

Nimbus

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nimbus

  1. Heisann, lurer på om de er noen jevnaldrende der ute som vil begynne å game litt sammen. har steam konto som jeg sender på pm evt.

    Spiller for øyblikket- arma 3, skyrim, track mania, aoe 2 og sitter å har en kjøp knapp på både gta 5, heroes 7 og/eller Batman Arkhamnight.

  2. Selv om du skulle kjøpe spillbærbar for 20k, så er det godt mulig at den er rimelig ubrukelig til geomatrikk. Nå vet jeg ikke hvilke programmer det er snakk om, men jeg tipper at de trives best med CAD-GPU og ikke spill-GPU.

     

    Det er ikke noe i veien for å spille på en CAD-GPU. Du får bare mye dårligere spillytelse i forhold til pris. Har du f.eks. Firepro M6100 som i denne, så har det i følge notebookcheck ca. like god spillytelse som GTX860m.

    blir nysgjerrig. aldri hørt om dette. vil det si at CAD-GPU også vil drive videoredigering bedre? (generelt program u/spill)

  3. Hei

     

    Håper noen kan gi meg hjelp med kjøp av ny bærbar.

    Jeg holder på med videoredigering på amatør stadiet, men har som mål å videreutvikle meg på felte i sommer. (Gopro bruk)

    Har kikket litt på MAGIX PRO 2015 og Pinnacle til senere bruk.

     

    Jeg liker også å game litt men i mindre doser.( alle slags sjangere)

     

    Planen er også og gå geomatikk linjen til høsten å regner med jeg trenger en bra pc da det innebærer noe programmering i faget pluss bruk av GIS.

     

    Har kikket og sikklet veldig på MSI GT72.

    Blir den for mye? må jeg opp i så høy pris for å dra det som er der ute i dag på ultra/ nest best..

     

     

    Stasjonær er ikke ett tema. da det rett og slett tar mye plass og er lite mobil.

     

    håper noen tar seg tid

     

    MVH

     

×
×
  • Opprett ny...