Gå til innhold

Verbgaf

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Verbgaf

  1.  

    Jeg tror rekkefølgen på listen bør tas med en klype salt. Ser ut som om listen er sortert etter lanseringsdato og ikke nødvendigvis kvalitetsinntrykk. Har både Oneplus 6 og Galaxy S9+ og vil uten tvil påstå at Galaxy S9+ er en del bedre. Samsung har markedets beste mobilskjermer og S9+ har stereolyd. Oneplus 6 har en OK skjerm med busslomme og en enslig høyttaler som er midt på treet.

     

    Hardware er uten tvil bedre på S9+, men utover dette vil jeg si brukermessig, hvor rask telefonen er, hvor bra batteriet er og hvor raskt telefonen lader så vinner oneplus 6 uten tvil. I tillegg til halve prisen..

    Hva gjelder hvor rask telefonen er, er jeg helt enig med deg. OnePlus her tilnærmet "stock" Android med god batteristyrig, Snapdragon 845 sies å være ørlite bedre enn Exynos prosessoren til den internasjonale versjonen av Galaxy S9. Men når det isolert sett gjelder YouTube-opplevelse vil jeg si at du får mer igjen av en S9+. Samtidig er jeg også enig med det at du får mye mer for pengene ved å velge en OnePlus. :)

  2. Jeg tror rekkefølgen på listen bør tas med en klype salt. Ser ut som om listen er sortert etter lanseringsdato og ikke nødvendigvis kvalitetsinntrykk. Har både Oneplus 6 og Galaxy S9+ og vil uten tvil påstå at Galaxy S9+ er en del bedre. Samsung har markedets beste mobilskjermer og S9+ har stereolyd. Oneplus 6 har en OK skjerm med busslomme og en enslig høyttaler som er midt på treet.

    • Liker 2
  3. Har lest meg frem til at med poste restantes kan man faktisk få telefonen tilsendt og slipper å møte opp for å hente den. Må bare presisere at telefonen ikke er tilgjengelig i Norge. Er visst snakk om noe moms-greier....

    Har også lest at posterestantestromstad.no er "tvilsom" side. Noen som kan bekrefte/avkrefte dette?

  4. Hei alle!
    Fikk nettopp en invite som går ut om 23 timer. Oppdaget at telefonen ikke sendes til Norge, men at det finnes en slik "mailbox forwarding" greie det snakkes om her. Kan none mate meg med teskje hva jeg skal gjøre for å sikre mitt eksemplar. Det nevnes Jetcarrier og Mailbox. Noe å foretrekke fremfor annet, og hva er "safe" å bruke?
    All hjelp mottas med takk! :)

×
×
  • Opprett ny...