Gå til innhold

madsopp

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av madsopp

  1. Sry for att jeg spørr men når du starter maskinen, booter andre ting opp ? hardisk osv? eller stopper d før den lager noe lyd ?. Det du også kan prøve er å sette ned cpu hastigheten til safemode, d er også en jumper som er på de fleste nye MSI korta. Det er ikke den CMOS jumperen men den setter ned CPU fra 133 Mhz til 100. Eller 166 til 133 da, avhengig av hvilket kort. Prøv å resette den , J11 tror jeg den heter men les i manualen !

  2. Hei, har byggd en god del pc er og dette problemet dukker alltid opp (så og si) :) ! Slå opp i manualen og finn cmos reset jumperen (ligger antagelig rett ved siden av batteriet) . Slå av hovudkortet bak på pc en før du flytter den, la den stå i "reset modus" i ett min (for sikkerhets skyld). Ta den tilbake og skru på hovudkortet og deretter pc en. Viss dette ikke virker prøv å ta ut cpu og sette den inn igjen . inkl. vifte. Er garrantert d som gjør d. :) gl dude.

     

    Kan jo legge til att viss jeg tar ut min cpu så funker den ikke før jeg har kjørt pc en med min gamle cpu engang før jeg setter inn den nye igjen, strange men d er bare sånn d er :)

  3. men, alt JEG trenger å gjøre er dette : sette oppløsningen i 800-600 i windows, velge "100 hz" og "bruk" deretter 1024 igjen. Da har den låst seg til 100 hz i 800-600 i alle spill ( dette er med windows 98) . Prøv dette du . GL :)

  4. SJJEEEFvexXern :)) , har sapphire radeon 9600 pro selv. Angrer litt på att jeg ikke kjøpte non pro når jeg ser dette her, men er vell kanskje større mulighet for og lykkes med pro ? :) . Sitter i nordsjøen nå men skal prøve alt dette her når jeg kommer hjem om 3-4 dager !! VEEXXX ruler =)

  5. Suzze, les d andre inlegget mitt. Siden denne fyren ikke visste hvordan man resetter cmos sa jeg den enkleste måten. Den pinen (jumperen) du snakker om er jo helt klart d letteste om man VET hvilken det er. Som sagt dersom han ikke har manual (bulk version) osv er d heller lettere å bare flippe ut batteriet. Hele operasjonen skulle ikke ta mer enn 30 sec uansett. (Ikke smart og ta feil jumper)

  6. hehe. Ingen fare :) , har samme prosessoren og samme hovudkortet faktisk ;) . Finn batteriet på hovudkortet (en rund liten dings som er ca 1 cm lang og bred. Ta ut den i ca 30 sec. ( pc en må vere av og ingen strøm tilkoplet) Deretter setter du den inn igjen og kopler til strøm og skruer den på. Da skal du ha resettet cmos instillingene og d skal fungere som normalt. gl

  7. explorer 3.0 . Har den, har prøvd alle de andre, merker ingen forskjell fra denne til 4.0 . Den KAN IKKE "spinne" (når du sikter fort i skytespill) noe som mx 500 og 700 gjør av og til viss du ikke har god musmatte. Gå for 3.0 eller 4.0 explorer, 3.0 viss du vill spare litt penger. Er ingen forskjell på dem (bare litt på formen)

  8. Hei, har selv ett slikt kort og jeg har gode erfaringer med det. Mye kort for pengene, men du sier du hadde ett rage 128 fra før av ? Dette betyr vell også att du har ett gammelt hovudkort som ikke støtter 8x agp osv. Viss dette er tilfelle anbefaler jeg deg å oppgradere litt flere ting en akkuratt bare skjermkortet. Vilke CPU , hardisk, ram og hovudkort har du, greit å vite om man skal gi deg feedback om hvor mye forsjell du vil merke :)

  9. Har kanskje ikke no med dette å gjøre men har hjelpt meg med ting før. Setter regionale instillinger fra Engelsk eller Amerikansk til Norsk. (start) Instillinger: kontrollpanel: regionale instillinger. Se om du har på Amerikansk eller engelsk eller noe. Prøv med norsk.

×
×
  • Opprett ny...