Gå til innhold

KjellWenche

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KjellWenche

  1. Jeg synes dette er en viktig debatt. Om en ser tilbake på spillhistorien har spill ligget fast mellom 500 og 700kr. Folk punget ut for mye "ok" spill til både nes, snes og n64 for flere hundre kroner. Merkelig nok har ikke prisene på spill blitt justert etter inflasjon. Folk betaler 150 kroner for å underholde seg på kino i to timer, men begynner å sutre når de må ut med mer en 600 kroner for spill som kan gi dem 50+ timer med underholdning. Spillene har blitt større, dyrere og mer ambisiøse de siste årene og utgiftene utviklere må dekke har økt drastisk.

     

    Problemet mitt er hvordan utgivere og utviklere prøver å skaffe disse ekstra inntektene via mikrotransaksjoner, day 1 dlc, season pass og loot bokser. Dette er en dårlig ting.

     

    Jeg tenker at utviklere selv kan få bestemme hvor mye de ønsker å selge spillet sitt for. Hellblade til Ps4 var en kort enspiller opplevelse og ble priset til 329 kr om jeg ikke husker helt feil og ikke 179 som de fleste indie titler ender opp med å koste. Ett godt valg. Ta ett større spill som Breath of the Wild. Jeg har lagt inn 150 timer på Breath of the wild som tilsvarer 4kroner pr time med underholdning. Jeg hadde uten problemer betalt 899 for et slik spill. Battlefield 1 har jeg lagt inn nærmere 200 timer. Evil Within 2 derimot kom jeg gjennom på 11. Det tilsvarer 54 kroner pr time underholdning som fungerer for meg ettersom det var 11 fantastiske timer.

     

    Skulle gjerne hørt noen utviklere snakke om dette, men ser for meg at ingen tørr å være første mann til å foreslå å øke prisen på spillene sine.

  2. Virker som alle har spilt igjennom Mass Effect unntatt meg. Da spillet kom, spilte jeg det en times tid før det ble lagt på hylla. Har ikke rørt det siden. Hører ofte at det er så bra og alt det der, men ingenting har vekket lysten til å prøve det igjen... hva skal til tro...?

     

    Synes personlig Mass Effect 1 var et tungt spill å komme i gang med. Gameplayet føltes allerede utdatert da spillet kom å ettersom jeg husker begynte historien tregt. Mass Effect 2 derimot har gitt meg en av mine beste spill opplevelser.

×
×
  • Opprett ny...