Gå til innhold

reach

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reach

  1. Noen som har erfaring med å gå fra iPhone til Z3/Z3C? Tenker på å gjøre akkurat dette, men er så usikker på hva/om jeg vil savne i en iPhone. Syntes samtidig at prisen på den nye iPhone er hinsides all fornuft, så vurderer derfor Z3 Compact. Ser ut som en grei telefon til en ok pris. Jeg bruker bare min iPhone 4 til facebook, instagram, snapchat, meldinger, ringing og enkelte andre snedige apps. Ingen spill. Savner et godt kamera på iPhone 4, og det har jo Z3C etter hva jeg har forstått?

    Noen innspill på hva dere andre savnet, evt om overgangen gikk helt fint?

    Er det ellers noen som anbefaler telefonen på generell basis? Hvorfor?

    Jeg har hatt alle iPhone siden 3g og har igrunn tenkt at android var uaktuelt for meg men ble no fristet av Sony pga batteri og pris i forhold til iPhone 6.

     

    Tok en liten uken å vende meg til telefonen siden jeg ikke har vert noe borti android, men når jeg først fikk satt den opp slik jeg ville er jeg strålende fornøyd!

     

    Med iPhone måtte jeg lade telefonen utpå ettermiddagen hver dag, men noen med Sony z3 holder det 2 dager med god margin!

     

    Ting jeg savner fra iPhone er vel:

     

    Lydløs knappen, notifikasjoner på låseskjermen, appen krasjer en del mindre på iPhone. Som jeg kommer på i farten.

     

    For meg er dette bare bagateller og kan ikke se for meg at jeg kommer å bytte tilbake med mindre iPhone blir billigere enn toppmodellen til Sony eller at Apple kommer med en batteri revolusjon.

     

    Batteritid er desidert viktigst for meg.

×
×
  • Opprett ny...