Gå til innhold

Cortexmind

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cortexmind

  1.  

     

    De sender ikke til norge, so hvorfor poste den her?

     

     

    Det er løsninger for å få telefonen til Norge uten at det koster flesk. F.eks. Jetcarrier eller lignende tjenester.

    Selv fikk jeg den sendt til en kollega i Danmark som sendte den med en annen kollega hjem til Norge, lett å fikse da jeg jobber i et firma med hovedkontor i Danmark.

    Andre får den sendt til Sverige og henter der. (Poste restante)

     

    Jeg håper OnePlus åpner for salg direkte til Norge etterhvert. Det beste hadde jo vært å kunne kjøpe fra norsk butikk og fått norske forbrukerrettigheter, men da er jeg redd prisen vil øke en del.

     

    NEI, du kan IKKE hente den på Poste Restante i Sverige. Den kommer med DHL og de leverer ikke til postkontorer eller butikker. Bare til kjøper. Alternativet er som jeg gjorde. Ba de holde den av på EU-terminalen og hentet den selv der. Eller så kan man sende til noen man kjenner i et annet land innenfor EU og de videresende den til deg. Det finnes også måter å skaffe seg en adresse i et annet land og dermed få den hjem i postkassa di.

  2. Ser at hele hjernetrusten i Norge ser ut til å være samlet her ja. Post et bilde av trynet ditt med OnePlus One i hånda, så blir du kanskje mer troverdig.

    For en gjeng med synsere og forståsegpåere.

    Jeg HAR faktisk en OnePlus One. Hentet personlig. Og det er INGEN feil med min. Hverken skjerm eller lyd. Jeg er en tunghørt person, og dette er den første av alle telefoner jeg har hatt som jeg faktisk må skru NED lyden på. Mobilen har topp spesifikasjoner og det er en super tlf. Det er derimot ingen hemmelighet at CyanogenMod ikke er helt utviklet. Men det kommer. Og når OS til denne er komplett så vil jeg gjerne se en tlf som er veldig mye bedre.

    Samsung S5 har jeg hatt, HTC M8 har jeg, iPhone 5S har jeg hatt, Nexus 5 også. Og det er ingen av disse som slår OnePlus One.

    Og så er det jo prisen da. Hvem gidder å kaste pengene ut av vinduet? Og for hva egentlig?

    Som sagt; kom tilbake og fortell meg noe når du har en OnePlus, OG når den er ferdig oppdatert. Det er forresten INGEN tlf du kan bytte OS på uten å knekke den, den eneste er OnePlus One.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...