Gå til innhold

ibsen

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ibsen

  1. Dette viser at du har svært liten forståelse av hvordan minnebrikker OG skjermkort virker...

     

    Det du gjør med trikset over er akkurat som Alastor sier over at du skriver over filallokeringstabellen, og dermed lurer kortet til å skrive over gammel data i den tro at det faktisk skriver til ledig område.

     

    Dermed blir alt helt kaos når telefonen skal lese data og plutselig ikke finner data der den forventer det.

     

    Jeg tror nok ikke at man ødelegger kortet, da det bør fungere å formatere om med telefonen for å få normal størrelse igjen, men å tro på julenissen i en alder av 30; se det gjør jeg ikke.

     

    I fare for å gjenta meg selv:

     

    Hvis noe ser ut til å være for godt til å være sant, ja så er det som oftest det!

     

    -KJ

    5041075[/snapback]

     

    Næmmen så frekk da gitt! Du behøver ikke snakke ned til folk, din elitefjert. Om du leser posten min en gang til ser du at det hele er skrevet i spørsmålsform, som i "kanskje det er slik? Hmmm..." Det er folk som deg som gjør livet surt for de som er i en læringsprosess - isteden for å forklare på en ordentlig og høflig måte, misbruker du posisjonen din som bedreviter til å hevde deg over andre. Om dette har sitt grunnlag i komplekser for mindreverdighet på andre områder, er ikke opp til meg å foreslå. Det ville i såfall være uhøflig.

     

    Og nei, jeg fikk heller ikke dette til å funke.

  2. Vel, noen rapporterer at dette funker, og jeg tror ikke akkurat de ljuger for å få oppmerksomhet. Og Mr. Moderator som mener dette kan "ødelegge" kortet - kan du begrunne dette litt grundigere? Flere sier jo at om noe går galt, er det bare å reformatere fra telefonen. Hvem tar feil?

     

    Uansett: Kan dette være noe a la skjermkort som kan softmoddes til å yte flere hundre prosent mer enn de opprinnelige specs? Altså: At noen 512 minnepinner egentlig KAN takle flere Mb, men pga. ustabilitet merkes som 512? At de som får denne hacken til å fungere har hatt flaks, og sitter på minnepinner av _litt_ høyere kvalitet?

     

    Edit: Forresten, om noen ikke finner "Administrative Tools" på Start > Programs, er det fordi den er gjemt. Høyreklikk på startmenyen > Properties > Customize og merk av for "display administrative tools" øverst på lista.

  3. 8100 er en meget god pris det også, mye bedre enn de fleste fikk til rundt tiden du fikk det vil jeg tro :). Da havnet de fleste pruterne rundt 8700. Så da sparte du 600,- alikevel ;)

     

    Ingen som vet når tilbudet utgår? Skulle ordnet med penger osv.

    4998899[/snapback]

     

     

    Tilbudet utgår den 26 oktober.

     

    Jeg vurderer seriøst å selge en nyre...

     

    Edit: Hahaha, la ikke merke til den nye infoen under brukernavnet mitt, nemlig at jeg er bruker nummer.... 3666 ! Kan bruker nummer 1666 og 2666 vennligst melde seg, så vi får startet en satanistisk hardware-sekt?

  4. Wow, det her er sprøtt. Jeg spiller egentlig ikke så mye, men i går kveld så jeg tilfeldigvis en banner for dette spillet på Gamespot. Det er den første spillbanneren jeg har klikket på, fordi navnet og grafikken var tiltrekkende: "Indigo Prophecy". Sjekket websiden, virker utrolig spennende! Morsomt at dette viser seg å være "årets viktigste spill" her på gamer.no, da var det kanskje meningen at jeg tittet på det i går kveld?

     

    Men hva er greia med navnet? Er det "Indigo Prophecy" eller "Fahrenheit" ? Et navn for den europeiske markedsføringen, og et for USA?

     

     

    Edit: Googlet litt, og det viser seg at "Fahrenheit" er den europeiske tittelen. HVORFOR I ALL VERDEN?!? "Indigo Prophecy" er jo en av de feteste titlene jeg har vært borti!! Det høres kanskje banalt ut, men det var navnet som gjorde meg nysgjerrig i utgangspunktet, og gjorde at jeg klikket på banneren på Gamespot. Dette minner meg litt om gode gamle dager, da amerikanske filmer fikk sine egne, herlige titler på "norsk". Tittelen på spill (og filmer) er en del av kunstverket, og SKAL IKKE OVERSETTES! Synspunkter?

  5. Finnes det en stor 2405 tråd?? Jeg fant bare en for 2005FPW...

     

    Men uansett, jeg vil jo si at 3000 kroner i avslag er et bra tilbud. Lykke til med å få bedre rabatt enn det per telefon. Om noen i så fall har greid det, er jeg den første til å bli imponert.

     

     

    Edit: Nå har jeg lest gjennom hele den "store 2405 tråden", og tar tilbake alt jeg har sagt om rabatter. Dell er noen snålinger når det gjelder prising av produktene sine!

  6. Heisann godtfolk. Tenkte bare jeg skulle dele denne lille godbiten av et tilbud med dere andre skjerm-entusiaster. Det er det samme tilbudet som Dell hadde på 2005FPW tidligere i sommer:

     

    Om du kjøper en 2405FPW innen 21 september, kan du kjøpe en ekstra til HALV PRIS!

     

    Skjerm nummer 1: 11 712,-

    Skjerm nummer 2: 5 856,- (!!)

     

    Er det bare meg, eller hadde det vært ganske så snasent med dual 24" oppsett? Nå er jeg ikke sikker på om 24" har like høy kvalitet på panelet som lillebroren 2005FPW, men om så er tilfelle er dette et oppsett som gir meg gåsehud, sommerfugler og en aldri så liten semi.

     

    Det eneste som mangler nå, er 17 568 kroner.... Argh...

     

    Tilbud på Dell

  7. Vel, dette er bare synsing, men jeg tror HD5 kommer til å bli den nye store. Jeg skal garantert kjøpe den ved neste lønning. Fikk lekt meg litt med den på Sony Centre i London, og den er helt fantastisk deilig. Fikk dessverre ikke testet lydkvaliteten, men Sony er kjent for å ha gode komponenter. Det sykeste med denne er størrelsen, den er fantastisk liten! Fyren bak disken mente dessuten at disken kommer opp som harddisk, og at man kan slippe-og-dra filer over til den. Er ikke 320 dobbelt så dyr uansett?

  8. Fikk tittet på den i en butikk her i London, kosta 200 pund (ca 2400 kroner) !!

    Må uansett si at dette er spilleren jeg har ventet på i nesten tre år, helt siden min tredje iPod gikk føyka og jeg sverget å aldri kjøpe en igjen. Hd-5 er DEEEEILIG!

  9. Jodah. Posten var skrevet litt halvveis fleipete, man trenger ikke være blodseriøs hele tiden. Satte ting på spissen osv. Folk kan selvfølgelig ha sin egen oppfatning om estetikk, jeg bare reagerte på de kraftige negative reaksjonene. Hver gang det kommer et produkt som skiller seg ut i form og bryter med konvensjonene, kommer det løpende et konservativt klagekor som skriker fordi ting ikke ser ut som de er vant til. Det blir som å høre mødre som syter og klager over bråkete ungdomsmusikk. Men de har lov til å ha sin egen mening om pent og stygt de og, selv om det er litt gammeldags på en søt måte.

     

    Og for å ha det på det rene: Design som ikke kan brukes, er ikke design men form uten funksjon. Og ja, veldig mange designere har et litt rart verdenssyn. Det er derfor de er designere. (Jeg er forresten ikke designer, men Art Director. Hoi!)

  10. Huff, så mange hatere der ute som skriker om hvor stygg de mener denne er.

    Smaken er som baken og blah blah blah, men allikevel: Dere tar feil!!!

     

    Denne var FEIT! GROM! Lekker! Får powertools-assosiasjoner fra den deilige oransje fargen. Endelig noen som tør å gå vekk fra anonyme børstede stålkladder i svart og grått.

     

    Og jeg er designer, så jeg veit hva jeg snakker om. Blæh!

     

    :w00t:

  11. http://www.sonyericsson.com/limited/

     

    Noen der ute som vet hva som er så veldig "limited" med denne versjonen??

     

    Hadde vært stas om noen kunne kommet med informasjon om de forskjellige variantene av k750, om det finnes noen (feks k750 / k750i osv).

     

    Takker!

     

    Dette er forresten mobilen jeg har ventet på i to år nå, har sitti på gjerdet med t610 og veeeeentet... Hadde den bare vært en kamskjell med 3G, så hadde alle ønskene mine blitt oppfylt. Er så grundig lei ripete skjerm! Kanskje vente på v800 isteden? Hmm...

×
×
  • Opprett ny...