Gå til innhold

WanderingFalcon

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WanderingFalcon

  1. Hei vurderer å kjøpe Htc 10. Er dere som har kjøpt htc 10 fornøyde med telefonen? har sett at det er litt delte meininger om kameraet, har det blitt bedre etter oppdateringer?

    Er det noen plasser i oslo som har telefonen utstilt ? 

    Jeg gikk nylig over til Android igjen med litt forsiktig skepsis. Dette med tanke på både batteri, kamera og "overall smoothness", om man kan kalle det det. Jeg er utrolig kresen når det kommer til elektronikk, spesielt mobiltelefoner. Endte opp med å gå for en HTC 10 og kan så langt ikke finne noen punkter som irriterer eller har skuffet meg. Kameraet fungerer kjempe bra, den er lynrask, har knallgod fingeravtrykk leser, batteriet varer i 2 dager med 'vanlig' bruk, 1 dag med tung (lader lynraskt), skjermen er god, deilig størrelse for min del, bra touch-respons ved mye skriving etc. Og sist men ikke minst; benytter du deg av å lytte til musikk på den via hodetelefoner/plugger (ja til og med de som følger med) blir du NEPPE skuffet. HerreGUD for en lyd!

  2. Siden det ikke står i tråden allerede; DENIM FOR 1520 ER UTE!! Fungerer utmerket! Må si den har vært et virkelig savn etter å ha lekt med en 930. :D

     

    NB; Husk å skru av "Preview for developers" inne i appen dersom du ikke får den tilgjengelig for nedlasting. :)

  3. Nettopp kjøpt meg en G3, og stusser over et par ting:

    - LED-lyset blinker ikke ved f.eks facebook-melding og snapchat(selv om jeg har huket av for dette)

     

    Instillinger -> Skjerm -> Varsels LED -> Huk av for "Last ned programmer". Dette aktiverer LED for bl.a. 3. parts apper.

  4. Etter oppdatering til android 5.0 så får jeg opp "innholdet er skjult" på låseskjermen hver gang jeg får en notifikasjon, veldig plagsomt.. Kan dette omgås?

     

    Feks:

     

    "Facebook: Innholdet er skjult"

    "Snapchat: Innholdet er skjult"

    Sjekk:

    Innstillinger -> Lyd -> Bla til kategori "Varsler" -> Valg nr. 3: "Lås Skjerm" (sikkert lockscreen på engelsk). Dersom denne er på den midterste så får du tilfellet du beskriver. Øverste skrur på skjerm og viser innhold i meldinger etc. som du sikkert ønsker når den varsler på skjermen, i statusbar'en og når du skal sjekke varslene. Nederste deaktiverer alt dette, kun LED går av (dersom ønsket) og notifikasjoner viser heller ikke på status-linjen med mindre telefonen er ulåst eller opplåst (slik at selv om noen ser en LED-notifikasjon så kan de ikke se hva som varsler på status linjen dersom skjermen skrus på).

  5.  

     

    Hva var problemet med den?

     

    Absolutt ingen ting. G3 er en kjempetelefon! Lagget en del med KitKat men min ble i vertfall utrolig bra med Lollipop. Til 2795,- er denne intet mindre enn et kupp.

     

    Det er verdt å nevne at det er 16GB / GB RAM utgaven. Jeg har 32GB / 3GB RAM utgaven og vil påstå at at 3GB for MEG hvert fall er nødvendig. Har ikke spesielt tung bruk, men det merkes på telefonen til tider. Igjen, dette er da Android så man kan være vant med så mangt.

  6. Hvis man ser bort fra kameraet. Ville Nexus 5 være et godt valg tro? Liker str. og utseende på denne. Blir litt frem og tilbake her, men lufter tankene litt på hva som er nødvendig, praktisk og deretter unødvendig, men moro :-)

    Vurderte faktisk den jeg også. Sikkert herlig med 5.0 (og spesielt når 5.1 eller hva den nå enn blir som fikser en del av batteriproblemene med Lollipopp blir sluppet) og stock- den ser jeg. Batteritiden er nokså gjennomsnittlig av hva jeg har sett, men til den prisen etc? Se ikke bort i fra at den er et godt kjøp den dag i dag.

  7. Jeg vipper mellom denne og note 4. Frister utrolig med denne må jeg innrømme.

    Hvis pengene ikke er særlig dilemma, så hadde jeg kjøpt Note 4 selv av de to. Da på grunn av kameraet og batteriet spesielt, men også grunnet noen andre ting (som skjermen) som gjør telefonen svært god.

     

    Men, jeg er ikke helt der- det blir noen lapper mer enn jeg ville bruke. Jeg er spent på hva Sony og LG viser oss ca. første kvartal 2015 så derfor slår jeg meg nok til ro med versjonen av G3 jeg kjøpte for nå. :)

    • Liker 1
  8. Hovedsaklig 5-5,5" skjerm, godt kamera og godt batteri skulle dekke det meste. Hørt mye bra om de modellene du nevner, men Sony sine "glassmodeller" er ikke like fristende om de sprekker så lett. Har ikke for vane å miste mobilen, men allikevel. Liker dog at den tåler litt vann :-). LG G3 er veldig fristende, men er den like skjør som den ser ut til? Veldig tynn og lett i forhold til min Lumia 1020.

    Den kjennes letter ut ja, men årsaken er også at vekten er (imo) bedre fordelt ut over telefonens størrelse. Den er ca. 1 cm lenger enn 1020 men ikke særlig bredere. Den er formet/avrundet bak og ligger derfor godt i hånden. Kjennes heller ikke "tynn og plastikkaktig" ut som mange leketøys-telefoner gjør, for min del i hvert fall. Min 1520 er en ergonomisk murstein i forhold, men selv om den er det så kjennes G3'en veldig solid ut. Synes også Sony sine modeller kjennes bra ut- ser at Z3c ligger på samme pris som S5 (per nå), men da litt mindre skjerm enn 5". Kameraet i S5 er bra, batteritid avhenger av bruk men skal ikke være dårlig (1020 har 'ok' batteritid men den har variert veldig for meg) og i tillegg så tåler også den litt ekstra over G3'en.

     

    Jeg hadde rett og slett anbefalt og testet dem ut i butikk i 5-10 minutter og sett både på størrelse, skjerm (tenker da størrelse og dimensjoner på selve telefonen) og kamera. Vekt er kanskje litt vanskelig mtp sikkerhetsfestet. Vedr. batteri er nok Z3c best av de 3 nevnte (Z3c, G3 og S5) om man ser bort i fra batterispare-moduser osv, kamera er de nok jevngode med hver sine ting- men jeg må si meg positivt overrasket over G3 sitt, da jeg på forhånd tenkte "det er sikkert rett under Z3/c og S5/N4 sitt". Fokusen er ekstremt rask og nøyaktig i forhold til min 1520 og enda mer enn 1020. Man savner klart zoom/crop mulighetene som følger med spesielt 1020- men jeg kjenner meg såpass klar for en arvtager til 1020, og med Microsoft sine nyheter om "low budget" første halvdel i 2015 så blir det nok Android på meg frem til etter sommeren 2015.

     

    Dersom du er veldig sensitiv til "lagg" så vil jeg hvertfall nevne noe her; WP er utrolig god på eliminering av dette. De telefonene jeg har hatt, spesielt i ting som tastatur osv har det alltid vært veldig, veldig god respons på i tillegg til å være nøyaktige. Det er godt mulig at ting kan laste litt tregere enn på Android/iOS, men det føles ikke nødvendigvis slik ut da det flyter så bra. Men god respons ved bruk av et tastatur er et must, for min del. I Android så merker man alltid at "noe" er annerledes, men det har blitt bedre. Z3c er litt mer fremtidssikret og så lenge man får ny uten problem om glasset bak skulle sprekke så er denne et godt valg- men da litt mindre skjerm enn det du ønsket, til gjengjeld med knallgod batteritid, skjerm og kamera til gunstig pris. G3 har godt kamera så langt, men det tar tid å bli vant til alt så her vil jeg fortsette å teste. Batteri er så langt bedre enn 1020, men det er såpass tidlig at jeg ikke tør å si dette helt definetivt enda. 1520 og Note 3 vet jeg personlig har bedre, Note 4 visstnok enda mer like som Z3c.

     

    Jeg synes G3 er behagelig i hånda, tar gode bilder, har batteri jeg overlever med (selv etter å komme fra 1520), skjermen er god, mulighetene Android og LG tilbyr er svært gode samtidig som OneDrive og OneNote på Android fungerer tilsynelatende bra (tenker da på autolagring av bilder osv). Den ser pen ut, kjennes solid ut men mangler da litt 'features' som både S5 og Z3c har (for så vidt Z2 også).

     

    Ta en tur og sjekk i person- det er noe jeg ikke angrer på at jeg gjorde selv :)

     

    Dersom du fortsatt ønsker oppdateringer videre så gi gjerne beskjed, det blir mer kamera, spill, batteri og 'daily driver' nå på meg fremover. :)

    • Liker 1
  9. Godt å høre du er fornøyd :-). Ser prisen har steget på denne modellen av en eller annen grunn. Ligger på samme pris som Samsung S5. Hvordan er Samsung opp mot LG G3 tro?

     

    Litt avhengig av hvor kjapt Honor 6 Plus blir tilgjengelig så hadde jeg nesten vurdert å kjøpe den- ser helt fantastisk ut og ble lansert nå nettopp (tenker spesielt på kameraet og prismessig).

     

    Men som du spør så har S5 noen ess opp ermene også. Smakssaken er vel her design på hardware og software, selv om software kan endres via ting som Themer veldig enkelt. Den tåler litt mer, har bra kamera og skjerm og grei pris- og der kommer også Z2 inn til, per akkurat nå, 1000kr mindre enn S5.

     

    Z3 Compact har samme pris som S5. Har knallgod batteritid, pen å se på, god å holde på, også bra til meget bra kamera (auto vs manuell) og i min erfaring også veldig god skjerm. Selv om den "bare" er 720p så er kvaliteten på skjermen helt knall, så her ville jeg bare sett an skjermstørrelsen som noe 'avgjørende' vedr. selve skjermen.

     

    Jeg vil nevne dette med bakglasset, selv om det ikke har vært store problemer for folk å få dette byttet- man må bare være litt frempå om det skulle skje, da det er kjent problem. Men for dem som aldri opplever noe vedr. dette så er telefonen helt super- i tillegg til høyttalere i front osv osv.

     

    Hvilke kriterier har du?

    • Liker 1
  10. http://www.phonearena.com/news/LG-G3-vs-Sony-Xperia-Z3-blind-camera-comparison-the-results_id63800

     

    Blind test av to telefoner, uten å si hvilke telefoner som er benyttet, hvor så brukerne stemmer på bilde 1 eller 2 i forskjellige scenarioer.

     

    Denne gangen viste det seg å være Z3 mot G3. G3 vant med 2230 stemmer mot 382 stemmer O_o Bare så det er sagt så antar jeg at begge kun har benyttet auto-moduser, så andre resultater på begge er defintivt mulig, men må si jeg ble delvis overrasket.

     

    For å knytte dette til sammenligningen jeg kjører selv så kan jeg så langt si at det er aspekter av G3 sitt kamera som overrasker meg sammenlignet med 1520, på en positiv måte. Må absolutt gjøre mer her, så langt så bra! I tillegg så gikk den kun ned 3-4% batteri over natten, dvs 22/23 - 07, meget brukbar i 'standby'.

     

    Jeg har forøvrig "Gold" utgaven etter at jeg lekte litt med den i flere butikker. Den hvite likte ikke, men jeg har heller da ikke likt hvite modeller tidligere (kjøpte hvit Note 3 og erget meg over det etterpå). Titan/grå er også veldig grei å se på osv, men jeg gikk for Gold. Vanligvis har jeg synes modeller som ser gold/kopper-aktige ut til å ikke passe helt, men denne likte deg- men det er meg. :)

  11. Da kan jeg bare informere at jeg hentet telefonen (32GB/3GB modellen) for 2-3 timer siden og er i startfasen med å koble til alt av kontoer osv. osv. :) Dersom du har prøvd den i butikk før så vet du hvordan den kjennes i hånda, dersom ikke så kan jeg si at den er rett og slett deilig. Knappene på baksiden må man bli vant med, definetivt, men når man først har gjort det så fungerer de veldig bra og naturlig.

     

    Men det er mye som skal installeres, oppdateres, sammenlignes og testes her nå fremover- will keep ya posted. :)

  12. Skal gjøre det :) Gikk selv fra en 1020 til 1520 i sommer og er storfornøyd med mange aspekter av denne, spesielt batteritiden (som også Note 3 for min del hadde.)

     

    Benytter 1020'en stadig til bilder og kommer nok til å gjøre det denne jula også, men nå har jeg straks aneldning til å sjekke alle 3 (dama har 930 men den = 1520 kameramessig) samtidig for å sammenligne, så det gleder jeg meg til. Will keep you posted!

  13. Jeg er i en (til en viss grad) lik situasjon som deg- jeg har hatt WP i flere år, men med korte avbrudd med Android. Jeg liker teknologi og telefoner så jeg kjøper og tester derfor flere.

     

    Det er flere ting som i det siste har fått meg til å bli irritert med min 1520 (software messig) noe som i den siste tiden har fått meg til å vurdere et hopp tilbake til Android igjen.

     

    Har flere kriterier på hva jeg er etter, men det finnes ingen "perfekt" telefon der ute, så noe må som regel gi etter. I tillegg så er prisen for et hopp tilbake noe jeg ikke vil gi 5-6000 for.

     

    Etter veldig mye om og men så kjøpte jeg en LG G3 og den er på vei i posten til meg nå. Veldig spendt på hvordan dette blir, så dersom du ønsker oppdatering(er) fra hvordan det oppleves fra en 1520 etter Wp i noen år (som sagt med avrbudd) så kan jeg godt gjøre dette. Er flere ting man blir vant med på WP som fungerer veldig bra, men også ting som fint kunne vært bedre.

     

    For meg er:

    Batteri
    Kamera
    Lyd (ikke bare gjennom headphones men i video-opptak)

    Skjerm

    'Laggfri' (så mye som mulig)

    Stabilitet

     

    - kriterier som er viktige for meg.

     

    Z3/Z3c har for mye problemer med glasset bak til at jeg vuderer den, ikke bare her men på veldig mange forum. Pris på Z3 er også litt høyere enn hva jeg vil betale for noe som mulig er snakk om noen måneder.

     

    Nex5 og 6 er et stort no-no på batteri for min del, til dels også kamera men jeg har sett mye bra bilder fra dem også.

     

    Samsung er jeg fryktelig lei av, siste jeg hadde var Note 3- Note 4 er vel over hva jeg hadde tenkt å bruke.

     

    iPhone's er ikke et tema, for min del.

     

    Så, etter mye om og men, som jeg sa, så er det G3 jeg har havnet på- spesielt da med tilbudene.

    Det jeg er nysgjerrig på her er kameraet (noen ting vil/kan være værre enn på min 1520, men andre ting vil klart være bedre) men mest av alt batteritiden. Min 1520 ladens hver 2. eller 3. dag, så det kommer til å bli tungt å gå tilbake til 'hver kveld', men så lenge jeg kommer meg gjennom en lang dag uten problem så blir jeg fornøyd, tolerer ikke lavt batteri når jeg f.eks går fra jobb, så jeg gleder meg til å teste den i praksis. Småting som notification led er noe jeg kjenner at jeg savner, småting som det er også noe jeg ser frem til, hehe.

     

    Beklager langt innlegg men gi beskjed dersom du ønsker noen oppdateringer etter at jeg får den, bare for å sammenligne telefonene og WP/Android slik de er i dag. :)

  14. https://www.komplett.no/lg-d855-g3-titan-32gb/831999?cks=ASS&assoc=26FB581C-3DAA-4F6A-AEA0-8720D71DBD87

     

    Greit tilbud på komplett.no nå på denne m/ trådløs lader (kun én versjon). 100kr mer på NetOnNet men da annen farge og uten trådløs lader.

     

    Hvordan er denne med tyngre spill? Har sett flere videoer hvor spill som Asphalt 8 lagger (i form av at framrate dropper ned til 15-20 bilder i sekunder) til tider.. har ting blitt bedre på denne fronten eller er det bare tilfeller jeg ser?

  15. "IPhone 6 og uperkameraet Lumia 1020 har til sammenlikning et blendertall på 2,2, mens Sony Xperia Z3 har 2,0.

     

    Kameraet har ikke like mange modus-valg som enkelte tidligere SAmsung-modeller. Til gjengjeld kan du laste ned nye kamerafunksjoner direkte fra kamera-appen. Her kan du for eksempel få lagt til suround-bilder, sekvensielle bilder, animerte bilder, sporstbilder, bilder med lydklipp til og en egen funksjon som du kan bruke for å ta bilder av mat."

     

    Ingen som sjekker etter skriveleifer i det man legger ut eller? Er flere bare i dette sitatet fra anmeldelsen her..

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...