Gå til innhold

OneUp

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OneUp

  1. Konge om de faktisk gjennomfører dette. Å ha spillene fysisk er sett i mine øyne bare positivt. Om det utenkelige skulle hende og Playstation network eller Steam skulle bli lagt ned har man vel ikke tilgang til å laste ned spillene sine lenger (mulig jeg tar feil, har ikke lest meg opp på det). Pluss det er mye gøyere å samle på cartridges enn på cder ? Dette økte lysten på å skaffe meg NX ytterligere. Lagre direkte på en spill cartrige og ta med til en kompis for å fortsette der ?

  2. Minner en del om Smite, som allerede har et stort publikum på sine competative kamper, problemet deres er at de har låst seg til å bare bruke guder som spillkarakterer. Paragon har litt mer frihet til å lage helter. Liker grafikken og omgivelsene mye bedre i Paragon også, har potensiale til å bli stort ? Dette skal jeg uten tvil prøve!

    • Liker 1
  3. Nå er ikke jeg ekspert på Super Smash Bros brawl, men virker som om alle karakteren har vært med i spillet. Så velger den som var minst lett og finne ut om har vært med i spille.

     

    Nintendo gir ut to forskjellige spillserier med nesten samme navn, en som heter "Super Smash Bros." og en som heter "Super Smash bros. brawl". Her spør de om hvem som ikke var med i Super Smash bros. serien. Når du vet det er det litt lettere å finne det ut :)

×
×
  • Opprett ny...