Gå til innhold

M93

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M93

  1. Har ikke beholdt makrosegmenteringen, leste det slik at oppgaven hinter om at vi ikke skal gjøre det: "(...) Ord som a priori- og post hoc-segmentering danset forbi på netthinnen".

    Anbefaler de av dere som ikke har gjort det og lese dere opp på a priori og post hoc-segmenteringen. Høres veldig avansert ut, men er ganske ok å forstå. På bakgrunn av det valgte jeg å segmentere i disse to gruppene: Barnefamilier (barn under 10 år) og Barne- og ungdomsfamilier (10 år+). Grunnen til dette er fordi barn på 10 år+ responderer bedre til enkelte attraksjoner som Dyreparken har, som f.eks Badelandet. Badelandet faller generelt sett ikke i smak hos barnefamilier med barn under 10 år. Noen som har kommet frem til andre konklusjoner?

     

    Sitter ennå med økonomibiten og strever. Begynt med "budsjettet" og gjort ferdig 2013, men sliter med å finne info til hva jeg kan skrive på 2014 og utover. Noen som holder på med dette/er ferdige og som kan gi noen tips? :)

    Kan vel kanskje være en idè å begynne med å justere for generell prisstigning i budsjettene, og plusse på en eventuell fortjeneste som du synes er å være riktig.

×
×
  • Opprett ny...