Gå til innhold

icmber

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av icmber

  1. Fikk en NRK-lisenstype på døren i kveld. Har TV uten dekoder og tar ikke inn TV-signal. Etter å ha lest tråden her tenkte jeg å sende inn følgende mail:

     

     

    "Jeg henviser til forskrifter om fjernsynsmottagere §9 og melder herved skriftlig til NRK om at fjernsynsmottageren min ikke er i bruk og erklærer at den ikke vil bli tatt i bruk igjen før NRK er underrettet om det i henhold til §6. Dersom NRK ønsker det kan dere etter nærmere avtale sende en autorisert person til å utføre plombering i henhold til §9.


    Med dette betrakter jeg mitt kundeforhold til dere som avsluttet fra og med 22.03.2017 og forventer ingen framtidige krav fra dere.

    Jeg ber om bekreftelse på at e-posten er mottatt og at jeg er fjernet fra lisensregisteret. Bekreftelsen ønskes snarest mulig og senest innen 29.03.2017.

    mvh. Navn
    Adresse"

     

     

    Han var som nevnt innom i kveld og jeg er per dags dato ikke "kunde" og har heller ingen planer om å bli "kunde". Skal jeg vente til jeg eventuelt får en regning dumpet i postkassen? Eller skal jeg komme han i forkjøpet og sende inn mailen nå om at jeg den ikke er i bruk?

  2.  

    Bare jeg som fikk MYE bedre karakter enn jeg forventet?

    I følge tidligere poengsummer skulle jeg fått E, men endte opp med C.

    Samme her! Trodde jeg var 6 poeng unna en D, etter poengsystemet fra i fjor, så håpet en D kanskje skulle være mulig, men fikk C! Skjønne ikke noe, men utrolig glad :D

     

    haha det samme her! pga 6 minuspoeng gikk jeg ned fra D til E, men endte opp med en C  :ohmy:  sykt fornøyd med det ! 

  3. Et land hadde et reelt BNP på 2400 mrd. euro i basisåret 2012 og 2412 mrd. euro (målt i faste 2012-priser) i 2013. BNP-deflatoren økte med 1,5 prosent og KPI med 2,5 prosent fra 2012 til 2013. Den prosentvise veksten i nominelt BNP (BNP målt i løpende priser) fra 2012 til 2013 var da?

     

    Hvordan regner jeg ut dette..? Svaret skal være 2

  4.  

    noen som kan være så snill å hjelpe til med H2015 oppgave 10? 

     

    skal finne MPL.. skal man ikke bare derivere mhp. L i telleren og derivere mhp. K i nevneren? 

    Arbeidskraftens grenseprodukt = MPL = (1-a) A (K/L)^a

    Høst 15 10

    MPL = (1-0,3)*5 (K/L)^0,3

    MPL = 0,7*5 (K/L)^0,3

    MPL = 3,5 (K/L)^0,3

     

     

    ååh, tusen takk! Jeg var skråsikker på at man skulle partiellderivere der jeg... når er det man skal gjøre det da? :confused:

  5. Hei er det noen som har lyst til å dele fremgangsmåte på hvordan man gjør E,F,G,H? Har selv fått til A,B,C,D og deler gjerne om noen lurer på noe. Noen som har tips om hvor man kan lese og lære om hvordan man bruker Stata ordentlig? Foreleser har nevnt at vi skal titte på dataoppgaver + videoer forbundet med kapitler i metriboka, hvor finner jeg dette?  :)

     

    Jeg skulle gjerne ha hatt hjelp til A, B, C og D som du har fått til! Så det hadde vært supert om du kunne ha delt din fremgangsmåte  :hmm:

  6. Spørsmål 8

    En selvkostkalkyle viser en fortjeneste per enhet på kr 800 ved et budsjettert salg på 2.000 enheter. Faste kostnader per enhet utgjør ved denne mengden kr 1.700. Maksimal kapasitet er 2.500 enheter. Hva vil totalt budsjettert overskudd bli hvis salget øker med 200 enheter. Oppgi svaret (kun tallet) i hele kroner og bruk punktum som tusenskiller.

    Skjønte ikke denne oppgaven?..... :hrm: er vel latterlig enkelt, men hjernen min har vel tenkt for mye skole i dag!

×
×
  • Opprett ny...