Gå til innhold

cozmos

Medlemmer
  • Innlegg

    802
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cozmos

  1. Er det noen som kan forklare meg hvorfor Mamelund er med i år også? Jeg ser virkelig ikke talentet i den fyren.

    Ja, han er jo så ræva...

     

     

    Er det noen som kan forklare meg hvorfor Mamelund er med i år også? Jeg ser virkelig ikke talentet i den fyren.

     

    Vil du ha ordene dine kokt eller stekt når du skal spise dem?

    Tidligere mesterskap har han ikke nådd helt opp, og har ofte vært et irritasjonsmoment da han har hatt en tendens til å tulle vekk ballen eller blåse den langt utenfor stengene. Han er dog ikke den eneste. Skal sies at han denne kampen storspiller, men merk at dette er et stykke unna normalen for Mamelund. Jeg for min del håper han fortsetter slik resten av mesterskapet, og isåfall skal jeg heller spise mine ord. Frykter dog det ikke kommer til å vare, men som sagt: Håper på at han kan bidra til å dra oss langt (lenger enn før).

    Skal også sies at det var ingen som reagerte på kommentaren min etter forrige kamp, så helt feil kan jeg ikke ha.

  2. Hei.

    Jeg og madammen bestemte oss for å droppe felles julegaver i år og heller kjøpe oss et nytt tv da den mange år gamle 37" har fått en svart flekk i selve skjermen. Ikke største flekken, men når du vet den er der blir det vanskelig å ikke legge merke til den. Denne tv'en skal primært brukes til å se på vanlige tvkanaler og filmer. Gjerne litt xbox eller wii når suget er der. Så det var en fin mal til oss som søker hjelp, så jeg tar den i bruk:

     

    Størrelse:

    46" og oppover. Avstand blir vel 4-5 meter.

    Prisklasse:

    Tenkte meg et sted rundt 10.000.

     

    Hva slags spesifikasjoner mener du tven bør ha?

    Har ikke så mye peiling på hva et tv bør ha, men 2xhdmi, scart etc alt det vanlige. 3D løsningen kan vel også være grei å gå for. Mener å ha lest at noen tv'er kommer med lagringsmuligheter (usb til hdd eller lignende), kunne også vært kjekt.

     

    Hva slags kildesignal har du?

    Akkurat nå er det via RiksTV (digitalt bakkenett), med planer om å gå over til altibox når RiksTV abn. går ut (Det er en god stund til enda)

    Hva annet enn tv skal du bruke den til?

    Spillmaskiner ja. Xbox, wii. (begge er lite brukt). Har også en blueray som skal kobles til.

     

    Skal du koble til pc?

    Tv'en skal primært brukes til å se på disney channel, hotel cæsar etc. At pckoblingen er av ypperste slaget er ingen nødvendighet. Dette brukes pcskjermen til =)

  3.  

    Siden OP ville ha best mulig tv til ~ 12k så står jeg fortsatt på mitt, ue46d8005 så lenge den er på tilbud :)

     

    Expert har kampanje på ue46d8005 fra i morgen, med mulighet for å bestille på nett allerede nå. Jeg tror ikke du kan slå den på pris før neste generasjon kommer ut.

     

    linky:

    http://www.expert.no/Product/Product.aspx?id=2834840

     

    edit: accidentally some words.

    Er selv på jakt etter ny tv nå i disse tilbudstider, men jeg får ikke kjøpt den du linket til her. Var egentlig på jakt etter noe litt større, men dette virket som et såpass bra tv at jeg er dum hvis jeg sier nei.

    Er logget inn, men står "finnes ikke på lager", er den utsolgt allerede?

  4. Heisann. Hva skjer hvis du prøver å gli bortover på 1.gir? Altså sett bilen i gir og kjør framovr uten å bruke gassen. Hvis den driver og nykker er det stor sjanse for at det er tennplugger\ledninger.

     

    edit: leste alle postene utenom sistepost, det straffet seg :p For mye luft kan gi problemer med nykking. Kjøp startgass og spray litt rundt og se om den suger luft en plass den ikke skal. Hvis du har sportsfilter må du ha litt avstand mellom filteret og luftmengdemåleren, altså montere på et rør imellom. Jeg har ingen erfaring med japanske motorer, så aner ikke hvor de forskjellige tingene er.

    Det lureste du gjør er å spørre på et hondaforum.

  5. Hadde jeg bestilt sofa og du satt den fra deg i gangen nede når jeg hadde regnet med å få den opp i 3 etasje hadde pokker meg jeg og kjørt etter deg fra ski til oslo. :!:

    Har bestilt flere ting over nettet og fått leverert på døra (sofa\vaskemaskin\oppvaskemaskin\stort kjøleskap\kjøkken), har alltid fått varen inn i der den skal stå i huset. Har da alltid hjulpet til å bære, så kan jo være derfor. De 2 karene fra bring var veldig overrasket når jeg hjalp til å bære inn 90+ kolli til kjøkkenet, var visst ikke vanlig.

    • Liker 1
  6. Abs lyset er nok absføleren(e) ja, hadde samme problemet på min 97' samme bil.

    Motorfeil (ikke havari) lampen som lyser kan bety så mangt, så der må du nesten få lest av feilkoder.

    Hva motorer bruker av olje er forskjellig, mange nye biler bruker også en del olje. Så lenge oljen ser fin ut, og den ikke lekker noe sted ville jeg ikke brydd meg så særlig mye om dette.

     

    Det ryker fort penger når du setter en eldre bil på verksted, heldigvis har jeg en bekjent som ordner dette på min bil, så hvilke priser det kommer på aner jeg ikke.

×
×
  • Opprett ny...