Gå til innhold

OcShoot

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av OcShoot

  1. Hei Eirik !

     

    Både Asetek og jeg syns ditt review var utmerket, det er vel meget sjelden et over to år gammelt produkt får så god omtale.

    Skulle ønske at det var den nye VapoChill du testet, den gamle og den nye er nesten "to forskjellige produkter" siden den nye VapoChill'en har gjennomgått kraftige forbedringer.

    Den nye ble da også utnevnt til "Toms Power Box" http://www.tomshardware.com/howto/01q1/010...0219/index.html og til "Top Pick" hos [H]OCP http://www.hardocp.com/reviews/cooling/vapochill/2001/ og vi ga den 9.5 av 10 mulige poeng http://www.ocshoot.com/socketvapo.htm

     

    Som med alle "spesialist produkter" så kommer ikke de virkelige gode resultatene før man har lært å bruke VapoChill fullt ut - Vi kjenner flere som kjører XP prosessorene langt over 2GHz og P4NW langt over 3GHz -- VapoChill tilbys også for det profesjonelle markedet i Norge som den kraftigste grafiske workstation i verden gjennom http://www.quad.no/

     

    Lykke til videre !

  2. Quote:


    On 2002-02-19 18:07, yummy skrev:

    Mener bare at når tiden har gått en stund er det ikke nødvendig å ha den liggende ute. De som er interessert i det har sett det nå. Dersom dette ligger ute i lang, lang tid er det uprofft.


     

    Vi har ikke tenkt å fjerne http://www.ocshoot.com/tyvene.htm før vi har fått en offentlig unnskyldning. Med vårt kjennskap til HWN nettverket tror vi neppe at det finnes voksne nok personer til å gi oss dette.

    Hva som er mest uprofft i denne saken får det bli opp til den enkelte å avgjøre.

     

    http://www.ocshoot.no/ubb/ultimatebb.php?u...ic;f=2;t=000236

     

    http://www.ocshoot.no/cgi-bin/ubb/ultimate...f=2&t=000013&p=

     

    http://www.ocshoot.no/ubb/ultimatebb.php?u...ic;f=2;t=000143

     

    http://www.ocshoot.no/cgi-bin/ubb/ultimate...f=2&t=000132&p=

     

    Det er mange flere innlegg om HWN -- blant annet så ligger det en post til en god del artikler på HWN som er direkte oversatte fra engelsk (gadd ikke lete etter den da det ikke er OcShoot som har et problem - det har derimot HWN).

    Vi i OcShoot vil kort og godt IKKE ha noe med HWN nettverket å gjøre - vi vil bare være ifred og ha våre artikler / guider for oss selv. Det er flere som mener at OK driver nedtapping av våre artikler fordi vi kommer på norsk.

     

    Vi måtte dessverre stenge vårt forum for uregistrerte brukere etter samråd med webhotellet fordi vi opplevde et flood angrep rette etter at vi la opp nytt forum ( ved ettertanke var ikke dette angrepet uventet).

    Vi har en genuin IP adresse å forholde oss til og vi har gått til advokat med saken som igjen vil anmelde det til Økokrim.

     

    Juss er moro sa en idiot til meg en gang.

  3. RE: "Skulle vi for eksempel latt være å bruke AMD Athlon prosessorer i våre testmaskiner fordi dere har gjort det før oss?"

     

    DERE ? -- ToreS tilhører IKKE OcShoot !

     

    OK.no og OcShoot har kun problemer med å leve med hverandre pga. Martin Lewrox Wirak -- hadde denne personen vært ute av bildet hadde historien vært annerledes. Martin Lewrox Wirak er den eneste grunnen til at jeg ombestemte meg og ikke sender VapoChill til OK.no for test.

    Dere skriver likedan at dere ikke har råd til DDR hovedkort /ram-- det fatter jeg ikke siden jeg var den som anbefalte 3DFxCool å avertere på OK.no sin side -- (en del av sponsor avtalen med 3DfxCool er at vi anbefaler produkter og annonsesteder). Jeg kunne godt ha skrevet summen dere har "loppet" 3DfxCool for disse tre månedene - summen skulle glatt betale for DDR hovedkort /ram samt et seriøst webhotel som tilbyr 300MB hosting/fri trafikk hos et seriøst webhotel samt forum for dere. Zip.no ser også ut til å generere endel nedetid for OK.no ?

     

    Tilslutt : OcShoot.com /OcShoot.no og diskuter.no med medarbeidere har ikke en døtt mot OK.no_ vi innser at HW sidene opererer i en smal nisje hvor det er veldig enkelt å tråkke hverandre på tærne.

     

    _________________

    NilsG

    http://www.ocshoot.com

    http://www.ocshoot.no

    http://www.diskuter.no

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: OcShoot på 2001-08-28 00:18 ]

     

    [ Denne Melding var redigert av: OcShoot på 2001-08-28 00:20 ]

×
×
  • Opprett ny...