Gå til innhold

Slettet-5hZNT

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slettet-5hZNT

  1.  

    Har dere mottatt politiattest?

    Og sent den inn? Hvilken adresse sender man til?

     

    Har mottatt ja :) jeg tar den med på opptaksdagen og ser om de tar imot den der, hvis ikke skal den vel sendes til samme adresse som følgeskjemaet.

     

    Sendte mail til opptakskontoret, fikk følgende svar:

     

    Politiattesten skal sendes til:

    Politihøgskolen 

    Opptakskontoret 

    Pb. 5027   Majorstuen 

    0301 OSLO

  2.  

     

     

    Mener å ha lest et sted at man også skal sitte ved en pc og skrive ned ting som familieforhold, motivasjon for å bli politi osv. Er det bare noe som var en del av opptaket tidligere?

     

    Noen her som skal på opptak 10. juni i Kristiansand?

    Om det ikke er mange år siden du har lest dette, eller det er nytt av året, så er datatestene dere tok før dere ble innkalt til opptak nettopp det du beskriver, altså personlig egnethetstesten på pc.

     

    Edit: Disse testene ble tidligere (altså inntil i år) avholdt ved opptakssted på første opptaksdag.

    Skjønner. Det var jo kun "multiple choice" på de testene som ble gjort nå, ingen fritekst. Da er nok det bare en tidligere ordning som har vært hvor man beskriver med ord familieforhold, motivasjon osv. Med mindre jeg har misforstått.

     

    Da nærmer det seg uansett opptak. Er innenfor på alle tester utenom løpingen. Klarer kun 15 runder :( Så det trenes hardt med intervalløkter flere ganger i uken. Spørs om det holder :(

     

    Har du prøvd å regne ut hvor mye du må løpe på hver runde, og holde deg innafor kontinuerlig? Eller løpe fire minutter, fire ganger?

     

     

    Jobber hardt for å holde meg på maks 20 sek pr runde. Men etter noen runder så faller det ifra.. Og skal jeg klare det kan igrunnen ingen runder være over 20 sek. 

     

    Setter opp banen med markører og matter, og trener spesifikt på testen. Løper geriljakardio på 20 sek med 10 sek hvile x 8 drag. 4 min pause og repeterer det hele i 3-4 serier. Eller 1 min løp (altså ca 3 runder), 30 sek hvile x 3 drag. 4 min pause og repeterer 3 serier. Eller 2 min løp, 1 min hvile x 2 drag, 4 min pause og repeterer. 

     

    Får bare kjøre på med trening fram til 4 dager før, for så å roe ned med veldig rolige turer i skogen.  

  3.  

    Er alle datatestene multiple choice?

    Eller er det deler hvor man skriver i fritekst om motivasjon, familie, hvem man er osv.

     

    Det er avkrysning. Ingen fritekst 

     

     

    Takk for svar. 

    Så eneste stedet man kan fortelle om motivasjon og hva man har med seg av erfaring og kompetanse er under intervjuet?

    Hvor det kun er én person som hører på?

  4.  

     

    Jeg har et spørsmål i forhold til laseroperasjon. I midten at januar tok jeg laseroperasjon på begge øyne. Venstre øye ser helt perfekt, men høyre har ikke justert seg helt enda. Det er faktisk sånn at jeg tror det er i grenseland for om det er godkjent eller ikke. I følge Memira vil det i løpet av det første halvåret kunne være noe endringer i synet.

     

    Noen som har kjennskap til om opptakets lege har forståelse for at øyet ikke er "klart" enda? Og at Memira vil kunne gjøre etterkorrigering dersom resultatet etter første operasjon ikke er tilstrekkelig? Begynner å bli litt stresset for dette med tanke på tiden som er igjen.

    Hei !

    jeg hadde akkuratt samme problem. tok selv laser februar før opptak. Når opptaktsdagen kom så valgte jeg å ikke si noen ting til legen om øynene, eller laseroperasjonen. synstesten var veldig enkel, og vi sto relativt nerme plakaten. Man måtte se med ett og ett øye av gangen. nå vet jeg ikke hvor dårlig synet på det ene øye ditt er, men er det helt ok skal testen også gå bra. Jeg turte ikke å risikere noe, og sa derfo heller ingenting - og det gikk helt fint for min del!

     

    Husk at det er lenge til opptak enda, og at synet enda kan bli bedre. Mitt svinger enda, og jeg skal inn på reoperajson til sommeren.

     

    Lykke til ! :)

    Klarer du ikke minstekravet for syn legges det ikke inn noen 'slingrinsmon'.

     

    Det står på legeerklæringen dersom man har hatt svekket syn så skal man krysse ja. Det å "lure" systemet slår tilbake på deg om noe blir oppdaget. Og ja, opptaksnemnda får vite om det blir oppdaget snusk. Forstår jeg deg riktig så synes jeg ikke moralen din er veldig god.

     

     

    Jeg har selvfølgelig informert om laseroperasjonen i legeerklæringen, og lagt ved all dokumentasjon fra Memira som utførte operasjonen :)

     

    Da jeg spurte PHS i januar om hvilken dokumentasjon de ønsket vedrørende laseroperasjonen fikk jeg til svar at de ønsket et dokument fra de som gjorde jobben som kan bekrefte at operasjon var utført samt en beskrivelse av resultatet. Dette skulle legges ved legeerklæringen.

     

    Krysser fingre for at synet er stabilt til opptak :)

  5. Jeg har et spørsmål i forhold til laseroperasjon. I midten at januar tok jeg laseroperasjon på begge øyne. Venstre øye ser helt perfekt, men høyre har ikke justert seg helt enda. Det er faktisk sånn at jeg tror det er i grenseland for om det er godkjent eller ikke. I følge Memira vil det i løpet av det første halvåret kunne være noe endringer i synet.

     

    Noen som har kjennskap til om opptakets lege har forståelse for at øyet ikke er "klart" enda? Og at Memira vil kunne gjøre etterkorrigering dersom resultatet etter første operasjon ikke er tilstrekkelig? Begynner å bli litt stresset for dette med tanke på tiden som er igjen.

  6.  

    Dersom man tidligere har fått et forelegg, holder det da å sende med kopi av forelegget i følgeskjemaet eller kreves det uttømmende attest? Eller er det kun de som blir kalt inn på opptak som må levere politiattest?

    Holdet sikkert med kopi av forelegg. Du tar jo med en uttømmende attest til opptaksprøvene hvis du har fått denne tl da.

     

    Imidlertid litt usikker når du skriver forelegg. Mener du da forenklet forelegg? For dette kommer ikke på politiattesten

    Mener ordinært forelegg (bot), for å urinere på offentlig sted. Står på uttømmende attest. Sender med den info jeg har.

     

    Noen som vet om fartsbot fra fotoboks regnes som forenklet forelegg vedtatt på stedet?

×
×
  • Opprett ny...