Gå til innhold

Kræsjan

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kræsjan

  1. Hei.

     

    Min sønn ønsker seg ny skjerm til bursdag og jul og han foreslår denne: https://www.proshop.no/Skjerm/LG-29-Skjerm-29UM68-P-Svart-5-ms-/2557658?b=lg

     

    Jeg har fulgt lite med på utviklingen innen skjermer de siste 15 årene, men minnes at en av mine største investeringer på gamingfronten var en 21" crt skjerm i 1999! Uansett nok mimring!

     

    Grunnen til at jeg er litt skeptisk er at det kun er Proshop som selger den.. hvis dette skulle vise seg å være en kjempeskjerm så burde vel flere solgt den eller?

    De reviewene jeg har funnet på den ser bra ut og ultrawide fremheves som positivt på CS som han da driver med. Han har videre tenkt å ønske seg et RX 480 kort til jul og da vil ham vel få utbytte av freesync etter hva jeg skjønner.

     

    Godt eller dårlig kjøp? Anbefales eller er det noe som taler i mot?

  2.  

     

    Jeg fortsetter og spørre:

     

    Hvordan er dette bygget fra Digitalimpuls. Rimelig like spesifikasjoner I tillegg medfølger det Windows 8.1? hvordan er kabinett og kjøleløsninger?

     

     

    http://www.digitalimpuls.no/Data_maskiner/DI-Lightspeed/DI-Lightspeed-Bargain-8K-i5--H97--SSD-120GB--8GB--GTX760-130077-p0000089624.aspx

    Kan ikke overklokke på det hovedkortet, litt liten strømforsyning (400w) med tanke på fremtidige oppgraderinger og veldig middels grafikkort. Ikke noe spesielt godt kjøp.

    Greit å vite.

    I forhold til skjermkortet så er jo det samme som er foreslått i The Corporal, gtx760. Er det store individuelle forskjeller fra kort til kort også?

  3. Apple har vel en meget begrenset produktportefølje noe som igjen gjør at en prisøkning blir mye mer markert enn hos konkurrerende merker.

     

    Samsung har vel alt fra vaskemaskiner og tørketromler til mobiler og harddisker. Disse blir som alle andre nødt til å justere sine priser på et eller annet tidspunkt, men de kan I større grad "styre" hvor de vil gjøre det. Hvis de gjerne vil beholde sine eksisterende priser på mobil og nettbrett så kan de heller justere alle hvitevarer med +500,- Jeg har vel også mine tvil på om nettavisene overvåker prisene på Grundig og Samsung sine hvitevarer like nøye som på Apple eller Samsung sine mobilprodukter så dette kan jo for alt vi vet allerede være gjort.

     

    Hvis det stemmer som noen nevnte tidligere at Apple har et svært begrenset lager I norge kontra andre merker så vil Apple sannynligvis være nødt til å justere sine priser før de med stort lager.

    • Liker 3
  4. Så du regner med det blir byttet ut innen ikke altfor lang tid og forhåpentligvis endrer ikke prisen seg noe særlig heller?

     

    Bra å få oppklart dette. Siden det er 10-15 år siden jeg bygget min forrige pc så er det ikke så lett å måle de forskjellige byggene fra forskjellige nettbutikker opp mot hverandre lenger;)

     

    Jeg trodde kanskje at for eksempel I7 hadde blitt såpass rimelig at man gjerne oppgraderte til den om noen år istedenfor å bytte hk til Skylake. Eller vil man ikke få noe særlig høyere ytelse kanskje?

     

    I forhold til til oppgraderinger og å kjøpe alt nytt så vil jo tiden vise hva som skjer, men i mine øyne og skulle ssd og strømforsyning virke om 3 år så ser jeg ikke nødvendigvis noen grunn til å oppgradere dette såfremt ikke jeg må. Tidligere i kveld var jeg på loftet for å se om jeg fant mitt gamle chieftech tower. Mulig det støyer mer enn hva som er vanlig i dag, men å spare 1500,- på tower, strømforsyning og optisk leser synes jeg hadde vært greit! Såfremt tilkoblingene passer da:)

     

    Vil det ikke være slik fremover også at om ikke neste utgave av Windows øker betraktelig i størrelse så vil Ssden fra Corporal-utgaven være fullt brukende eller sammen med tower og strømforsyning?

  5. Utrolig bra tråd dette her! Akkurat ferdig med å lese gjennom alle 34 sidene, stusset blant annet fælt over at ikke The Corporal ble nevnt noe sted, bare Black Shelf før jeg oppdaget diverse navnebytter underveis;)

     

    Jeg tenkte uansett å gå for The Corporal til min sønn på 12. Til daglig går det mest i Minecraft + diverse mods og når han om et par år/ blir gammel nok til å spille tyngre ting så blir det vel en liten oppgradering av hk, cpu og skjermkort.

     

    Et par spørsmål rundt dette: Komplett har også et godt utvalg, vil for eksempel denne være et mye dårligere alternativ? Man får med tastatur, mus samt Windows og det er en i3 prosessor. The Corporal ligger vel rundt 6500,- i pris nå så prisverdig ligger de likt.

     

    https://www.komplett.no/k/ci.aspx?sku=10923

     

    Hvordan er det å oppgradere The Corporal i fremtiden, er det godt egnet til dette?

     

    Til slutt: er det et gunstig tidspunkt å gå til innkjøp nå? Eller er det nye alternativ/ modeller like rundt hjørnet? Noen nevnte blant annet Maxwell tidligere i tråden...

  6. Min sønn har fått noen kroner til bursdag og jul og vil bruke disse til en brukt gamer pc.

    Per dags dato så går det mest i Minecraft med diverse mods, men det er greit å ha noe som varer. Selvfølgelig ikke nødvendig å kunne kjøre Bf4 på ultra, men om noen år så melder nok behovet seg for noe liknende.

     

    Har sett på et par alternativer som, men det er ikke nødvendig med en av disse. Prisklasse 6-8 tusen

     

    http://www.tek.no/bruktmarked/annonse/36811

     

    Denne er noe dyrere: http://www.tek.no/bruktmarked/annonse/36367

     

    Denne har kommet godt ut i test, men begynner å bli gammel: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=53910949&price_from=4500&q=Gamer&price_to=8500&sort=0&ref=fas&searchclickthrough=true

  7. Hei.

    Min sønn på 12 ønsker seg en bærbar pc som han kan spille på.

    I dag har han en skolepc som han ikke en gang kan kjøre Minecraft med diverse mods.

    Han trenger ikke en super pc til bf4 etc, men noe som kan vare en stund fremover og som han kan spille en god del spill på såfremt han justerer ned detaljer etc.

     

    Jeg har vært inne på Finn, men dette er jo en jungel. Trenger noen tips på noe brukende mellom 5-7 tusen.

    Har sett på et par modeller allerede som jeg lurer på om er brukende:

     

    m.finn.no/bap/forsale/ad.html?price_from=3600&page=2&q=Gaming&price_to=8600&sort=0&ref=fas&finnkode=53249812&searchclickthrough=true

     

    http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=52387221&fks=52387221&usergroup=31

×
×
  • Opprett ny...