Gå til innhold

FB.025700317150077

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FB.025700317150077

  1. " Kunne vært litt tyngre, flytter seg lett om du skumper borti"......

     

    Når man ikke finner feil, må man finne på noe tøv selv?

     

    Vel jeg synes det er ganske viktig poeng, hadde slike dingser som var så lett at det var umulig å få dem til å stå rett i tv benken, kablene som var koblet til var så stiv at de flyttet på boksen.

  2. Hei

     

    Har windows 8.1 og prøver å sende en mail med vedlegg fra standard email app, problemet er at når jeg trykker på vedlegg (binders symbol) så får jeg frem datamaskin, nettverk, onedrive og noen flere. Går jeg på onedrive så finner jeg mapper og filer jeg kan legge til, men trykker jeg på min datamaskin så kommer det ikke frem noe, ingen mapper ingen filer? hva gjør jeg galt?

     

    "Det er ingen mapper eller filer i denne visningen" står det:(

  3. Men så dukket opp en irriterende ting til. Lumia tar 2 bilder, en i lav og en i høy oppløsning og når jeg synker mobilen med pc så får jeg dobbelt opp med bilder:( det er mulighet å gå gjennom bilder først og slette men det er så utrolig tungvindt.

     

    Noen gode tips til det problemet?

  4.  

     

    Sitter å vurdere sterkt lumia 930 som min første wp. Har i dag iphone og hatt det siden iphone 1. Hatt ein samsung s2 som jeg bytta etter 1 år. så er det noen programmer og tips dere kan gi meg som ny bruker?

    har en lumia 930 telefonen den kan ikke spille av video fra diverse internett sider og den kan ikke åpne docx dokumenter noe jeg trenger til jobb, så disse ting gjør at jeg må tilbake til iphone.

     

     

    Min åpner word-filer uten problemer, så her må det være noe rart..

     

    fant problemet. tror det er icloud som tuller litt her, ordnet en outlook email konto og der kan jeg åpne docx uten problemer, men ikke via icloud mailen....snedig..

  5. Sitter å vurdere sterkt lumia 930 som min første wp. Har i dag iphone og hatt det siden iphone 1. Hatt ein samsung s2 som jeg bytta etter 1 år. så er det noen programmer og tips dere kan gi meg som ny bruker?

    har en lumia 930 telefonen den kan ikke spille av video fra diverse internett sider og den kan ikke åpne docx dokumenter noe jeg trenger til jobb, så disse ting gjør at jeg må tilbake til iphone.

×
×
  • Opprett ny...