Gå til innhold

serik

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av serik

  1. Det med virkningsgrad og at forbrenningsmotorer avgir varme som kan bli brukt er allerede tatt med i regnestykket her.

    Det bygges ut fornybar energi nettopp for å få effektiviteten til energiforbruket opp. At mange argumenterer for at elbilene av en eller annen grunn bruker kullkraft, mens produsert olje kommer fra fornybare resurser eller gjennomsnittlig mix.

    En elbil ladet fra diesel aggregat har lavere forbruk enn en tilsvarende dieselbil. Men selvfølgelig gjør det elbilfordelen i livssyklus perspektiv lav.

    • Liker 2
  2.  

    Jeg har ikke en telefon for å vise den fram så jeg bruker deksel med lommer til bank kort, førerkort osv og har aldrig knust en skjerm og telefonen brukes kun til å ringe med og identifisering osv så lenge telefonen kan brukes til dagligdagse ting som nettbank osv osv så er jeg fornøyd!

     

    Dummeste jeg ser folk gjøre er å ha kort osv i mobildekselet. Mister man mobilen mister man alt istedenfor bare tlf. Svært upraktisk løsning. Enkelte har også opplevd bankkort har sluttet å virke pga stråling fra mobilen.

    Du har vel ikke nøkler på nøkkelklipp heller? Mye bedre å ha alle separat i lommen, slik at du bare mister en om gangen....

  3.  

     

    Den lille elbilen gjorde unna 0-100 kilometer i timen på imponerende 1,779 sekunder.

    Klarte 0-100 på bare 1,77 sekunder.

    Hvis dere først skal runde av fra tre til to desimaler så skal 1,779 rundes av til 1,78. Men hvorfor gjøre det så vanskelig? Det blir jo ikke akkurat overveldende mye å lese om dere skriver alle sifrene i teksten.

    Når du måler tid så runder du ikke av. Om de kun hadde målt med 2 desimaler så hadde tiden blitt 1,77

    Fortsatt tåpelig, når de bruker tusendel kan du ikke bare ta det vekk igjen. Dra det videre så klarte bilen 0-100 på 1 sekund!!!!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...