Gå til innhold

D--

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av D--

  1.  

    Vært på Hot Seat og synes det var verdt pengene. 300 dollar er ikke sånn veldig mye, og det var to dager med infield. Greide på ingen måte å implementere det med en gang, men det viste jo for meg hva som var mulig.

    Her er problemene med disse produktene. Det er vanskelig å disse slike produkter, fordi de appellerer til intellektet (de sier ting som er sanne, men som allikevel ikke gjør deg noe bedre), men resultatene uteblir for de fleste. Du sier at det hadde vært fett å bli coachet av Julien og/eller Tyler, men jeg mistenker det er fordi at de er kjendiser i PU-miljøet. Vil du virkelig få noe ut av coaching, ville jeg anbefalt noen som er mer lik deg selv personlighetsmessig. Masse av disse rådene disse RSD-gutta gir er ofte helt fjerne, hvilket ikke kommer til å gjøre deg bedre. Ta heller og les en PU-bok og praktiser. Å gå ut med andre som driver med det samme kan være lurt, da disse ofte kan gi deg ganske greie råd helt gratis, f.eks. "Du står alt for mye inntil henne", "Du har litt dårlig kroppsholdning" etc. Også kan du heller ta en time "profesjonell" coaching en gang i blant for få ekstra innspill. Anonymous poster hash: 9b4a0...c37
    Jeg vil si Hot Seat åpnet øynene mine for hva som er mulig, og dermed var noe jeg ble bedre på. Ga meg også masse "buy in" på videoer Tyler og Julien publiserer på RSD Nation, da jeg har fått bekreftet at de ikke bare prater tull.

     

    Vet ikke om bootcamp vil være verd det, men nå gir de også pengene tilbake om man ikke er fornøyd, så det er jo ganske betryggende. Ut fra en del videoer jeg har sett virker coachingen deres sykt bra. Er nok begrenset hvor mye bedre man blir på 3 dager, men tror det kan være fint for å vite hva man bør jobbe med.

     

    Men nå har jeg ikke vært sånn veldig aktiv siden en periode i sommer, og i desember i fjor. Har hatt perioder hvor jeg har gått ut 2 uker i strekk, og det funker faen meg bra. Kommer fort i state da.

  2. Noen her som har kjøpt noe fra rsd?

    Om det så måtte være Julien's PIMP, hotseat,bootcamp etc

    Hva synes du om det, verdt pengene du legger i det? Følte du at det har hjulpet deg mye? Eller kunne du klart deg uten?

    Vært på Hot Seat og synes det var verdt pengene. 300 dollar er ikke sånn veldig mye, og det var to dager med infield. Greide på ingen måte å implementere det med en gang, men det viste jo for meg hva som var mulig.

     

    Ellers kjøpte jeg tilgang til Brad sitt Evolution program, men tror ikke jeg hadde helt "buy in" på det, så ikke noe jeg føler har hjulpet meg.

     

    Ellers så har jeg sett Blueprint Decoded, Flawless Natural og Transformation, men kan vel ikke si jeg har kjøpt det.

     

    Nei, vil nok anbefale Hot Seat om man har lyst til å legge en innsats i det.

     

     

     

     

    Nå har jeg ikke vært så veldig aktiv i det siste. Føler jeg kunne trengt en wingman, selv om jeg forsåvidt har en kompis som er god med damene men han synes cold approach er weird.

     

    Nå har jeg endelig fått meg jobb igjen. På fiskebåt, noe som er godt betalt og ikke minst har man mye fri. Skal virkelig satse på å få reist litt rundt i verden da det passer perfekt til yrket.

     

    Må forsåvidt si en bootcamp frister, selv om det koster sånn 12 - 15 000. Hadde vært fett å bli coachet av Tyler/Julien.

  3.  

    Nettopp. Og i menneskets tilfelle, slik jeg oppfatter det, er det umulig for oss å gi svar på om det finnes en skaper eller ikke. Dermed har de som bestant mener at det finnes en skaper, og de som bestant mener at det kke finnes en skaper en umulig bevisbyrde på sin side.

    På sett og vis. Men det er en skjevhet - de som mener at det ikke finnes en skaper kan peke på det jeg nevnte tidligere (blant annet) og mene at det ikke er rasjonelt å tro på en skaper. Kan man bevise det? Nei, men man kan lett forkaste påstanden om en skaper. Den hele og fulle bevisbyrden ligger på de som påstår en skaper.

     

    Man kan derimot enkelt forkaste en teistisk skaper, som den i kristendommen eller islam. Vel, dersom man ønsker å være rasjonell, selvfølgelig...

     

    Hvordan kan man utelukke en skaper egentlig? En skaper trenger ikke nødvendigvis å gå mot naturlovene. Om vi er simulert vil jo ikke naturlovene våre være mer enn de vi i dag har i dataspill.

  4. Universet MÅ ikke ha blitt skapt på et eller annet tidspunkt.

     

    Hvis vi dropper det filosofiske, så er Big Bang teorien grei å forholde seg til. Den kan man regne på. F.eks proff. Higgs, som teoretisk viste at det måtte finnes en spesiell partikkel. En partikkel som etter hvert fikk kallenavnet "The god damned particle" for den var så vanskelig å finne.

     

    Det blir ryddigere når noe har en begynnelse.

    Det blir ryddigere når noe har en begynnelse? Hva mener du med deg? Kommer jo alltids spørsmål om hva som skjedde før begynnelsen igjen.

×
×
  • Opprett ny...