Gå til innhold

xce

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xce

  1. Tusen takk for kjempe respons?

    Har vært på tanken på å bytte til Google Wifi pga fleksibiliteten og brukervennligheten. Har en dlink router fra 2011, noe fra canal digital. Veldig frustrerende til tider når man bynne å plages med streaming. Tplink nettverkskortet stoppet å fungere for noen dager siden og hsr vært nån å bruke usb adapter siden. Er asus nettverkskortene å anbefale? Så et til ca 700 kr (husker ikke navn) som vsr anbefalt. Vil helst ha mest muli inni kabinettet og minst mulig dingebomser flytende omkring

  2. Trenger tips på hvordan å få koblet stasjonær pc til router. Pc og router står i forskjellige etasjer. Har veldig ustabilt nett. Veldig irriterende under spilling. Ønsker å få kabel direkte fra pc til router men pga avstand er dette vanskelig. Vet det finnes bokser for å koble gjennom strømnettet, men mener disse krever at det skal gå innenfor samme kurs.

    Noen som har tips på hvordan jeg kan få nettet mer stabilt eventuelt kan få kabelen ned til routeren på en smartere måte enn masse borring og listing?

  3. Hei.

    Sliter med at laptopen min har små freezes ganske ofte under spilling. Disse kommer når det starter en ny "aktivitet" hvor jeg er. Feks at jeg møter en annen spiller i cod, ved starten av en boss i wow osv.

    Prøvde å legge inn de nyeste nvidia driverene men da ble d verre. Fjernet nvidia og ting går mye bedre men er kjempe irriterende med denne laggen.

    Noen som har noen tips?

  4. Begynner å bli bekymret for at noe er i ferd med å bli skadet. Når jeg starter spill så kommer det elektrisk støy fra hovedkortet. Lyden er ikke der når den barr brukes til surfing/streaming. Hvis jeg "dunker" litt bak i pcen kan støyen gå bort / avta litt i intensitet. Har gjort ren pc og dobbelsjekket ledninger inni kabinett. Trodde først at d var ei av viftene eller ei ledning/kabel som lå borti ei vifte. Men lyden kommer fra hovedkort. Og jeg er helt blank på hva jeg skal gjøre

  5. Skjermen på laptopen min er svart, virker helt død. Får bilde ved å koble til en ekstern skjerm. Åpnet opp skjerm men fant ingen synlige skader på noe. Fikk bilde når jeg hadde skjermen nesten lukket igjwn tidligere men den slo seg av når æ åpnet den mer. Prøvde å dra i en av kablene (virket som den var i spenn). Etter jeg gjorde det har skjermen vært helt død.

    Siden æ fikk farge i skjermen i en spesiell posisjon tror jeg ikke skjermen er gåen. Kan d være kablene som har takket for seg? Dette er en msi

  6. Hei

    Kjøpte en SteelSeries Siberia X100 Gaming Headset hos komplett.no. Problemet mitt er at jeg ikke får lyd i den innebygde micen.

    Her et link til headsettet: https://www.komplett.no/product/855953/datautstyr/headset-pckonsoll/gaming-headset-pc/steelseries-siberia-x100-gaming-headset

     

    Så at det var for xbox one, men siden det står spesifisert til pc også så trodde jeg ikke det skulle være noe problem. Styringen til lyden til headsettet skal inn i en slik port som visst på bilde på vedlagt fil. Finnes det noen slags overgang fra en slik port til vanlig usb?

    Ønsker å få brukt dette headsettet når jeg liker det veldig (veldi behagelig headsett).

    Får lyd fra det, men micen vil ikke fungere.

    Noen som vet noe som kan hjelpe meg?

    post-366167-11922_thumb.jpeg

  7. Hei

    Vi har vært plaget med at minnekortene i kameraet vårt har blitt ødelagt, og når dette har skjedd har vi mistet bilder og videoer. Fått tilbake det mest med gjennopprettingsverktøy.

    Jeg har lyst å prøve å forhindre at dette skjer på nytt.

    Mitt spm er; hvis man har et kamera med wifi, hvordan fungerer dette?

    Er det slik at man kobler det opp på hjemmenettet og kan sende over "siste bilder" automatisk / ved å trykke på en knapp?

    Eller trenger man noen spesiell minnebrikke for dette?

    Er det noen kamera som er anbefalt innenfor denne kategorien?

    Jeg vet at det bare er å koble i dataen, men det har en tendens til å bli avglemt...

×
×
  • Opprett ny...