Gå til innhold

ffffffffffff

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ffffffffffff

  1.  

     

     

     

    takk for meg, har ikke jukset på faceit men hadde hacks på pcn for 1-1.5 år siden så jeg ble banna :/ vis nåde gamerno :))

    Fra saken: "Systemet som implementeres fungerer slik at FACEIT-kontoer knyttet til kontoer på Gamer.no, vil automatisk gi ett års utestengelse hos sistnevnte dersom FACEIT dømmer personen for juks."
    https://www.faceit.com/en/players/Fant0s er banna nå men er det bare hvis man blir banna i fremtiden?

     

     

    Er så deilig når cheatere blir bannet, spesielt når bannen sprer seg som nå. Mangler bare Vac på deg så er det komplett.

     

     

    Forsåvidt burde det være satt noe minimumskrav på timer for å være med i telenorligaen, ellers er det jo bare ny bruker så er bannen evadet rimelig lett.

    "cheater" er vell egentlig ikke en cheater når jeg aldri har cheata. hadde bare hacks på pcn mens jeg spilte faceit. og hvis jeg hacka hvorfor i helvete tror du at jeg gadd å være supp på faceit og spille med clienten

    XDDDD

  2. "Den markedsledende løsningen for å oppdage juks"

     

    EAC er kanskje det mest elendige systemet til å oppdage juks! I samme slengen så har dem en keylogger som kjøres i bakgrunnen når den er installert.

     

    Bra jobba gamer.no, først utestenger og henger dere ut en uskyldig person, også i samme slengen innfører dere verdens dårligste AC. Trist.

     

    Key logger Xd avira antivir som sier det? Er jo bare ACen som filmer fra dit pov og tar bilde av skjermen og sender til en server

×
×
  • Opprett ny...